Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית חדשה עד 200 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו בדיוק באותה הסיטואציה, רק שאני עדיין לא מכרתי את הרכב שלי בשביל לקנות את הרכב הבא.

שמע לפי דעתי שירוקו 2.0 תתאים בדיוק,רכב יפה,מנוע מעולה ובעיקרון תתן לך בדיוק את מה שאתה מחפש.

לכיוון הקליאו אפילו לא פזלתי בגלל שדבר ראשון זה רנו ודבר שני הכיעור של הרכב (לדעתי כמובן) , GTI מאובזרת יותר אבל מראה בוגר יותר,השירוקו נראית הרבה יותר צעירה שלא לדבר שהיא נראית הרבה יותר טוב מהGTI.

אלפא ג'ולייטה יכולה להיות אופציה מעניינת מאוד,אני לא מכיר את הרכב מבחינת נסיעה התנהגות וכו' אבל בהחלט רכב יפה והבנתי שיש לו גרסה חזקה ככה שהיא שווה בדיקה.

לגבי אלפות,נראה לי שגם הבררה יכולה להיכנס לתקציב אחת בת שנה שנתיים,הבנתי שהיא מקבילה ל159,אל תיקח את זה בתור משהו ודאי זה פשוט מה שאמרו לי כשביררתי לגביה.

לגבי הפיאט,גם רכב ממש מכוער ונראה לי הרבה פחות יציב מהשירוקו והבררה.

וכמובן הMX5 שהתייחסו אליה פה,לדעתי אחלה רכב שבעולם,אני אישית לא הייתי חושב על לקנות אחת כזאת.

בכל מקרה לאחר שאני אמכור את הרכב שלי האופציות שלי יהיו:

שירוקו

אלפא בררה

אפילו אודי TT החדשה (העיצוב)

הכי טוב זה שתלך ותיקח נסיעות מבחן על הרכבים שאתה רוצה וככה תדע הכי טוב מה שמתאים לך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום חברים,

ראשית תודה על תגובותיכם.

בדקתי את כל האפשרויות שהעליתם, וכרגע אני מתלבט בין קופרה לשירוקו.

האלפות חמודות לאללה, אבל המנוע של הקופרה והאיכות של השירוקו קונות אותי.

שוב תודה

וגאס

פורסם

זאת גם הייתה אחת האופציות שלי אבל אני מרים קצת גבה מכיוון שמוכרים יותר מדי קופרות בהשוואה לרכבים דומים מאותו הג'אנר.

אבל בהחלט בחירות מעולות,מבחינת כח הקופרה לוקחת.

בכל מקרה כל אחת מ2 הבחירות תהיה ראויה ולא תתחרט.

בהצלחה.

פורסם

עם כל הכבוד ללאון קופרה, זו עדיין משפחתית. משפחתית מעוצבת, אבל משפחתית. בנוסף, מבחינת התנהגות ונוחות זו לא בדיוק פסגת הטכנולוגיה. מה שכן - יש לה מנוע בנז...

בכל מקרה, מבין השתיים הייתי הולך על השירוקו 2.0 ל', שהיא הרבה יותר מיוחדת. אבל שים לב - אם התלהבת מהמיאטה, אתה חייב להבין שלמעט הביצועים, אתה הולך להתאכזב במידה מסוימת מכל הנעה קדמית סטנדרטית. ואני אומר את זה בגלל שציינת "פאן פקטור" בתוך אחת מהדרישות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ויפר, אינני מבין מדוע אתה מרים גבה. למיטב ידיעתי על כל לאון קופרה שנמכרת נמכרות לפחות 2/3 GTi...

באשר לפאן פקטור, אמנם הקופרה היא לא הנעה אחורית אבל רוני תרשה לי לחלוק עלייך, לדעתי מדובר ברכב עם המון פאן והיא בהחלט מתנהגת מצויין (נכון שהיא לא הכי נוחה בעולם אבל זה לא מה שהוא מחפש).

פותח השרשור,

אמנם ציינת שאין לך העדפות באשר לגיר, אבל שים לב שהשירוקו 2.0 מגיעה רק עם גיר רובוטי (אמנם 6 הילוכים - גיר רטוב וקצת יותר נעים) אבל עדיין רובוטי... בעוד שהקופרה מגיעה רק בגיר ידני 6 הילוכים מעולה...

בנוסף בקופרה יש טורבו יותר גדול k04 לעומת ה- k03 בשירוקו כך היא יותר חזקה וגם פוטנציאל השיפורים הרבה יותר גדול...

גיא 

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

גיא אתה צודק,מצטער טעות שלי.

בחיפוש הכללי כשאני עשיתי חיפוש לGTI עשיתי חיפוש לידני,ידני בהחלט מראה הרבה פחות תוצאות אבל כשלא בוחרים בשום גיר זה באמת מראה פי 2-3 מהקופרות שנמכרות,מצטער טעות שלי.

הקופרה באמת חזקה יותר,עם פוטנציאל גדול יותר,עם כל הכבוד לגיר הידני אבל שיש לקופרה לשירוקו יש את גיר הDSG הנחשב לגיר מעולה,מהיר,מדוייק וכו' וכו'.

לדעתי האישית אתה באמת צריך להתמקד בין 2 הרכבים האלה,לקחת נסיעת מבחן על שתיהן ולבדוק מה יותר מתאים לך.

לדעתי אתה תהנה הרבה יותר מהקופרה,מצד שני העיצוב של השירוקו יכול לקנות אותך.

התלבטות קשה ללא ספק.

פורסם

איך אתה משווה בכלל את המכונית הכבדה הזאת ללאון קופרה או לשירוקו מבחינת ביצועים?

הA3 איטית,כבדה,יותר מאובזרת אם אני לא טועה ויש לה כמובן את הסמלון של אודי,אבל לבוא בהצהרה כמו "לא תרצה לעלות על אופנוע שוב" קצת יומרנית הייתי אומר.

תכיר קודם כל את הרכבים לפני שאתה נותן הצעות כאלה ואחרות.

אם כבר אודי בסגנון אז S3.

פורסם
איך אתה משווה בכלל את המכונית הכבדה הזאת ללאון קופרה או לשירוקו מבחינת ביצועים?

הA3 איטית,כבדה,יותר מאובזרת אם אני לא טועה ויש לה כמובן את הסמלון של אודי,אבל לבוא בהצהרה כמו "לא תרצה לעלות על אופנוע שוב" קצת יומרנית הייתי אומר.

תכיר קודם כל את הרכבים לפני שאתה נותן הצעות כאלה ואחרות.

אם כבר אודי בסגנון אז S3.

יתכן וההצהרה היתה מוגזמת, אבל:

A3 ה"כבדה הזאת"??? המשקל הוא אולי 70 ק"ג יותר מהאחרות.

1. שירוקו 2. ליטר - חולקת בדיוק את אותו מנוע/ביצועים עם מנוע 2 ליטר שלל אודי ועולה מעל 200K

2. קופרה מהירה ב 0.5 שניות

הבחור וצה מכונית ספורטיבית, לא מכונית ספורט... האודי תיתן לו כמעט את אותה תחושה בנוחות ואבזור גבוהים משמעותית.

רצוי שגם אתה תכיר את הרכבים

A3

A4

פורסם

עוד כיוון, אם הרכב יעמוד רוב הזמן כי אתה מתנייד (כמוני) עם דו גלגלי, ומכיוון שהשימושיות היא לא מה שמטריד אותך, וכנראה גם לא צריכת הדלק, הייתי הולך על הלאן קופרה (בגלל ה K04) או השירוקו 2.0 (בגלל היופי) אבל בהחלט הייתי מחפש גם אלפא מיטו, אפילו בת שנה - שנתיים, כדי לחסוך, וגירסת ה QV בשביל עוד מעט כח, היא יפה, איכותית מאד, אני מאד נהניתי מנהיגה בה, למרות הביקורות כאן, דווקא למיאטה אני ממש לא מתחבר, חסר המון כח ויש יותר מידי רכות ...

My 2 Cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אהלן חבר'ה,

עשיתי נסיעת מבחן על GTI עם מנוע זהה לשל השירוקו 2.0 TSI (אין כרגע לנסיעות מבחן).

ה-GTI היא מכונית מצוינת. אולי שכחתי כבר איך זה לנהוג באוטו, ואני רגיל לאופנועים, אבל ה-GTI הייתה רחוקה מלרגש אותי.

היא יותר מדי מעודנת, שקטה ורגועה. יותר מדי "מכונית" בשביל מי שמחפש אקשן כמוני.

הצמדה של דוושת הגז לרצפה מלווה בירידת 2 הילוכים בגיר ה-DSG (מעולה!), גרגור חרישי ותאוצה סבירה. מרגיש יותר כמו גולף 2.0 מאשר מכונית ספורט טהורה.

לסיכום: מכונית למי שמחפש מכונית, ומדי פעם לתת בגז.

וכך נפסלו השירוקו וה-GTI בתור מכוניות שיכולות להתאים לצרכים שלי.

אגב, היא עשתה 8 ק"מ לליטר במהלך המבחן, שלא היה מאומץ במיוחד.

אולי אני לא בתקציב הנכון?

איזה מכונית יכולה לרגש אותי?

פורסם

תנסה את המגאן ספורט החדשה, זה עליה קצת בתקציב, מכונת נהיגה משומנת להפליא.

ולמעשה הציעו לך כאן את לכ האופציות האפשריות בתקציב, השלב הבא זה כבר עליית מדרגה רצינית בתקציב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תעלה ב-50-80 אלף בתקציב וקנה Z4M. היא לא רק תרגש אותך, היא גם תפחיד אותך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אהלן חבר'ה,

עשיתי נסיעת מבחן על GTI עם מנוע זהה לשל השירוקו 2.0 TSI (אין כרגע לנסיעות מבחן).

ה-GTI היא מכונית מצוינת. אולי שכחתי כבר איך זה לנהוג באוטו, ואני רגיל לאופנועים, אבל ה-GTI הייתה רחוקה מלרגש אותי.

היא יותר מדי מעודנת, שקטה ורגועה. יותר מדי "מכונית" בשביל מי שמחפש אקשן כמוני.

הצמדה של דוושת הגז לרצפה מלווה בירידת 2 הילוכים בגיר ה-DSG (מעולה!), גרגור חרישי ותאוצה סבירה. מרגיש יותר כמו גולף 2.0 מאשר מכונית ספורט טהורה.

לסיכום: מכונית למי שמחפש מכונית, ומדי פעם לתת בגז.

וכך נפסלו השירוקו וה-GTI בתור מכוניות שיכולות להתאים לצרכים שלי.

אגב, היא עשתה 8 ק"מ לליטר במהלך המבחן, שלא היה מאומץ במיוחד.

היא בדיוק מה שהוט האץ' אמורה להיות. גם מכונית וגם מכונית ספורט. GTI עם הנהג הנכון תגרום לך להשתין במכנסיים במיוחד אחרי השקעה של 10 אלף שקל באחד הסדנאות הקרובות לביתך (כ270 כ"ס).

• תוכן חדש...