Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדה כשרה טובה בת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממזמן התייאשתי מלחפש מסעדות כשרות בת"א.

מבאס כל שבוע מחדש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתמול הייתי בלהאנטריקוט מהעבודה עם בערך 20 איש. האוכל די בינוני אבל חדרי ה- VIP שלהם למעלה מוצלחים למדי.

מסעדה כשרה טובה בת"א זה גשן (בשרים) וגם פאשה (תורכי).

שתיהן מעולות לטעמי ולטעם אישתי (שזה מאתגר יותר).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה יכול להתרחק עד הרצליה יש שם את מסעדת "קולומבוס" שהיא מאד נחמדה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק בשר אמורים להיות כשרים כי כל הבשר שם אמור להיות ישראלי בשחיטה כשרה

הבעיה היחידה היא שהם עובדים בשבת

דווקא "בשר ישראלי" יהיה לרוב בשחיטה לא כשרה. בשר תוצרת חוץ חייב להיות כשר (לא היה נכנס לכאן אם לא).

פורסם
אם אתה יכול להתרחק עד הרצליה יש שם את מסעדת "קולומבוס" שהיא מאד נחמדה.

אם כבר הרצליה+כשר אז the meat & wine co פשוט מעולים! רק חורג קצת מתקציב של 150 ש"ח לסועד (באמת בקצת)

פאשה כשר

מסעדה נוספת היא הקומה ה- 11 בעזריאלי (גם יקרה קצת מ- 150 ש"ח לסועד) ומסעדת 2c על גג עזריאלי שבזמן האחרון לטעמי ירדה ברמה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש מסעדה בשם דקא (Deca) שהיא חוויה. מקום שאתה מחפש את המילים הכי בומבסטיות כדי לתאר את מה שאכלת והשרות שקבלת. ברחובצ'יק ליד בית מעריב. הוכחה מצויינת לכך שחיצוניות, מיקום ורחוב חשוך לא מלמדים כלום על התוכן.

היא יקרה. דבר איתם - אולי עם קבוצה ואירוע יסדרו משהו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
יש מסעדה בשם דקא (Deca) שהיא חוויה. מקום שאתה מחפש את המילים הכי בומבסטיות כדי לתאר את מה שאכלת והשרות שקבלת.

אני שמח לשמוע שנהנית, אבל בכל מסעותיי בישראל ובאירופה טרם פגשתי דג שהיה שווה 420 ש"ח.

התפריט שלהם הזכיר לי ארוחת שחיתות של מאכלי ים שעשינו פעם בפאתי פריז, מוגשת כמו שהצרפתים יודעים, בצורה כל כך יפה שפשוט לא בא לך לגעת ולהרוס את יצירת המופת האסטטית הזאת... משום מה כל הארוחה שם (+ יין שנשפך כמו מים) עלתה בערך כמו 3/4 מנה עיקרית פה. בהתחשב בכך שישראל תמיד זולה יותר בתחום האוכל, אני מתקשה לראות את ההצדקה לזה.

• תוכן חדש...