Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגיגות בכנסת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראו מה היה היום? :lol:

http://www.knesset.gov.il/agenda/heb/event.asp

לקראת התקדמות מחר?

יא נשיא, נערות המטריה בכנסת, איך הו?

אני מפחד לתאר לעצמי את מראה נבחרות הכנסת (הח"כיות) לבושות בהתאם ומחזיקות מטריה.

תגידו..לשרון..תיהיה נערת האוהל..הברזנט...?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

בחדשות ערוץ 2 היה אפילו אייטם על הארוע.

היו ח"כים שפחדו להכנס לתוך אימפרזה ראלי....

הביאו להם להדגמה מכונית ראלי, לין-מאשין, סקידקאר, קארטים וכאלה. עושה רושם שלא היו שם יותר מדי חברי כנסת שאינם מהפעילים הקבועים....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

היום בשעה 9 ....וועדת הכלכלה...כל המי ומי יהיו שם...

" הצעת חוק הספורט התחרותי בנהיגה, התשס”ג-2003, של ח”כ אהוד רצאבי וקבוצת חברי כנסת (פ/1227).

מוזמנים: משרד החינוך התרבות והספורט, משרד התחבורה, המשרד לבטחון פנים, משרד האוצר, משרד המשפטים, משרד הפנים, מרכז השלטון המקומי, מועדון הספורט המוטורי, נהגי מרוצים ומארגני אירועי ספורט, ערוץ הספורט, איגוד קציני הבטיחות והתעבורה, איגוד חברות הביטוח, המועצה לצרכנות, רשות להגנת הצרכן.

מקום הישיבה: הישיבה תתקיים באולם ההרצאות ותשודר בערוץ הכנסת "

זה משודר בערוץ הכנסת....מישהו מקליט? :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תוכן חדש...