Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפאביה והאיביזה 1.4 לפי דעתי אותו המנוע בול אבל האיביזה יותר קלה ולכן יותר מהירה כמו כן היא הרבה יותר מאובזרת היא עולה 86600 והפאביה 70000. על מה אתם ממליצים? מה ידוע לכם על הרכבים האלה?

פורסם

דווקא הפאביה יותר קלה, שוקלת 10 קילו פחות מהאיביזה. אפילו אם הפאביה היתה שוקלת 50 קילו יותר, מדובר עדיין בהבדלים מינוריים שספק אם הייתה מבחין בהם בכל הקשור לזריזות ומהירות, בדובר באותה גברת בשינוי אדרת.

אם אתה מחפש זריזות, ב86 אלף עדיף כבר ללכת על פאביה 1.2TSI שזריזה ומהירה יותר, אך מאובזרת פחות מהאיביזה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אין כאן הרבה הפתעות..

הסיאט הרבה יותר יפה, אך פחות יעילה.

הסיאט הרבה יותר מאובזרת, אך עולה יותר בהפרש ניכר.

מדובר על עניין של טעם ושל העדפות, ולא של כדאיות.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ב-16,600 ש"ח ניתן לקנות אחלה איבזור לבית.

אפשר לבנות חדר קולנוע עם מסך הקרנה בגודל 120 אינץ' ומערכת לא רעה.

אפשר לרכוש מערכת ישיבה לסלון עם מסאז' לתחת.

אפשר לצאת לחופשה של שבועיים באירופה (עם או בלי האישה..)

האם זה שווה תוספת של מערכת מובנת, חישוקים קלים, חלון בגג (ואין לי מושג אילו עוד קישקושים)?

לדעתי לא, בסופו של דבר זה אותו הרכב..

פורסם

זה בדיוק אותם רכבים. בדיוק אותם מנועים. הכל אותו דבר חוץ מחיצוניות ומקום הרכבה של הרכב (צ'כיה מול ספרד). יש גם שוני מזערי באבזור, אבל מבחינת אבזור של מערכות בטיחות ומערכות תפעול אותו דבר. השוני באבזור נראה לי בגדול מסתכם בכך שבאיביזה מראות צד נסגרות חשמלית ואילו בפאביה צריך לסגור אותם ידנית.

שאלה האם מראה של איביזה (צעיר יותר ויותר שובב ) לעומת פאביה (שמרני ואלגנטי ) ועניין של סגירת המראות שווה את ההפרש של 17,600 ש"ח.

לטעמי לא ולכן אני אישית רכשתי פאביה.

פורסם

תיקח את הפאביה אחרי שתקנה ואז תשדרג אותה ,

גאנטים 1400

מערכת דאבל דין הרבה יותר טובה מהסיאט ב 3000

סאנרוף בערך 6000

ואז נשאר לך עוד בערך 8000 שאיתם תטוס לחו"ל ותשדרג את עצמך :)

עכשיו ברצינות אין טעם לשלם 18000 על אותו רכב וזה לא שהפאביה לא יפה היא כן יפה אמנם פחות מהאיביזה אבל עדיין יפה .

פורסם

לפי מה שידוע לי הדגם של פביה שבמבצע. אין עוד מלאי וגם לא יהיה בקרוב אי אפשר להזמין אפילו. אז כנארה שההתלבטות מיותרת מתנצל

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אני גם שמעתי שכרגע רק אוספים רשימת המתנה, ויפנו למי שברשימה ברגע שידעו אם יש אפשרות לספק.

הבנתי גם שיש במלאי מספר פאביה ספורט בהנחה לא רעה של כ - 8K.

אני חושב שבנסיבות האלה עדיף לקנות את הפאביה ספורט 1.2 TSI במחיר דומה לאיביזה שבמבצע.

שווה בדיקה. שיהיה בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

כמו שנאמר פה יש רשימת המתנה, הסוכנת אמרה שיהיה משלוח שני של המבצע, זמן אספקה הכי מאוחר שיכול להיות זה בנובמבר ככה שזה לא כזה נורא.

פורסם
מה זאת אומרת הנחה של 8K על הפאביה ספורט?

זה מהמחיר של 85? או מאיזה מחיר מונפץ?

כנראה שה-85 זה המחיר אחרי הכל.

בכל מקרה, נראה שעדיף פאביה ספורט 1.2TSI ב-85 מאשר איביזה באותו מחיר.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...