Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

8 פלגים NGK למנוע TS של אלפא בחברה 1800 ש"ח (לא זוכר אם לפני מע"ם או אחרי). דרך אי באי 450 ש"ח כולל משלוח (קניתי פעם גם ב 360 ש"ח).

וריאטור 2800 ש"ח בארץ, בחול 100 פאונד.

טיימינג, 750 ש"ח רק לרצועה, בחול באותו המחיר ניתן לקנות את הסט המלא שכולל גם רצועת איזון ומותחנים + משלוח לארץ.

פורסם

התעלקות קטנה לגבי אי-ביי.

לאחר שאין לי את האופציה של הידידה וחלקי החילוף במבצע הוזלה.

אם אני רוצה ליבא חלקים מאי-ביי.

מה הפרוצדורה שלב אחרי שלב ?

1. הזמנה באתר [כמובן]

2. לשלם למכס את המס שהם רוצים ?

3. מאיפה אוספים את החלקים ?

4. האם צריך להנפיק אישור של משרד התחבורע ? [אם כן איפה מה ואיך].

תודה לעונים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לפני היתה לי קליאו RSI

שהלכה לי מנוע לסאנ-רוף בארץ עולה2500 שקל.וגומיה שמסביב לסאנרוף בארץ עולה 1200 שקל בקרסו.בקשתי מאשתי לבדוק מחיר בצרפת.אגב אשתי היא אזרחית צרפת.בררתה לי מנוע ב243 יורי.וגומיה בצרפת 130 יורי.בארץ גנבים בגלל המיסים!!:evil::evil:

פורסם

מאזדה 626 - מכסה פלסטיק לרצועת התזמון .

FS0110500D , FS0110520C

RB635176.jpg

http://www.partsgeek.com/x5s7dzz-mazda-626-timing-cover.html?utm_source=shoppingcom&utm_medium=pf&utm_content=mc&utm_campaign=PartsGeek+ShoppingCom&fp=pp&utm_term=1993-2002+Mazda+626+Timing+Cover+-+Dorman&wfvar=f

ארה"ב - 52 דולר - כ 190 ש"ח - http://www.drivewire.com/vehicle/1998-mazda-626/timing-cover/

ישראל -- 1000 ש"ח ..

נקנה לבסוף בארץ , כאילו בקומבינה עם 30% הנחה ב 736 ש"ח .

( הרכב היה על הליפט , מורם במוסך באמצע טיפול - כך שהייתי חייב להשיג עכשיו )

בקיצור - תופסים אותנו בגוובוס ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מחשב סטראו ובקרת אקלים לסיאט איביזה/קורדובה 99-02, שידוע בתקלות הרבות, השונות והמשונות שלו - בצ'מפיון מוטורס 8980 שקל. על אוטו זול עממי פשוט תוצרת ספרד שגם כשהיה חדש עלה כולה איזה 80 אלף שקל. באי ביי מוכרים באזור ה 70-12- יורו ליחידות משומשות תקינות או משופצות. אגב מחירי חלפים - למה לא שוללים לצ'מפיון את הרשיון לייבוא רכבים עקב הטיפול הכה נצלני וציני שלהם בבעלי הרכבים שהם מוכרים? 8980 שקל בשביל יחידת מחשב מעפנה מיושנת וכושלת שתוכננה לפני יותר מ 13 שנה בפאקינג פורטוגל!!

פורסם
בשוק האופנועים המצב גרוע פי כמה, מאות אחוזים יותר מאשר בחו"ל, אם תכנסו לפורום פולגז תראו שהזמנת חלקים מחו"ל הוא דבר יומיומי, כולל ציוד רכיבה כמו מעילים קסדות ועוד.

פלאגים לאופנוע בחו"ל 150 ש"ח בישראל עוד מאה ש"ח, מחירי קסדות מובילות עומד בחו"ל בממוצע על 1500 ש"ח, בישראל תוסיפו עוד 1500 ש"ח (ולא אין מכס על קסדות).

מאז תאונת הקטנוע שנהרג בה שחקן הכדורגל מהעבר (לא זוכר את שמו), מאוד קשה להכניס קסדות מחו"ל לארץ.

הם מבקשים היום תקנים מסוימים במכס ואישורים ממשרד התחבורה, בקיצור- כבר לא כל כך פשוט להזמין קסדה מחו"ל :x

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
בשוק האופנועים המצב גרוע פי כמה, מאות אחוזים יותר מאשר בחו"ל, אם תכנסו לפורום פולגז תראו שהזמנת חלקים מחו"ל הוא דבר יומיומי, כולל ציוד רכיבה כמו מעילים קסדות ועוד.

פלאגים לאופנוע בחו"ל 150 ש"ח בישראל עוד מאה ש"ח, מחירי קסדות מובילות עומד בחו"ל בממוצע על 1500 ש"ח, בישראל תוסיפו עוד 1500 ש"ח (ולא אין מכס על קסדות).

צודק, אין מכס על קסדות אבל חס וחלילה אין להבין שקסדות פטורות ממיסים. יש מס קנייה, מס אשליות ומע"מ. לא זוכר כמה זה יצא בדיוק סה"כ במיסים אבל אני אומר לך בוודאות ובאחריות, קסדה למרות היותה אבזר בטיחותי אינה פטורה ממיסים. שכח מזה ותוציא לך את זה מהראש.

מאז תאונת הקטנוע שנהרג בה שחקן הכדורגל מהעבר (לא זוכר את שמו), מאוד קשה להכניס קסדות מחו"ל לארץ.

הם מבקשים היום תקנים מסוימים במכס ואישורים ממשרד התחבורה, בקיצור- כבר לא כל כך פשוט להזמין קסדה מחו"ל :x

אולי אתה מתכוון לאבי כהן ז"ל? בכל מקרה אם אינני טועה הוא רכב עם קסדת חצי שלא שווה גרוש וחצי. כפי שידוע לי הקסדות הללו כבר לא מקבלות תקן בארה"ב ומעטים מאוד ממש היצרנים שנותנים תקן לכאלה קסדות. לעומת זאת אם אתה מייבא קסדת אראי או שואי שהן הטופ שבטופ מודבקות מאחורה על הקסדה מדבקות המעידות שהן עומדות בתקן DOT, SNELL ויש אולי גם תקן אירופאי.

דרך אגב, אני "שמח" לבשר שהיה לי הכבוד המאוד מפוקפק לפגוש בישראלי "הגאון" הראשון שמעיז לרכוב על קטנוע 250 סמ"ק כאשר ראשו היקר חבוש בקסדת אופניים. כן, כן. הקסדות שמשמשות רוכבי אופניים שמגיעים למהירויות של מקס 40 קמ"ש משמשות ישראלי גאון למהירויות של מעל 100 קמ"ש. לא נורא. אין שכל, אין דאגות.

פילטר שמן לטויוטה (כל המנועים עד 2 ליטר): בארץ: 86 שקלים כולל מע"מ, ארה"ב נע בין 4 ל 6$.

אינג'קטורים חדשים לטויוטה סטארלט 97': בארץ 1,400 לפני מע"מ לאחד + 33 ש"ח לגומיית אטימה. רבעייה חדשה ב 2008 ש"ח כולל משלוח בתוך ארה"ב וגומיות אטימה ב 60 סנט לאחת. הכל מקורי כמובן.

פלאג למנוע של יאריס T ספורט: 1.6$, מקורי.

שתי רצועות למנוע של יאריס T ספורט (אחת מזגן ואלטרנטור, אחת הגה כוח): 34$, מקורי.

כיסוי לצ'ופצ'יק של המגב האחורי (יאריס 00-06): 4$, מקורי.

גומי למגב (יאריס 00-06, מקורי!): 2$.

להמשיך?

איתמר.

אתה צודק בהחלט לגבי פילטר שמן לטיוטה. אני גם אוסיף שפילטר אויר מקורי לטיוטה קורולה עולה 10 דולר כאשר בארץ פילטר אויר תחליפי עלה לי 50 שח. העניין הוא שמשלוח של החלקים הוא לא זול ויוצא לפחות מינימום שבמינימום 30 דולר. אז ברור שעל מנת שהמשלוח לארץ יהיה הגיוני צריך להזמין כמה פילטרים מכל סוג. אם צריך חלקים אחרים זה הגיוני אבל לקנות פילטר אחד ב 4-6 דולר כאשר המשלוח הוא לפחות 30 זה לא הגיוני בעליל. אגב, אני מעוניין לקנות כמה פילטרי שמן ואויר מקוריים לקורולה 06 אם מישהו מעוניין גם להזמין אני מוכן להתחלק איתו בעלויות. דרך אגב נאמר לי שפילטר שמן לקורולות יותר חדשות הוא שונה אם איניני טועה הוא פנימי כאשר בקורולות הישנות הוא חיצוני. בכל מקרה אם מישהו מעוניין אשמח לעשות זאת.

חג שמח.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אולי אתה מתכוון לאבי כהן ז"ל? בכל מקרה אם אינני טועה הוא רכב עם קסדת חצי שלא שווה גרוש וחצי. כפי שידוע לי הקסדות הללו כבר לא מקבלות תקן בארה"ב ומעטים מאוד ממש היצרנים שנותנים תקן לכאלה קסדות. לעומת זאת אם אתה מייבא קסדת אראי או שואי שהן הטופ שבטופ מודבקות מאחורה על הקסדה מדבקות המעידות שהן עומדות בתקן DOT, SNELL ויש אולי גם תקן אירופאי.

דרך אגב, אני "שמח" לבשר שהיה לי הכבוד המאוד מפוקפק לפגוש בישראלי "הגאון" הראשון שמעיז לרכוב על קטנוע 250 סמ"ק כאשר ראשו היקר חבוש בקסדת אופניים. כן, כן. הקסדות שמשמשות רוכבי אופניים שמגיעים למהירויות של מקס 40 קמ"ש משמשות ישראלי גאון למהירויות של מעל 100 קמ"ש. לא נורא. אין שכל, אין דאגות.

חג שמח.

כן התכוונתי לאבי כהן,

אני מציע לך לקרוא את המאמר הבא, ותוכל גם אתה להתבדות ולגלות ששואי ואראי הן לא בהכרח הכי טובות.

http://www.fullgaz.co.il/home/p/5828/

**מסקנה סופית למי שמתעצל לקרוא את המאמר, לקנות קסדה של שואי\אראי זה כמו לקנות טנק על מנת לנוע בכבישי ישראל.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מכיר את המאמר הזה ותודה שהבאת אותו לתשומת לב מי שלא מכיר אותו. קודם כל אל נשכח שמדובר במאמר של לפחות בן 6 שנים. ההבדל בין התקנים השונים היא שכל תקן בודק את עוצמת המכה ומיקום המכה במקום אחר. יש למשל באנגליה מכון שבודק מכות בכיוונים ובעוצמות שונות. כך יוצא שקסדה כמו אראי שהיא הטופ שבטופ המרצדס בנץ של הקסדות מקבלת במקום 5 כוכבים רק 3. מצטער לומר לך ידידי אבל "כסף לא משקר". יש בהחלט הבדל בין קסדה כמו אראי לבין HJC. עם כל הכבוד ליונדאי הם בחיים לא יגיעו לרמה של מרצדס. אראי היא יותר מרק שם ויוקרה אלא גם איכות. מה שבטוח במיליון אחוזים שקסדה סגורה טובה ובטיחותית פי כמה מונים מאשר חסדת חצי (אבטיח) מאפנה.

וכמובן גילוי נאות שאיני קשור לאף עסק שמוכר קסדות או ציוד לאופנועים ולא קשור לקסדות אראי בשום אופן. אלא רק לקוח מרוצה שקונה שנים על גבי שנים את קסדות אראי. מי שהתחילו את כל עניין מכירות האינטרנט בלי עין הרע אני יכול להרשות לעצמי אראי.

רכיבה בטוחה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...