Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכבר היה שרשור כזה פעם מזמן. השאלה שלי קצת שונה. אחרי פונטו ספייס ירוקה מטאלית שהתחילה להתקלף ולהישרף מהשמש כמו תיירת מבוגרת גרמניה בחוף הים ברודוס (מצטער על הדימוי) אני מתקשה להחליט לגבי צבע לרכב החדש. את הרכב אני מחנה באופן קבוע ברחוב, בחנייה לא מקורה ואין צל. אם אני אשים כיסוי אז ייגנבו את הכיסוי ו/או יגרמו נזק לרכב.

מחר אני הולך להזמין פיג'ו 107 ויש לי התלבטות גדולה לגבי הצבע.

צבעים מיטליים (במיוחד במכוניות של פיג'ו - סיטרואן ופיאט) נוטים להישרף / לדהות / להתקלף בשמש הישראלית.

עברתי על הרשימת צבעים של ה 107 ואני יודע בוודאות שכחול מיטלי , צהוב וכסוף לא באים בחשבון (לא אוהב). לפי מה שהבנתי יש 2 גוונים של כסוף למרות שלא יצא לי לראות את הגוון השני.

זה משאיר אדום, שחור ולבן.

האדום נראה לי יאבד ברק וידהה מהר.

השחור נראה לי יתקלף עם הזמן.

הלבן נראה לי הכי משעמם (גם הפח החשוף בתוך האוטו יהיה בצבע לבן משעמם) אבל לפחות יהיה קל לשמור עליו.

איזה צבע לבחור? האם במכוניות החדשות יותר הצביעה עמידה יותר? אחת מהאופציות ברשימת תוספות היא ציפוי דורשין בעלות של 489 ש"ח. מישהו מכיר יודע מה זה? זה יעזור לשמור על הצבע? איזה צבע כדאי?

אסף

פורסם

מהצבעים הטוענים לכתר הייתי לוקח דווקא את הלבן. קודם כל, כאשר הרכב נקי זה דווקא צבע מרשים. הבאסה מגיעה יומיים לאחר השטיפה שרואים את כל האבק ויתר הלכלוכים שתופסים טרמפ על האוטו. תיקוני צבע ופוליש קל מאוד לעשות, יתרון כלל לא מבוטל לחובבי רכב.

הבא בתור יהיה הצבע האדום, שגם מאוד מחמיא לדעתי לרכבים. כן, קיים חשש מדהייה לאורך השנים, אך לדעתי עם טיפול מסור וווקס לעיתים תכופות אתה מפחית בצורה ניכרת את התפוצצות הלכה ודהיית הצבע. גם עליו ניתן לבצע תיקוני פוליש וצבע קטנים.

רכב שחור הוא סתמי, יפה על רכבים גדולים ומרשימים ו"בולע" רכבים קטנים יותר. זו דעתי לפחות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה הבעיה עם הצבע המטאלי של סיטרואן?

אצלי האפור מטאלי מחזיק יופי כבר 8 שנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה הבעיה עם הצבע המטאלי של סיטרואן?

אצלי האפור מטאלי מחזיק יופי כבר 8 שנים.

מצטער שעשיתי הכללה גסה. אתה צודק. כסוף ואפור בדרך כלל עמידים.

אבל אם תסתכל קצת על מכוניות PSI או פיאט מתחילת שנות ה 2000 שהן בצבע מטאלי (כחול, אדום, צהוב, ירוק וכו') אז תראה למה אני מתכוון.

אסף

פורסם

לגבי צבע שחור,לי יש מטאלי,מאוד מרשים כשרכב נקי,אך אבק מאוד בולט עליו ולכן פעם בשבוע צריך לשטוף,אחרת הרכב כמו מגנט לאבק,אם אתה לוקח כהה,תשתמש בוורס אם אתה פוחד שיגבנו את הכיסוי,אצלי בעיר יש 107 בצבע כחול כהה,מאוד יפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי צבע שחור,לי יש מטאלי,מאוד מרשים כשרכב נקי,אך אבק מאוד בולט עליו ולכן פעם בשבוע צריך לשטוף,אחרת הרכב כמו מגנט לאבק,אם אתה לוקח כהה,תשתמש בוורס אם אתה פוחד שיגבנו את הכיסוי,אצלי בעיר יש 107 בצבע כחול כהה,מאוד יפה.

צודק השחור באמת צובר אבק בכמויות או לפחות רואים את האבק יותר מאשר על כל צבע אחר .

בקשר לזה ששחור מתחמם יותר אני לא בטוח שזה נכון יש לי רכב שחור ורכב בצבע כסף וכשאני נכנס בצהריים שניהם חמים

באותה מידה בפנים .

אני אישית אוהב רכבים שחורים יותר יפה יותר מרשים זה לגמרי עיניין של טעם .

פורסם

תנסה לקנות כיסוי,מוריד את ה טמפ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...