Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לאפיקי השקעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בתי השקעות שמתעסקים בסכומים כאלו? כאשר אני חיפשתי להשקיע כל בית השקעות שפניתי אליו לא התעסק בסכומים גם כפולים מהסכום הזה. הכי נמוך, אם אני לא טועה, היה 100 אלף וגם זה לא נחשב יותר מדי בתחום הזה.

פורסם

קאררה שלום,

זה לא משנה ממוקם הבית השקעות (אתה סוחר דרך האינטרנט או לפעמים דרך הטלפון) ורק בשביל פתיחת חשבון אתה צריך להגיע באופן פיזי.

בעיקרון תעשה השוואה בין הבתי השקעות מבחינת העמלות ,או שתריץ חיפוש בגוגל ,אם אינני טועה הייתה השוואה עדכנית בפורומים של אתר Long.co.il

@Viper@ - נשמח לעדכון.

Smiro

יש הבדל בין מסחר בבורסה לבין ניהול תיק השקעות.

מסחר (עצמאי) בבורסה - זמין לכולם 15-20K , החלטות המסחר/השקעה תלויות בידך.

ניהול תיק השקעות - 150K + ׁ(אם אני לא טועה גם אני ראיתי אפילו ל100K + ) , יועץ השקעות מנהל לך את התיק ,ואם התיק שלך פחות מ 500K לא תזכה ליחס רציני.

פורסם

שלום,

המלצתי היא שתיקח תקופה מוגדרת, נניח שבועיים עד חודש ומומלץ הרבה מעבר ללמוד את החומר, יש המון, אתה יכול להיעזר גם בחברים, יועצי השקעות, פורומים( יש להזהר מהרצת מניות)

חשוב ללמוד, היועץ השקעות יכוון אותך לפי מה שהבנק בדק לאותו שבוע, היועץ הולך לפי ההמלצות של הבנק.

דבר נוסף לאחר שלמדת והפנמת אני ממליץ לך לפתוח תיק וירטואלי על מנת שתראה איך העניינים בבורסה זזים.

פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה, כך תקופה, תנתח את התיק, תבין את המסחר.

יש לציין שהשוק היום מאוד גועש! תיקח לתשומת ליבך שבמצב אידאלי השוק יכול לעלות גבוה והמניה שלך תרד וכמובן ההפך.

מה שאני יכול להמליץ לך בשורה התחתונה ואני כותב מנסיון של להיות למעלה וגם להיות למטה, תתרחק מזה כמו מאש!!!

זה יותר גרוע מסמים, זה ממכר!!!

תשים בפק"מ או שתפנק את עצמך במשהו.

תחשוב על הצעדים הבאים שלך

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

עדכון קטן

הייתי אצל יועץ השקעות בבנק,היועץ היה די אובייקטיבי(עד כמה שאפשר) ולא דחף לפתוח תיק השקעות.

הסביר לי את תהליך הרכישה ועוד דברים נוספים.

המלצתו הנוכחית היא לפתוח תיק השקעות וירטואלי(של הבנק) ללמוד את הנושא תוך כדי ובעוד חצי שנה עד שנה לחזור ולפתוח תיק השקעות אמיתי.

מבטיח להמשיך ולעדכן.

חג שמח

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

לפתוח תיק וירטואלי זה טוב ויפה, אבל לא פשוט לתחזק אותו. זה מתחיל מהעובדה הפשוטה שאין לך באמת מושג מה לשים בו, אז אתה מתחיל לזרוק בפנים דברים. זה הרי כסף בחינם, אז למה לא? אחרי כמה זמן אתה מגלה שאין לי כוח/זמן להתעסק איתו על בסיס קבוע, ובסופו של דבר הוא נותר יתום ובודד ואתה ניגש אליו פעם בכמה שבועות סתם בשביל להציץ. זו לא דרך להשקיע כמו שצריך.

לעומת זאת, אחי הצעיר, שכבר הספיק לחסוך סכום שש ספרתי נאה, מושקע די חזק במגוון תחומים וזה אוכל לו לא מעט מהזמן וגם מבריאות הנפש, כך נדמה לי. אולי במובן הזה עדיף להיות עני וחסר דאגות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...