Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית חדשה עד 200 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היא בדיוק מה שהוט האץ' אמורה להיות. גם מכונית וגם מכונית ספורט. GTI עם הנהג הנכון תגרום לך להשתין במכנסיים במיוחד אחרי השקעה של 10 אלף שקל באחד הסדנאות הקרובות לביתך (כ270 כ"ס).

מצטער לאכזב אותך, אבל גם אם ל-GTI היה 400 כ"ס היא לא הייתה מרגשת אותי. לא עם הנעה קדמית וההגשה הפולקסווגנית. כן, למרות הביצועים ולמרות שאני מחשיב את עצמי בתור "הנהג הנכון". זו לא מכונית ספורט.

אני מבין היטב את התחושות של פותח השרשור. הוט האצ' סטנדרטית, בטח מקבוצת VAG שכל המכוניות בה מרגישות בערך אותו דבר, זה יותר מדי נינוח וקל לנהיגה מהירה. לכן הצעתי לו Z4M - כי הוא מחפש משהו חזק משמעותית ממיאטה, אבל משהו שגם יודע להקפיץ לו את האדרנלין בדם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

GTI זה לא רכב ספורטיבי?

עכשיו באמת הצחקת אותי. מילא היית אומר שהיא פחות ספורטיבית מרכב ספציפי כלשהו.

עקרונית הפסקתי להגיב בשרשורים כאלה, אבל רמת הבורות כאן גם של יודעי דבר קצת מקוממת.

גם ידידי oferh שלא ברור מה הנסיון שלו על GTI , וגם סקורניס שקצת מגזים.

קליאו ספורט היא עלבון למה שמקבלים תמורת המחיר שלה. אלפא מיטו רחוקה מלהיות ספורטיבית, אם תרצו : פונטו לסטייליסטים . אין פה בכלל מה להשוות.

ה GTI נמצאת בליגה של המגאן והבחירה ביניהן היא כבר עניין של טעם.

מה שיפה ברכבים כמו GTI שאפשר לנסוע בהם מנהלתי בלי לסבול יותר מדי (כפי שVEGAS עשה בנסיעת המבחן שלו) ולהנות מכל הפינוקים האפשריים, אבל מצד שני אפשר לקבל ערימות של אדרנלין מהרכב הזה על המסלול ובכבישים מפותלים (גם בלי שיפורים). הייתי קורא לזה דו שימושיות .

כרכב לסופי שבוע בלבד דווקא מתבקשת רכישת משהו מופרע כמו איבו ,אימפרזה וכו'. רכבים שהם בלתי נסבלים כרכב יום יומי, מאובזרים כמו ריקשה בהודו אבל פסיכיים לגמרי בנהיגה.

שירוקו 2.0 לא נכנסת בתקציב כחדשה ככל הידוע לי ומגיעה עם DSG בלבד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
GTI זה לא רכב ספורטיבי?

לא ראיתי איפה כתבו ש-GTI היא לא רכב ספורטיבי, כמובן שזה לא נכון. היא בהחלט כן רכב ספורטיבי, ובהחלט לא מכונית ספורט.

בנוגע ל"ערימות של אדרנלין על המסלול ובכבישים מפותלים" - הכל תלוי בציפיות ובניסיון של הנהג. מי שנסע על מכוניות מרשימות יותר, כנראה ישתעמם בצורה כזו או אחרת מה-GTI. מי שזו בשבילו המכונית הראשונה עם כזה הספק ו/או ה-VAGית הראשונה, יכול בהחלט להתלהב מאוד. מי שרגיל ליותר - צריך משהו כמו ה-Z4M.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
GTI זה לא רכב ספורטיבי?

עכשיו באמת הצחקת אותי. מילא היית אומר שהיא פחות ספורטיבית מרכב ספציפי כלשהו.

עקרונית הפסקתי להגיב בשרשורים כאלה, אבל רמת הבורות כאן גם של יודעי דבר קצת מקוממת.

גם ידידי oferh שלא ברור מה הנסיון שלו על GTI , וגם סקורניס שקצת מגזים.

קליאו ספורט היא עלבון למה שמקבלים תמורת המחיר שלה. אלפא מיטו רחוקה מלהיות ספורטיבית, אם תרצו : פונטו לסטייליסטים . אין פה בכלל מה להשוות.

ה GTI נמצאת בליגה של המגאן והבחירה ביניהן היא כבר עניין של טעם.

מה שיפה ברכבים כמו GTI שאפשר לנסוע בהם מנהלתי בלי לסבול יותר מדי (כפי שVEGAS עשה בנסיעת המבחן שלו) ולהנות מכל הפינוקים האפשריים, אבל מצד שני אפשר לקבל ערימות של אדרנלין מהרכב הזה על המסלול ובכבישים מפותלים (גם בלי שיפורים). הייתי קורא לזה דו שימושיות .

כרכב לסופי שבוע בלבד דווקא מתבקשת רכישת משהו מופרע כמו איבו ,אימפרזה וכו'. רכבים שהם בלתי נסבלים כרכב יום יומי, מאובזרים כמו ריקשה בהודו אבל פסיכיים לגמרי בנהיגה.

שירוקו 2.0 לא נכנסת בתקציב כחדשה ככל הידוע לי ומגיעה עם DSG בלבד.

צודק, כנראה ש-EVO או אימפרזה, או כל רכב אחר שמקבל ציון 0 על נוחות, יהיה יותר כיפי.

אני עדיין בודק את האפשרויות שלי :)

פורסם
לא ראיתי איפה כתבו ש-GTI היא לא רכב ספורטיבי, כמובן שזה לא נכון. היא בהחלט כן רכב ספורטיבי, ובהחלט לא מכונית ספורט.

בנוגע ל"ערימות של אדרנלין על המסלול ובכבישים מפותלים" - הכל תלוי בציפיות ובניסיון של הנהג. מי שנסע על מכוניות מרשימות יותר, כנראה ישתעמם בצורה כזו או אחרת מה-GTI. מי שזו בשבילו המכונית הראשונה עם כזה הספק ו/או ה-VAGית הראשונה, יכול בהחלט להתלהב מאוד. מי שרגיל ליותר - צריך משהו כמו ה-Z4M.

זו בדיוק הבעיה שלך, יפה אמרת :)

הרכבים האלה הם צעצועים בהשוואה לרכבים שיוצא לך לנהוג בהם כעיתונאי רכב ואז מאבדים קצת פרספקטיבה.

אני אישית לא התנסיתי ברכבי על או ברכבים בכמה ליגות מעל ההוט האצ'ים למיניהם (או הנעה אחורית יחסית עממית כמו מיאטה ושות') לכן אין לי רפרנס שיהרוס לי את חוות הדעת :)

בכל עליה על המסלול עם הרכב (או בנהיגה מאתגרת על כבישים טכניים) אני מגלה איזה ניואנס חדש וזה הכיף שלי.

אני חייב להודות שיש בזה משהו מתסכל, לנהוג על פרארי בחו"ל ואז לחזור לארץ ולתת חוות דעת על רכבים עממיים או סתם לחזור לנהוג ברכב הפרטי שלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צודק, כנראה ש-EVO או אימפרזה, או כל רכב אחר שמקבל ציון 0 על נוחות, יהיה יותר כיפי.

אני עדיין בודק את האפשרויות שלי :)

הייתי בכל זאת ממליץ לך לנסות את המגאן. אמנם המתכון דומה ל GTI, אבל משהו בצורת ההגשה שם גורם לכל העסק להרגיש הרבה יותר מלהיב.

emotion of motion

פורסם

אולי אני קצת לא אחראי מכיוון שלא טרחתי לקרוא את כל השירשור , אבל הספקתי לקלוט שהתחלת כאדם שהמחפש רכב ספורטיבי , ואז שנהגת על אחת הספורטיביות (לא ספורט , כמו שסרוניס טרח להבהיר) הטובות ביותר שיש (GTI) התאכזבת .

חביבי , או שתמתן את הציפיות , כי אין מכונית ספורטיבית שתרגש אותך , או שתחליט שאתה רוצה מכונית ספורט , לא ספורטיבית .

מכונית ספורט אמיתית , בתקציבים האלו , תהיה ספרטנית יחסית , אבל היא תוכל להציע את מה ששום ספורטיבית לא תציע לא משנה איזה בלבולי ביצים , סליחה - שיפורים - מישהו סיפר לך שהופכים אותה למכונית ספורט .

ראיתי את סרוניס מזכיר את ה-Z4M , זו מכונית שתסחט לך את השק , בזמן שכל הספורטיביות שהוזכרו בקושי יעשו לו קיצי .

אבל , לפני זה הייתי מתחיל בהמקום בו מתחילות מכוניות ספורט , וזו המיאטה .

כן כן , הייתי מתחיל בלבחון את מכונית מעצבי השיער הזו הרבה לפני שבכלל הייתי חושב על Z4M ובטח הרבה לפני נינג'ה .

יש לי קצת היכרות עם הספקים והתנהגויות קיצוניות , וגם שהחזקתי מכוניות כפולות בכוח מהמיאטה , היא עדיין רכב שמסוגל לרגש אותי בנהיגה , הרבה יותר מספורטיבית זה בטוח .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
זו בדיוק הבעיה שלך, יפה אמרת :)

הרכבים האלה הם צעצועים בהשוואה לרכבים שיוצא לך לנהוג בהם כעיתונאי רכב ואז מאבדים קצת פרספקטיבה.

אני אישית לא התנסיתי ברכבי על או ברכבים בכמה ליגות מעל ההוט האצ'ים למיניהם (או הנעה אחורית יחסית עממית כמו מיאטה ושות') לכן אין לי רפרנס שיהרוס לי את חוות הדעת :)

בכל עליה על המסלול עם הרכב (או בנהיגה מאתגרת על כבישים טכניים) אני מגלה איזה ניואנס חדש וזה הכיף שלי.

אני חייב להודות שיש בזה משהו מתסכל, לנהוג על פרארי בחו"ל ואז לחזור לארץ ולתת חוות דעת על רכבים עממיים או סתם לחזור לנהוג ברכב הפרטי שלך.

עזוב אותי. אני לא פונקציה פה. פותח השרשור הוא העניין - אם הוא טוען ש-GTI לא מלהיבה אותו, אז אין ברירה אלא לעלות שלב הלאה. אם הוא רוצה משהו בסגנון של הגולף אבל יותר מלהיב, כנראה שהמגאן תתאים, אבל גם היא לא תגרום לו להשפריץ ניטים, כנראה.

ובנוגע למה שאמרת - לא חייבים רפרנסים ממכוניות על. באיזהשהוא שלב גם אתה תתחיל למצות את ה-GTI ותרצה לעבור הלאה. בדיוק כמו שקרה עם המכוניות הקודמות שלך. הנה, המיאטה שלי לא קרובה אפילו במעט לפרארי או כל מפלצת אחרת, אבל אני עדיין מצליח ליהנות ממנה מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אחרי שנסעתי על אופנוע, אני לא מכיר הרבה מכוניות שיגרו לי "להשפריץ ניטים"

אומנם נסעתי על אופנוע עם נפח פי 8 מהנפח של פותח השרשור ועם "קצת" יותר טוב אבל עדיין האנדרנלין שאופנוע מעביר קשה לקבל מרכב.

שנסעתי על sti הרגשתי אנדרנלין שמתקרב לזה, השאלה מה אתה מחפש?

אתה מחפש שכאשר אתה לוחץ על הגז להדבק לכסא? גם בgti אפשר לפתור את זה, בעוד 20 אלף כן?

אתה מחפש רכב ספורט אמיתי? תרד מה vag.

Got To love It

• תוכן חדש...