Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה Prelude 2.2

matanff
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עין על הרכב הזה כבר כמה שנים, יש לי את הכסף להביא אחת כזו עם עודף (הכוונה שיש גם אפשרות למימון ביטוח וטיפול קטן)

האם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על הרכב? שווה את המחיר ? (גבוהה מאוד יחסית לשנתון, אבל הונדה זה הונדה)

התנהגות כביש? חזק רק על הנייר או גם במציאות? בעיות נפוצות? המנוע שלו אטמוספרי נכון?

לגבי צריכת דלק, משהו חריג או סטנדרטי? מה נחשב קילומטרז' בסדר לרכב משנים 97-00? סביבות ה200 זה סביר?

שמתי עין על אחת מתל אביב, שנת 2000, יד 3, 50 אלף, אבל אני מאמין שיש על מה לדבר, אם לרדת בשנתון המחיר יורד ביותר מ10 אלף לפי מה שאני ראיתי ביד2.

ולסיכום, כל דבר שאתה יכולים להגיד לי על האוטו הזה יעזור מאוד!

תודה מראש.

פורסם

לא ברצינות, גם אני סקרן, מהיכן אתה מתכנן "להביא" את המכונית??!!

החלום שלי, הוא שבפורומים השונים, אנשים יתחילו לכתוב בצורה הולמת, מכובדת ואינטיליגנטית וגם עם סימני פיסוק הולמים, ולא כמו בשוק.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

"להביא"- סלנג שמבטא דרך לקבל משהו בין אם בקנייה, במתנה, או בכול דרך אחרת שהכותב החליט לא לפרט אותה.

להביא זאת מילה מוכרת בסלנג הישראלי, ובהנחה שהקורא לא בן 60+, הוא אמור להבין למה הכוונה.

ובקשר לרכב, לא יצא לי לנהוג בה אבל ראיתי אותה בפעילות נמרצת יותר מפעם אחת, ואם לומר את האמת, מ-190 כ"ס, אני אישית ציפיתי לקצת יותר...

פורסם

ולעיניין - יש לו בעיות בגיר, הוא הולך מהר וזו לא הוצאה זולה במיוחד, אם אני לא טועה אז יש לו מנוע של האקורד אז מבחינת חלקי חילוף לא תהיה בעיה, לגבי ביצועים נהגתי בדגם ה2 ליטר והוא היה די חלש ומרגיש כבד, אולי ה2.2 ליטר יהיה חזק ומהיר יותר, ואגב הרכב נראה ספורטיבי אבל מאוד התרשמתי מרמת הנוחות היחסית שלו בנסיעות ארוכות.

• תוכן חדש...