Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חרט במרכז מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לעשות טסט לרכב שלי אבל יש לי חופש בגלגל הקדמי שמאלי, הרכב לא יעבור טסט וגם אני לא יכול להוציא אישור מוסך.

כדי לבטל את החופש אני צריך לפרק את הקינג פין לחרוט ולעשות בוקסות חדשות, הבעיה שהלכתי לכמה חרטים בתל אביב אבל הם לא מתעסקים עם דבר כזה.

מישהו מכיר חרט שכן עושה דברים כאלה?

תודה

פורסם

אני מכיר חרט שנהנה לעשות פרויקטים מסוג זה. אני צריך לבדוק אם הוא עדין פעיל.

בכל מקרה, אני לא כל כך מבין באילו חלקים מדובר ומה גודלם / מאיזה חומר אתה צריך שיהיו עשויים.

אם תוכל לצרף תמונות + סוג החומר + מידות כלליות אני אדבר איתו ואשאל אותו האם זה ניתן לביצוע.

אם אתה מעונין, שלח לי הודעה בפרטי.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

חרט מדהים בי-ם יצר לי מחדש טבעת לסוויץ לאופנוע על סמך תמונה,

לא יקר לגבי העבודה הספציפית צריך להגיע ולראות אשמח לקחת אותך אליו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
זה החלק ועליו מתלבשות בוקסות, את המידות המדויקות אני לא יודע כי עוד לא פירקתי את החלק

http://www.ebay.de/itm/BMW-700-ACHSSCHENKELBOLZEN-NEU-/250882663191?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a69c5a317

שלום.

למה אתה ממתין ?

מיד תזמין לא אחד אלה 3 !!!

הפין הזה מחוסם ויקר ביצור מקומי יעלה פי כמה וכמה מלקנות מוכן מקורי.

קנה מיד 2 או 3 שיהיה לעתיד ואז לא בעיה ליצר ולהתאים בוקסות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

רק דני החרט בחדרה

הפין הזה כמעט ולא נשחק

בהצלחה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...