Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, בתיכנון שלי לקנות קורולה 2007 דגם SUN וקיבלתי 3 הצעות שאנ ישובר כל יום כל היום את הראש,

הצעה ראשונה:. שנת 2007 דגם SUN יד 2 היה לפני ליסינג (כולל תעודות רכישה מהם וכו') האוטו אצל הבנאדם שנה וחצי גמא 123K קילומטר האוטו מבחוץ נראה מצוין חוץ מכמה שריטות , נסיעת מבחן לא הורגשו נקישות , ברקסים תקינים לדעתי ובנוסף עבר טסט לפני חודש, המחיר שהגענו איתו להסכמה 55 אלף ואנחנו סופגים את תיקוני הבדיקה במקרה שזה 1000-1500 גג יותר מזה לא נקנה והלך 500 שקל.

ההצעה השניה: שנת 2007 דגם SUN יד 2 מליסינג האוטו גמא 83K קילומטר, הבנאדם נראה לי פחות מאשר זה בהצעה הראשונה ,חפיפניק כזה מדבר מעצבן,לא משנה אבל בקיצור הוא דורש עליו 59K ולא שקל פחות ולא מוכן להוריד בבדיקה גם(היום מעביר אותו טסט) האוטו גם נראה בסדר גמור מבחוץ

הצעה שלישית:גם קוורלה אך שנת 2006 דגם SUN יד 2 מליסינג מבחורה אשר קנתה את הרכב ב7 אלף קילומטר מהליסינג ועכשיו יש לה שם 72K קילומטר

אך בשיא החוצפה שלה היא דורשת 57 :\ המחירון 60K ומה היא הורידה לי פה ? 5 אחוז? וכנ"ל נראה חיצונית שמור מאוד

אני ממש מתוסבך עם עצמי,לא יודע מה לעשות האם זה שווה את ההוספה של הכסף בגלל הקילומטרים הנמוכים .?

אני לא מתכוון לזרוק סתם כסף על בדיקה, (ודרך אגב כולם מתחיבים על שאסי)

לכן אני צריך את עזרתכם תודה מראש !!

פורסם
אך בשיא החוצפה שלה היא דורשת 57

אני מוכר רכב עם פגיעת שילדה ואני מבקש מחירון גם אני חוצפן?

אתה מזכיר לי את אלה שמתקשרים לחנך אותי ולצעוק עליי ש "איך אני מעיז לדרוש מחירון על רכב עם פגיעת שילדה".

אדוני זה שוק חופשי אתה רוצה תקנה אתה לא רוצה אל תקנה.

לעניין השאלה שלך. המכוניות הן בין 59 ל55 אלף ש"ח לעומת זאת בקילומטרז' יש הבדל רציני. ברור שעדיף את זו עם הקילומטרז' הנמוך (בכפוף למצב תוצאת הבדיקה ).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני מוכר רכב עם פגיעת שילדה ואני מבקש מחירון גם אני חוצפן?

אתה מזכיר לי את אלה שמתקשרים לחנך אותי ולצעוק עליי ש "איך אני מעיז לדרוש מחירון על רכב עם פגיעת שילדה".

אדוני זה שוק חופשי אתה רוצה תקנה אתה לא רוצה אל תקנה.

לעניין השאלה שלך. המכוניות הן בין 59 ל55 אלף ש"ח לעומת זאת בקילומטרז' יש הבדל רציני. ברור שעדיף את זו עם הקילומטרז' הנמוך (בכפוף למצב תוצאת הבדיקה ).

אז זהו שהבנאדם הזה קצת פחות נראה לי וסבבה צודק כל אחד ידרוש מה שהוא רוצה אבל עזוב לרגע את העניין הזה, מבין 2006 ל2007 עם הקילומטרים הנמוכים מה לדעתך עדיף ? והאם ה4 אלף שקל הבדל האלו שווים את הקילומטרים הללו?(אני מתכוון בין ה2007 ל2007 חח שמתי לב שכל 10K קילומטר פחות אני משלם עליו 1000 שקל:lol:

פורסם

לדעתי ההתלבטות שלך צריכה להיות בין השניה לשלישית. הראשונה הייתי פוסל כי יש לה את הקילומטרז' הגבוה מבין השלושה. השניה כי יש לה גם יותר קילומטרז' מהשלישית וגם הוא רוצה יותר כסף. הייתי בוחר את השלישית כי היא מבחורה ואתה טוען שהיא שמורה חיצונית, ויש לה את הקילומטרז' הכי נמוך.עוד אלפיים או פחות אלפיים לא ממש קריטי כי להחזיק רכב כזה על כל הוצאותיו הנלוות כולל ירידת ערך יגיע לכ- 25,000 בשנה.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לדעתי ההתלבטות שלך צריכה להיות בין השניה לשלישית. הראשונה הייתי פוסל כי יש לה את הקילומטרז' הגבוה מבין השלושה. השניה כי יש לה גם יותר קילומטרז' מהשלישית וגם הוא רוצה יותר כסף. הייתי בוחר את השלישית כי היא מבחורה ואתה טוען שהיא שמורה חיצונית, ויש לה את הקילומטרז' הכי נמוך.עוד אלפיים או פחות אלפיים לא ממש קריטי כי להחזיק רכב כזה על כל הוצאותיו הנלוות כולל ירידת ערך יגיע לכ- 25,000 בשנה.

אבל זה מודל פחות אתה מפספס את הנקודה, אמא שלי מעדיפה מודל גבוה ואבא שלי גם לא מוכן לסבול את העבודה שהיא מוריד הרק 5 אחוז אבל הוא גמיש בענין הזה אבל בכל זאת הם בעלי הבית חחח אני רק עוזר להם וכו' אבל הם יקבעו בסופו של דבר אבל אם אני יגיד להם לפי ההמלצות שאני קורא הם יעדיפו את זה , (אבא שלי יצא לו לקרוא פה כמה פעמים והוא סומך על הדעות פה..) מה גם דפוק שהיא גם לא מוכנה להוריד מה שיצא בבדיקה, שככה אנחנו מתחילים מ57 ומי יודע לאן נגיע? ואז בסוף תיקונים ב2000 שקל ואז שילמנו על מודל 2006 60 אלף שקל+- אפילו שזה קורולה ואמינה וזה וזה.. לטענתה לא יצא כלום בבדיקה והיא לא מוכנה להוריד סותר אבל שיהיה

עוד תגובות

פורסם

למה רשמת בכלל את ה2006 אם ההורים לא רוצים אותה?

בין שני ה-2007 אני לא יודע אם משתלם או לא לשלם אלף שקל ל10,000 קילומטר.

fiat x1/9

פורסם

רשמתי את ה2006 כי הוא גם יכול להתקבל בסופו של דבר.. אנחנו עדיין מתלבטים

יש לה תעוודת שהיא קנתה מליסינג ב7K קילומטר בלבד,והיא מוכנה ב56K אבא שלי דיבר איתה כרגע,מה אתם אומרים ללכת על ה2006 בלי שאלה בכלל ?!

פורסם
י כי להחזיק רכב כזה על כל הוצאותיו הנלוות כולל ירידת ערך יגיע לכ- 25,000 בשנה.

אשמח להסבר למה שאתה כותב?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

דלק, ביטוח, תיקונים, טיפולים שוטפים, ירידת ערך. תשב עם דף ותעשה חשבון אמיתי ותראה כמה עולה להחזיק רכב.

אדם ממוצע שם 700-800 שקל דלק בחודש. ירידת ערך בין 10 ל 15 אחוז בשנה, וכן הלאה.

fiat x1/9

פורסם
דלק, ביטוח, תיקונים, טיפולים שוטפים, ירידת ערך. תשב עם דף ותעשה חשבון אמיתי ותראה כמה עולה להחזיק רכב.

אדם ממוצע שם 700-800 שקל דלק בחודש. ירידת ערך בין 10 ל 15 אחוז בשנה, וכן הלאה.

מעניין..ואיך כל מה שכתבת אמור לעזור לבחור לבחור רכב ?? דלק, ביטוח ושאר ירקות יהיו בלאו הכי. לדעתי ראוי שמי שמבין מעט ייעץ.

ולגופה של שאלה - מה לעשות? ובכן גם לדעתי הרכב הראוי צריך כנראה להיות מבין שתי האופציות האחרונות. צריכים להבין שהקורולה מהשנתונים הללו היא מכונית טובה ומאד מאד מבוקשת - ולכן המוכרים מתעקשים.

אני הייתי בוחר באסטרטגיה אחרת - עוד מספר ימים יחל חודש חדש. ייתכן והמחירונים יתעדכנו כלפי מטה עם תחילת החודש. בכדי לנסות ללחוץ על המוכרים (שמן הסתם מעוניים למכור) הייתי מציין זאת בפניהם ומבהיר להם שאם לא תהייה גמישות מסויימת נמתין עד לאחר תחילת החודש ונראה מה יהיה...

קח בחשבון ש"שוק המכוניות המשומשות" חלש באופן יחסי - לפיכך, הקונה הוא לרוב הצד החזק, אולי ראוי שתמתינו בסבלנות עד ש"יגיע" הרכב הראוי במחיר הראוי.

פורסם

אתה לא יכול להוציא את דבריי מהקשרם ולתקוף אותי.

אמרתי שמכיוון שרכב גם כך עולה הון תועפות בשנה, עוד אלפיים או פחות אלפיים בקניה זה באמת לא משנה.

היות וזה פורום חופשי גם מי שלא מבין (כמוני) יכול ליעץ. מה הקונה יקח מהשרשור זה כבר שיקול שלו.

אגב אם הייתי כותב שטויות מזמן הייתי מקבל על הראש מאחד המנהלים או מאחד ש "מבין".

fiat x1/9

פורסם

היות וזה פורום חופשי גם מי שלא מבין (כמוני) יכול ליעץ. מה הקונה יקח מהשרשור זה כבר שיקול שלו.

אגב אם הייתי כותב שטויות מזמן הייתי מקבל על הראש מאחד המנהלים או מאחד ש "מבין".

אין כאן משהו אישי - אבל אפילו שמדובר בפורום פתוח - ראוי שמי שמבין ייעץ ולא אחד שאינו מבין (כפי שהינך מצהיר על עצמך). אתן לך דוגמא שתבהיר טוב יותר את דברי - לשם הדוגמא איני מייעץ בפורום האודיו והמולטימדיה לרכב מפני שאיני מבין בזה היטב, למרות שאני יכול אם ארצה.

לעניין הראש - ובכן קיבלת על הראש :lol:

פורסם

למה לא לחפש אחת מבעלות פרטית ?

או לפחות לקנות ישירות מליסנג עם אחריות ותשלומים ? כך לפחות תהיה הראשון אחרי הליסינג.

אני יודע שחברות הליסינג מוכרים מכוניות עם ק"מ נמוך כגם כן וגם עם אחריות , זה נראה לי הכי כדאי אחרי בעלות פרטית.

פורסם

אני רואה שלא הבנת אותי אני הייתי ציני בדבריי.

fiat x1/9

• תוכן חדש...