Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג קסנון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פג'ו 206 XS שנת 2003,

אני מעוניין להזמין קיט קסנון מחו''ל וקצת הסתבכתי עם הסוגי נורות, באוטו שלי סוג הנורה הוא H7 ובאיביי מצויין שיש קסנון H7 אבל 35W, האם זה הקיט שמתאים לי?

לינקים לקיט קסנון מתאים יתקבלו בברכה!

פורסם

35W זה מצויין , לא צריך יותר מזה, לגבי סוג המנורה זאת החלטה שלך (H7 ?H7!)

ועוד דבר שקצת יבאס אותך, אבל תמיד אפשר להתגרות בגורל..

עד לפני חצי שנה הייתי מזמין ערכות של קסנון בכמויות מסחריות..

לאחרונה המכס התחיל לשלוח דואר לכל מי שהזמין Kit של קסנון הודעת מכס , אך ששלחתי להם את הקבלה המקורית הם אמרו לי שאינם מעוניינים במחיר, הם מעוניינים באישור ממשרד הרישוי שיש למנורות תקן אירופאי וכל החרטה (אישור שכמובן בישראל בחיים לא יתנו לך על קסנון מיובא מחו"ל)...

אבל כמו שאמרתי... תתגרה בגורל.. מקסימום יתפסו במכס.. תפקסס להם את המכתב ששלחו לך שעליו כתוב "לא מעוניין, נא להחזיר לשולח".. (זה מה שאני עשיתי וכמה שעות אחרי זה קיבלתי מהמוכר את הכסף בחזרה!)

בהצלחה!

• תוכן חדש...