Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להכנס ראש בראש מול הררי הנייר בבית, מדובר על אלפי עמודים שצריך לסרוק ואולי אפילו עשרות אלפי עמודים.

מנסיון שעשיתי עם משולבת של HP (הזרקה מסדרה 5800) יחד עם תוכנה אלטרנטיבית vuescan (כי התוכנה של HP ק-ק-ה!) הדבר נראה אפשרי.

ה HP הזו איטית מידי ורועשת מידי ושימשה רק לבדיקת נכונות של הפרוייקט על כמה מאות עמודים - הדבר הוכח אפשרי, אבל עכשיו צריך למצוא את הסורק הנכון והדרישות הן

פידר טוב שלא יתקע

מהירות סבירה

אמינות טובה

תוכנה פחות משנה כי אני מניח שאצליח להמשיך לעבוד עם vuescan

מחיר עד 1500 שקל.

לא HP

ראיתי משולבות שנראו עם סורק טוב בפחות מ 1000 שקל כמו 7360 brother

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793781

אבל קשה לי להעריך את האיכות, אולי לזירוקס יש משולבת עם יכולות סריקה טובה יותר?

האם יש פה אנשים עם נסיון סריקה של כמות חומר גדולה שיכולים לתרום מנסיון?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בשביל כמויות עדיף ללכת למישהו שיסרוק לך. הביתיות איטיות ואתה תשתגע מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפילו במחיר של שקל לעמוד, שנחשב זול, זה לא שווה לי

יש לי זמן, נגיד כל סופ"ש לסרוק 400-500 זה יגמר מתי שהוא :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה מזוכיסט רציני ופראייר. לשרוף את כל סוף השבוע בסריקות בשביל 500 ש"ח? אתה עובד מאוד בזול (תשקול לתתבוע את המעבידה שלך בבית, זה פחות משכר מינימום).

פורסם

שכחתי מהפיתרון הזול, האמין והמהיר ביותר.

תוריד לטלפון CAMSCANNER (מאמין שקיים גם לאייפון) ואז אתה פשוט מצלם את המסמכים ומקבל אותם כ PDF.

פורסם

להררי מסמכים ישנה האפשרות לרכוש סורק יעודי, כמה מאות שקלים ואתה מסודר רק בנושא הזה, פידר של 50 דף ומהירות סריקה של 5 דפים לדקה.

אם מדובר על כמות קטנה של מסמכים ואתה לא משרד או משהו כזה אולי שווה לחשוב על משולבת פשוטה ולגמור עניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
שכחתי מהפיתרון הזול, האמין והמהיר ביותר.

תוריד לטלפון CAMSCANNER (מאמין שקיים גם לאייפון) ואז אתה פשוט מצלם את המסמכים ומקבל אותם כ PDF.

אתה באמת מציע לו לעמוד עם טלפון ולהתחיל לצלם 1500 עמודים? זה יקח בערך שנתיים!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

זה יותר מהיר מרוב הסורקים הביתיים.

האפליקציה גרמה לי להוציא מהמשרד את הסורק לחלוטין.

פורסם
להררי מסמכים ישנה האפשרות לרכוש סורק יעודי, כמה מאות שקלים ואתה מסודר רק בנושא הזה, פידר של 50 דף ומהירות סריקה של 5 דפים לדקה.

אם מדובר על כמות קטנה של מסמכים ואתה לא משרד או משהו כזה אולי שווה לחשוב על משולבת פשוטה ולגמור עניין.

שיהיה סורק יעודי עם פידר ולא משולבת, העיניין שאני מחפש המלצה על אחד ספציפי או לפחות חברה כי הנסיון שלי עם HP הוא של מכשירים שלא יעשו את העבודה, מחפש חברה אחרת שמוכרת באיכותית בנושא הפידר/סריקה.

מהמחירים שראיתי ומהקצת שאני מבין - בגלל שהמשולבות נמכרות בכמויות מאסיביות בסדרי גודל מול סורקים יכול מאוד שיהיה סורק משולב טוב יותר מרק סורק בתחום המחירים שאני מחפש.

לצלם עם מצלמה לא יהיה עונש גדול מבחינת מהירות אבל האיכות לא מספקת אותי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

החלטתי לקנות את האפסון gt1500

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744699

היא בסדר, לא מדהימה אבל טובה.

היא מידי פעם אוכלת 2 דפים ולא מפרידה אותם כמו שצריך, אבל עוד לא מצאתי פידר מושלם.

היא סורקת דפים בצבע מלא, 300DPI בקצב של 5 לדקה ואני מאכיל אותה 50 דף כל פעם.

סרקתי בסופש האחרון 1500 דפים, קצב טוב מבחינתי.

אולי בחגים הבאים אלינו לטובה נצליח לפנות אי אילו מדפים שמעלים אבק :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...