Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב גנבות רבות וחשד הגיע הזמן להתקין בחנות של אבי מצלמות במעגל סגור.

יש מקום אחד כרגע שאני רוצה להציב בו את המצלמה ותספיק לי בינתים רק אחת.

בחנות יש מחשב עם אינטרנט ואני מעונין לחבר את המצלמה לשם וגם שאוכל לצפות בה דרך הנייד.

בעיקרון אין צורך בראיית לילה,אבל לא אתנגד אם תיהיה האופציה. חשוב מאוד שהאיכות צילום תיהיה טובה.

יש המלצות למצלמות מדיל אקסטרים או מאיבי?

פורסם

יש את מצלמות האבטחה האלו, מחיר זול, עובדות מצויין, אלחוטיות, עובדות באופן עצמאי, ניתן לצפות בהם ע"י תוכנה באייפון למשל או ע"י גישה מכל דפדפן מכל מקום בעולם כל עוד מחוברות לאינטרנט, ניתן לשמוע את הקורה בסביבתם ואפילו לדבר דרכם, ועוד...

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

חבל לשלם כזה מחיר...

הזמנתי לא מזמן את זאת: http://www.dealextreme.com/p/wireless-300k-pixels-ccd-outdoor-waterproof-ip-cctv-camera-with-24-ir-led-night-vision-44329

אמנם עוד לא התקנתי (מעצלנות) אבל "על יבש" נראה שהיא עובדת מצויין.

בגלל שאין לך צורך ב water-proof, חפש משהו זול יותר פה: http://s.dealextreme.com/search/wifi+camera.html?sort=-ReviewCount&category=1001 . תסנן לפי ביקורות גולשים.

ממליץ לך רק WIFI, זה חוסך להעביר כבלים יקרים ומכוערים ומאפשר לך להתחבר בקלות למצלמה דרך WIFI/אינטרנט ללא צורך במחשב (מספיק רק ראוטר).

פורסם

לפני זמן מה הזמנתי מצלמת wi-fi דרך האינטרנט.

למזלי (הרע) החבילה נפתחה במכס ואז ביקשו ממני להביא אישור של משרד התקשורת, למזלי (הטוב) במשרד התקשורת יצא לי לדבר עם בחור עשר וברגע שמסרתי לו קישור למצלמה בדיוק כמו שהזמנתי שנמכרת גם בארץ הוא הביא לי ללא בעיות אישור להכניס את המצלמה לארץ.

אז כן קניתי מצלמה במחיר שהרבה יותר זול משמעותית במחיר שנדרש עליה בארץ. אך לא היא חסר הרבה שהמצלמה כמו משה רבנו תראה את הארץ מרחוק ולא תיכנס.

• תוכן חדש...