Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

היום בערב אני יוצא עם שתי ידידות וחבר..

אנחנו מחפשים בר טוב בת"א שהחברה שם יהיו בני 20+

רצוי שהיה מקום שאפשר לדבר ושהמוזיקה תהיה טובה.

אין בעיה של מחירים, אבל רצוי לא להיקרע יותר מדי.

פאב אירי/שמירי הכל הולך

יש מספר מקומות שאני מתלבט לגביהם.

1.גורדו מול הים (יותר בית קפה)

2.ראש פינה - רמת אביב

3.דופלקס בר - הרצליה

4.הודנא - ת"א

אשמח לשמוע דעות של אנשים על המקומות שהצעתי + המלצות שלכם8)

שבת שלום:-)

תמיר.

פורסם

אל תשכח להגיע לבוש בבגדים של מעצב על צרפתי וכמובן תענוד שעון של חברה יוקרתית כגון:

ROLEX,BREGUTE,BELL ROSS,ULYSS ועוד...למה ?

בצע חיפוש בפורום.

איזה כייף לי :)

פורסם

פרינדס או פרינדס אנדרגראונד. יש גם את ה"מולדת" קרוב לשם.יש את הדאבלין בהרצליה, כששם לפעמים אפילו רוקדים לקראת המשך הלילה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מולי בלומס ברחוב הירקון הוא אחד האהובים עלי, פאב אירי (אאל"ט אחד הראשונים בארץ) עם מחירים סבירים ועיצוב נחמד

פורטר אנד סנס ברחוב הארבעה - יותר לכיוון מסעדה, אבל יש שם 50 ברזי בירה והאוכל טוב בהרבה מכל פאב באזור (המחירים בהתאם)

קורדוברו בפלורנטין - טאפאס בר נחמד למדי, אין יותר מדי מבחר של בירה אבל האוכל מגוון

מקומות שלא כדאי ללכת אליהם :

שטרן 1 - מקום שמתיימר להגיש נקניקיות בוטיק, כאשר בפועל נקניקיות שקניתי בטיב טעם היו טעימות יותר

ברוהאוס - פעם היה נחמד, הייתי שם לפני שבועיים ואכלתי את אחד ההמבורגרים הדוחים (הבירה עדיין נחמדה)

הברים שבנמל תל-אביב כולם גרועים, כל אחד בצורה מיוחדת משלו

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אחרי חוויית השירות הרעה שהיתה לי בברוהאוס, אני לא אחזור גם אם היתה מוגשת שם הבירה הטובה ביותר בעולם.

מצד שני, אני כן יכול להמליץ בחום על ה"נורמה ג'ין" ברח' אליפלט בגבול יפו-ת"א. מקום סוכר!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

השרשור הזה ממש גורם לי לחוש קלאבר :shock:

2.ראש פינה - רמת אביב - שלא תעז, אלא אם חבריך בני 16. טעות בודדת שלעולם לא תחזור.

פרינדס או פרינדס אנדרגראונד. אפלולי ושחור, לפחות האנדרגראונד

יש את הדאבלין בהרצליה גרושים גרושות, אם כבר אז המרפיס במרינה

מולי בלומס ברחוב הירקון הוא אחד האהובים עלי, פאב אירי (אאל"ט אחד הראשונים בארץ) עם מחירים סבירים ועיצוב נחמד בסדר

פורטר אנד סנס ברחוב הארבעה - יותר לכיוון מסעדה, אבל יש שם 50 ברזי בירה והאוכל טוב בהרבה מכל פאב באזור (המחירים בהתאם) אני חושב שהם מתגאים בזה שיש להם 70 סוגי בירה מהחבית אבל יכול להיות שאני טועה. הקונספט שלהם הוא שהם מתאימים לך בירה ולא בהכרח מה שאתה בוחר מהתפריט. אחלה המבורגרים.

מצד שני, אני כן יכול להמליץ בחום על ה"נורמה ג'ין" ברח' אליפלט בגבול יפו-ת"א. מקום סוכר! לייק ובעיקר יש חנייה חופשית ובחינם!

70 פילים בבוגרשוב נחמד (אם כי יש המכנים אותו 70 פינים עקב ריבוי הזכרים ומיעוט הנקבות)

גם ה"מעוז" בקינג ג'ורג' עושה רושם ממש נחמד, רק חבל שכדי לתפוס מקום ישיבה צריך להגיע ב 8 בערב.

ה"שכן" בסוף אבן גבירול - אווירה נעימה.

איתמר (שנשאר הלילה בבית. בחושך. לבד.)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נורמה ג'ין, מייט פלורנטין מומלצים.

איתמר, בשבילך:

http://www.youtube.com/watch?v=7z_oQ62foZk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מולי בלומס ברחוב הירקון הוא אחד האהובים עלי, פאב אירי (אאל"ט אחד הראשונים בארץ) עם מחירים סבירים ועיצוב נחמד

אוהב

פורטר אנד סנס ברחוב הארבעה - יותר לכיוון מסעדה, אבל יש שם 50 ברזי בירה והאוכל טוב בהרבה מכל פאב באזור (המחירים בהתאם)

מקום חובה לכל חובב בירה רציני, והאוכל בהחלט ברמה. למי שמזדמן לאיזור בצהריים - 22 ש"ח לכל הבירות מהחבית, חצי ליטר. מעולה!

קורדוברו בפלורנטין - טאפאס בר נחמד למדי, אין יותר מדי מבחר של בירה אבל האוכל מגוון

מקומות שלא כדאי ללכת אליהם :

שטרן 1 - מקום שמתיימר להגיש נקניקיות בוטיק, כאשר בפועל נקניקיות שקניתי בטיב טעם היו טעימות יותר

ברוהאוס - פעם היה נחמד, הייתי שם לפני שבועיים ואכלתי את אחד ההמבורגרים הדוחים (הבירה עדיין נחמדה)

הברים שבנמל תל-אביב כולם גרועים, כל אחד בצורה מיוחדת משלו

אחרי חוויית השירות הרעה שהיתה לי בברוהאוס, אני לא אחזור גם אם היתה מוגשת שם הבירה הטובה ביותר בעולם.

מצד שני, אני כן יכול להמליץ בחום על ה"נורמה ג'ין" ברח' אליפלט בגבול יפו-ת"א. מקום סוכר!

לגמרי לגבי הנורמה ג'ין!

ומוסיף גם את הוויצ'ווד בנחלת בנימין.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הוויצ'ווד מת מזמן. לזכותו יאמר שהם הגישו הובגובלין, בירה שכמעט ובלתי אפשרי למצוא אותה בימינו, אבל בפעם היחידה שהייתי שם קיבלתי צ'יפס בטטה שעם כמות השמן שהוא שחה בה אפשר להביא פיל לצינתור.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הדבר היחיד הטוב שאני יכול לאמר על "ראש פינה" זה שהמקום נראה בדיוק אותו הדבר כמו לפני 20 שנה, כשנהגתי לפקוד אותו, כך שיש בזה מן הנוסטלגיה (אפילו המוסיקה אותה מוסיקה).

לכל אחד אחר, זה פשוט חור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...