Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו! הבוס עוקב אחרי! מכשיר GPS Blocker יעזור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר שמותקן ברכב gps logger שמאפשר להוריד ממנו מסלול (מיקום + זמן) או "לשאול" אותו למיקומו דרך סלולר.

תוכל לבדוק את ה- JAMMER עם GPS משלך. אם אתה לא מצליח לקבל מיקום כשה- JAMMER מופעל, גם המכשיר המוסתר קרוב לודאי לא יוכל.

:turn-l:
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשבש יעשה את העבודה רק תזכור מתי להפעיל

ז"א

אם אתה בשעות הערב רוצה לנסוע, פשוט תפעיל אותו לפני הנעת הרכב, ואז תסגור אותו אחרי שחזרת וכיבית את הרכב. בצורה הזו הנסיעה לא תכנס למערכת.

חשוב שתעשה את זה כך שיראה שלא "פתאום" באמצע נסיעה המידע נעלם. אלא לאחר שהגעת ליעד. תפעיל אותו, סע לאנשבא לך. תשאיר אותו דולק, ותזכור לחזור לאותה הנקודה אחר כך. ואז תכבה אותו.

לא מדובר לרוב על מכשיר של איתורן (כי אחרת משלמים להם הרבה כסף לקבל גישה לאתר) אלא מכשיר של חברות מתחרות, שעולה 1000 שקל ותשלום חודשי של כ2 שקלים עבור הגישה למיקום של הרכב. הרכיב מותקן ב1 מ3 מקומות (לפי גודל האוטו והסוג - למשל צרפתיות ויגואר - אופציה 2 ו3 בלבד בגלל השמשה הבעייתית).

1 - מתחת לרגלי הנהג/נוסע. קופסא כסופה עם 2 ברגים - לרוב מחוברת באזיקונים

2 - מאחורי הפגוש הקדמי - קופסא צהובה

3 - מאחורי הפגוש האחורי - קופסא כסופה

אתה צריך לדעת איפה למקם את המשבש. בשביל זה תקנה GPS/CAMERA DETECTOR שתזהה לך את המיקום של הרכיב המשדר. (עולה לרוב 10 דולר באיבי לאחד ממש פשוט). משם תמשיך.

בפועל זה כיף לעשות את זה. אתה מרגיש שאתה יוצר משהו חדש ודופק את המערכת. לגבי החוקיות, זו אולי עבירה רק אם אתה חתום על משהו שמונע ממך את זה.

פורסם

1. אתה מרמה את הבוס שלך

2. אתה מחבל בציוד של החברה

3. אתה ככל הנראה גם מרמה את רשויות המס

4. אתה עושה כל זאת בזדון ואחרי שהוסבר לך חד משמעית מה אופי השימוש המותר ברכב.

מסקנה - אתה ילד כפוי טובה עם מנטליות עבריינית.

בתור אחד שמעסיק עובדים בעצמו, אני מאחל לבוס שלך שיתפוס אותך.

פורסם

ג.מ. פורטל, אני בספק אם זה המכשיר הסלולרי.

אם מדובר במכשיר הסלולרי, איך הבוס יודע באיזה רכב משתמש העובד לאחר שעות העבודה- הרכב הפרטי, או רכב העבודה? הסלולרי לא יכול לזהות בתוך איזה רכב הוא נמצא. או שזה אייפון 5 :lol: .

פורסם

אם מותקן ברכב טלפון קבוע עם קו ייחודי - הבוס יכול לעקוב באמצעות הטלפון.

גם אם תצליח לעקוף את העיקוב - אני לא מקנא בך אם יקרה לרכב משהו בעת שימוש פרטי...אז תצטרך את עזרת הפורום המשפטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגלל זה בהרבה מקומות נהוג שהעובד מגיע בבוקר למקום העבודה - אוסף את הרכב ומחזיר אותו בסוף היום לחנייה המיועדת.

ככה מונעים הרבה מצבים לא נעימים שנוצרים כי אתה רוצה להיות בסדר עם העובדים שלך. :oops:

פורסם

srack

תודה !

הכי הגיוני שאני אגיע לפשרה עם הבוס במקום לנסוע בערב באוטובוס לסופר, אבל הכל יכול לקרות.

אני לא משלם דמי שימוש ברכב - אבל אני אשמח לשלם כל מה שידרש, כולל דלק ומיסים. זה רכב שאני נוסע בו אלפי קילומטרים בחודש מטעם העבודה, וכשנכנסתי לעבודה לפני 4 שנים המנכ"ל אמר בתשובה לשאלתי אם אני יכול להשתמש ברכב לצרכים פרטיים , במילים האלה 'אני לא יכול למנוע מימך את זה', פתאום הגיע בוס חדש (והמנכ"ל לא מדבר עם צעירים כמוני)ולפני 4 חודש הפסיק את העניין בטענה שזה אף פעם לא היה מותר. זה נראה לי לא הוגן להפסיק הטבה כזו.

לבוס המניאק- יש מצב שאני אחד העובדים שלך. בכל אופן עם כזה יחס עבדותי אני לא מקנא בהם.

פורסם

מה אתה מתלונן? לפחות אתה נוסע הלוך ושוב מן העבודה לביתך ברכב שאינך משלם עבורו שווי שימוש או הוצאות דלק.

הבוס שלך צודק - על פי חוק מי שמשתמש ברכב עבודה גם לצרכיו הפרטיים צריך לשלם שווי שימוש.

האם משתלם לך לשלם 3000 ש"ח (ברוטו) בחודש עבור התענוג?

אתה רוצה לנסות לעבור על החוק ולשבש את ה- GPS , תפאדל. תהיה מוכן גם לשאת בתוצאות.

פורסם

לי יש מעקב על הרכב דרך מכשיר הטלפון ברכב והפלאפון הנייד - במקרה כזה כיבוי של המכשירים מנטרל את יכולת העקיבה של המערכת .

לפותח השרשור אני ממש לא ממליץ לך לעשות קומבינות כאלו - תאר לך מקרה בו תיהיה תאונה קלה עם נזקי פח בלבד איך ומה תגיד לבוס?

בנוסף אתה צריך להבין שזה החוק רכב שמוצמד לעובד מטעם מקום העבודה והוא מבצע בו נסיעות פרטיות כולל הגעה וחזרה למקום העבודה מחוייב בתשלום שווי שימוש.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

יש לי שאלה טכנית קטנה: בכל הנוגע לאיתוראן, אתם בטוחים שהוא עובד על תווך לוויני בלבד? לפי מה שזכור לי מהצבא היו לנו מערכות של איתוראן מותקנות בחלק מהרכבים שעבדו על תווך תשתית של סלולר (אנטנות של מירס כמדומני) ובנוסף גם GPS. המערכת שידרה למרכזיה של איתוראן מתי נפתחו דלתות האוטו, מתי הרכב הונע או הוכנס מפתח וסובב חצי סוויץ', מהירות נסיעה ועוד ועוד.

בהנחה ומערכת שכזו מותקנת על הרכב של פותח השרשור, לא נראה לי שGPS BLOCKER לבדו ימנע מהבוס לדעת היכן הרכב והאם נעשה בו שימוש, משום שניתן לקבל אות מיקום GPS גם בעזרת אנטנות סלולר בלבד (ובנוסף את כל שאר הדברים).

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...