Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

ברצוני לברר כמה פרטים ולקבל מידע על רכב שיש לי אך איני יודע איך לפעול.

אבי קנה בשנת 2008 רכב חדש מהחברה של טויוטה קורולה ( הרובוטית) .

בכל אופן היא יושבת כבר שנה בצד ולא נעשה בה שימוש בכלל ( כרגע)

מה אני צריך לעשות כדי להשמיש אותה? מה התהליכים?

היא יושבת רחוק מהבית אז כנראה אני אצטרך לגרור אותה לחניה בביתי? ( גרירה כרוכה בתשלום של 500-600 שקל ? )

לאחר מכן אני אצטרך לשים לה מצבר ואז לשלם אגרת רישוי שכנראה עולה 1000 שקל? ורק אז אוכל ללכת ולקחת רישיונות שלה ממשרד הרישוי + תעודת זהות של בעל הרכב נכון?

כל מה שאמרתי נכון או שיש עוד כמה הפתעות בדרך?

תודה רבה שבוע טוב.

פורסם

1. אכן יש לשלם את הפיגור באגרת הרישוי, ואולי גם אגרה שוטפת, תלוי באיזה חודש נגנר הטסט.

2. יש ביטוח גרירה? אם כן אז אפשר לנצלו לגרירה למוסך הקרוב.

3. החלפת כל הנוזלים ברכב, 4 צמיגים, ולבדוק מצב הרצועות.

4. אישור נסיעה זמני ממשרד הרישוי ל48 שעות (כדי להגיע למכון רישוי). זה כמה עשרות שקלים.

5. ביטוח חובה.

6. טסט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
1. אכן יש לשלם את הפיגור באגרת הרישוי, ואולי גם אגרה שוטפת, תלוי באיזה חודש נגנר הטסט.

2. יש ביטוח גרירה? אם כן אז אפשר לנצלו לגרירה למוסך הקרוב.

3. החלפת כל הנוזלים ברכב, 4 צמיגים, ולבדוק מצב הרצועות.

4. אישור נסיעה זמני ממשרד הרישוי ל48 שעות (כדי להגיע למכון רישוי). זה כמה עשרות שקלים.

5. ביטוח חובה.

6. טסט.

וואי אז זה כל התהליך וזהו ?

על איזה סכום סה"כ הכל מדובר?

הרכב ישב שנה שלמה אולי שנה וקצת בצד ..

"לבדוק מצב רצועות " מזה אומר ?

איך אני מתחיל את כל התהליך הזה?

אני לא יכול ללכת למשרד הרישוי ולהוציא רישונות של הרכב אם לא שילמתי קודם אגרת רישוי נכון ?

במידה וכן איך אני משלם אותה? צריך לגרור את הרכב קודם ?

תודה רבה לכם .

פורסם

הייתי ממליץ לך לגרור את הרכב למוסך שיבדוק כמו שצריך הכל, יעשה לך הכנה לטסט

ואולי גם טיפול קטן, ואתה בינתיים תסדר את כל הניירת במשרד הרישוי. זה מה שאני הייתי עושה.

בהצלחה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

מה שזול יכול לעלות ביוקר. אני הייתי גורר את הרכב או למוסכניק שאני בוטח בו או למוסך מורשה במקרה הזה.

גרירה לא אמורה לעלות יותר מ250 שקל אם הגרירה אמורה להתבצע באותה העיר.

תכין את האוטו לטסט,בינתים תיגש למשרד הרישוי תשלם את האגרות שפיספסת ואת האגרה של השנה הזאת ותעביר את הרכב טסט.

פורסם

אני יכול לקבל את הרישיונות של הרכב בלי שום קשר לתשלום על האגרה?

וכמה אגרה יעלה לי על טויוטה קורולה 2008 שישבה שנה וחצי בצד לצורך העיניין והאינדיקציה לכסף?

פורסם
אני יכול לקבל את הרישיונות של הרכב בלי שום קשר לתשלום על האגרה?

וכמה אגרה יעלה לי על טויוטה קורולה 2008 שישבה שנה וחצי בצד לצורך העיניין והאינדיקציה לכסף?

יש תשובה ?

פורסם

גש למשרד הרישוי עם רשיון הרכב, תעודת זיהוי וייפוי כח של בעל הרכב. שם תוכל לקבל פרטים על גובה התשלום הנדרש וטופס רשיון רכב לתשלום.

אם הרכב היה מושבת שנה וחצי ובעת ההשבתה היה רשיון הרכב בתוקף, במקרה הגרוע אתה צריך לשלם שתי אגרות רישוי (אם אינני טועה כ-1136 ש"ח לכל שנה עבור רכב מקבוצה 2).

מצבר, צמיגים וטיפול קטן יעלו לך עוד 2500-3000 ש"ח בהערכה גסה. בנוסף אתה צריך ביטוח לנהג צעיר. ודא שתוכל לעמוד בעלות אחזקת הרכב השוטפת. זה לא קל להחזיק רכב עם משכורת של חייל גם אם אתה בתפקיד עורפי ויכול לעבוד.

פורסם

למה שהוא יצטרך להחליף צמיגים או מצבר?

תשמע, יש סיכוי שהמצבר בסדר, רק צריך טעינה. אם לא - מצבר חדש יעלה כ-500 ש"ח.

צמיגים - אני לא מבין למה כולם פה רוצים להחליף לך אותם - יכול להיות שהם בסדר.

גרור את הרכב למוסך - ממליץ לא להניע לפני הגרירה ושמה הם יעשו טיפול קטן ויסדרו מה שצריך. - עלויות - בדוק מול המוסך.

ד"א - בתור חייל אי אפשר להחזיק אוטו רק ממשכורת צבאית - אם אין עזרה - שכח מזה.

עוד אופציה למכור את הרכב - ששווה די הרבה במחירון ולרכוש רכב שמחירו נמוך משמעותית ועם שאר הכסף לשלם את כל מה שצריך.

פורסם

זה בסדר העלויות הצדדיות לא מפריעות לי אני מסתדר .

השאלה שלי היא מה לעשות ..

לבחור שהגיב לפני האחרון , אין לי את רישיון הרכב .. איך אני מתחיל הכל ?

שאלה פשוטה : אני מגיע למשרד הרישוי עם תעודת זהות של בעל הרכב ואני מקבל את הרישיונות של הרכב ללא תשלום ? אם כך אז עוד היום אני עושה את הצעד הזה ?

מצבר 500 שקל ? ( אני מאמין שהוא מת , ישב שנה בחום בלי טעינה בלי תזוזה)

גרירה של הרכב עד לאיזור שלי ולמוסך הקרוב ( 350 שקל)

טיפול שהוא החלפת שמנים \ נוזלים מה שזה לא יהיה לרכב + אמברקס ושטיחים אכולים על ידי עכברים וחולדות + עלות הטיפול , כמה זה ? 500 שקל נגיד

אגרה על שנה וחצי 2000 שקל ?

ביטוח לא מעניין עכשיו , אני רוצה קודם שהרכב יהיה שמיש לניסעה

פורסם

חחחח אכול על ידי עכברים וחולדות , כבר סיקרנת את כולם , לא תספר איך הרכב הגיע למצב שהוא עומד בצד כבר שנה וחצי ???

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אם אין בידך רשיון רכב אפשר לקבל כפל רשיון רכב.

במקרה שלך זה לא ישים כי רשיון הרכב אינו בתוקף.

יש פעולות אותן ניתן לבצע גם טלפונית, אך אז יישלח הרשיון לכתובת הרשומה של בעל הרכב.

במקרה שלך, נראה לי שרצוי להגיע לסניף משרד הרישוי הקרוב אליך עם תעודת זהות וייפוי כח של בעל הרכב.

רשימת סניפים תמצא כאן:

http://he.mot.gov.il

• תוכן חדש...