Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי:

הצעה שלישית.חד משמעית!

100 אלף של ליסינג זה לקרוע את הרכב יום אחרי יום אחרי יום ובסוף הבום מגיע אליך.

אגב לי יש שנת 2007 = רכב פגז!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

1. עדיף לא ליסינג.

2. אם כבר ליסינג אז עדיף עם הנסועה הנמוכה ביותר לתקופת הליסינג.

3. עדיף רכב שנת 2005/6 עם נסועה נמוכה מאשר רכב שנת 2007 עם נסועה גבוהה, מה גם שבמקרה זה מדובר על אותו הרכב ללא כול שינוי. אני חושב שאנשים שמים דגש ייתר על השנתון ולא על שעות השימוש של הרכב. בתעשייה יודעים לשים דגש על שעות שימוש ולהתעלם כמעט לחלוטין מהשנתון..

באופן כללי, כבעלים של קורולה, יש לי רק מילים טובות על הרכב, אך הייתי מציע לך למתוח עוד קצת את התקציב וללכת על דגם ה-GLI אשר כולל בקרת אקלים, מערכת מקורית עם שליטה מההגה, 4 חלונות חשמליים עם פיקוד אוטומטי, מושב אחורי מפוצל ומתקפל וחיפוי בקונסולה בצבע כסוף אשר מוסיף המון לעיצוב הפנים המשעמם.

פורסם

אני למשל בזמנו קניתי גולף דור 4 שנת 1999.הצורה היא אותה צורה כמו 2004. האוטו היה ממש עם קמ נמוך-אמו מכוניות שנתיים שלוש אחריו.אז העדפתי את זה.למות שבדיעבד אז לא הבנתי שיש בלאי למשל לכל הרצועות והצינורות כי זה עוד כמה שנים על הכביש וכו.אני הייתי הולך על הקורולה עם הקמ הנמוך ביותר.ומסביר לבחורה שהיום המצב לא משהו בשוק המשומושות ומנסה להגיע לעמק השווה.

פורסם
1. עדיף לא ליסינג.

2. אם כבר ליסינג אז עדיף עם הנסועה הנמוכה ביותר לתקופת הליסינג.

3. עדיף רכב שנת 2005/6 עם נסועה נמוכה מאשר רכב שנת 2007 עם נסועה גבוהה, מה גם שבמקרה זה מדובר על אותו הרכב ללא כול שינוי. אני חושב שאנשים שמים דגש ייתר על השנתון ולא על שעות השימוש של הרכב. בתעשייה יודעים לשים דגש על שעות שימוש ולהתעלם כמעט לחלוטין מהשנתון..

באופן כללי, כבעלים של קורולה, יש לי רק מילים טובות על הרכב, אך הייתי מציע לך למתוח עוד קצת את התקציב וללכת על דגם ה-GLI אשר כולל בקרת אקלים, מערכת מקורית עם שליטה מההגה, 4 חלונות חשמליים עם פיקוד אוטומטי, מושב אחורי מפוצל ומתקפל וחיפוי בקונסולה בצבע כסוף אשר מוסיף המון לעיצוב הפנים המשעמם.

במקרה יש לי GLI ויש לי גם SUN.

ההבדל הוא לא משמעותי בכלל בין שני הדגמים:

שליטה על הרדיודיסק ב GLI, ב SUN (אם אתה מחליף את הרדיו המקורי זה כבר חסר משמעות).

בבקרת אקלים זה דיגיטאלי ב GLI ובSUN זה אנאלוגי = אין לזה משמעות מעבר.

חיפוי הקונסולה זהה בשני הדגמים.

ב GLI יש גם מגיני בוץ מקוריים שאין ב SUN (במקרה אני הוספתי).

משעמם...תלוי למי, אני לא חושב שזה משעמם, ממש לא!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אני מוכר רכב עם פגיעת שילדה ואני מבקש מחירון גם אני חוצפן?

אתה מזכיר לי את אלה שמתקשרים לחנך אותי ולצעוק עליי ש "איך אני מעיז לדרוש מחירון על רכב עם פגיעת שילדה".

אדוני זה שוק חופשי אתה רוצה תקנה אתה לא רוצה אל תקנה.

אתה לא חוצפן, אתה חי בסרט :wink:

גם אני מכרתי רכב עם פגיעת שלדה. את אף אחד זה לא עניין שהוא עבר טיפולים בתדירות כפולה מהמלצת היצרן, את אף אחד זה לא עניין שיש לכך תיעוד, את אף אחד זה לא עניין שהשתמשתי רק בחלפים מקוריים ונוזלים איכותיים ואף אחד אפילו לא שם לב שהוא רוכש רכב בן 13 שנראה כמו חדש, גם חיצוני וגם פנימי. רק שאסי ומיקוח על המחיר. בסוף הגיע מישהו עם חבר שלו ש"מבין", שם לב לדברים החשובים ונתן לי 25% מתחת למחירון. נו שויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
במקרה יש לי GLI ויש לי גם SUN.

ההבדל הוא לא משמעותי בכלל בין שני הדגמים:

שליטה על הרדיודיסק ב GLI, ב SUN (אם אתה מחליף את הרדיו המקורי זה כבר חסר משמעות).

בבקרת אקלים זה דיגיטאלי ב GLI ובSUN זה אנאלוגי = אין לזה משמעות מעבר.

חיפוי הקונסולה זהה בשני הדגמים.

ב GLI יש גם מגיני בוץ מקוריים שאין ב SUN (במקרה אני הוספתי).

משעמם...תלוי למי, אני לא חושב שזה משעמם, ממש לא!

לא הכי מדוייק. בדגם ה-GLI יש לפאנל של המזגן והגיר גימור כסוף מחוספס כזה.

להגה ולגיר יש ציפוי עור.

יש חלונות חשמל מאחור.

מראה מרכזית מתכהה נגד סנוור (מ-2005 ומעלה).

לוח מחוונים אופטיטרון בוהק.

מבחוץ ההבדל הוא פסי חיכוך בצבע שחור בדגם הסאן לעומת בצבע הרכב בדגם המפואר.

אגב מגיני בוץ לא הגיעו כסטנדרט באף דגם.

משעמם? ביותר!

חג שמח!

פורסם

איתמר, בשנת 2007 מכרנו לנסר שנת 2000 עם קצה שלדה (לדברי השמאי - "תוקן מיד, לא משפיע כלל וכלל", אבל שאסי זה שאסי), עם בקושי 2 כריות אויר בלי ABS, במחיר מחירון, כשבעת הבדיקה, בחור אחר מתקשר ולא אכפת לו מבדיקה, הוא בא ומשלם 2K מעל המחירון. למה? כי לרכב היה רק 57K ק"מ ב-7+ שנים :-D.

ככה שלדרוש מעל זה הגיוני, גם לקבל את הסכום האמור אפשרי, הכל תלוי במה שיש לך ביד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איתמר, בשנת 2007 מכרנו לנסר שנת 2000 עם קצה שלדה (לדברי השמאי - "תוקן מיד, לא משפיע כלל וכלל", אבל שאסי זה שאסי), עם בקושי 2 כריות אויר בלי ABS, במחיר מחירון, כשבעת הבדיקה, בחור אחר מתקשר ולא אכפת לו מבדיקה, הוא בא ומשלם 2K מעל המחירון. למה? כי לרכב היה רק 57K ק"מ ב-7+ שנים :-D.

ככה שלדרוש מעל זה הגיוני, גם לקבל את הסכום האמור אפשרי, הכל תלוי במה שיש לך ביד.

אם תצליח להחזיר את שנת 2007 - אני נותן לך 5 מעל המחירון8)

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...