Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון אלחוטי פשוט מ- Ebay, איזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות אחד למטבח, רגיל, פשוט ואמין. ראיתי שם מחירים כולל המשלוח לארץ, שלא הבנתי אם הם אמיתיים או שיש כאן איזה קאץ'; למישהו יש המלצות איזה מכשיר לרכוש שם? או איזה מכשיר כדאי לקנות בכלל, כאן בארץ? מחפש בעיקר אמינות ופשטות.

תודה מראש.

פורסם

יש לי נסיון טוב עם טלפונים הממותקים יונדאי וכן עם מכשירים מתוצרת פיליפס.

לאחד הבנים שלי מכשיר גנרי (פוג'יקום) שועושה עבודה סבירה בהחלט.

עם יונידן היה לי נסיון לא טוב (קניתי שלישיה ואחד המכשירים לא פעל), אבל סט נוסף (רביעיה שקניתי לפני כחודשיים) עושה רושם לא רע בכלל.

לדעתי לטלפון בסיסי אין צורך להתעסק עם eBay, קנה את המכשיר הפשוט ביותר שמוכרים בסופרמרקט או בקניון הקרוב לביתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי נסיון מעולה עם הטלפונים האלחוטיים של יונידן. כולם נקנו בבסט-ביי בארה"ב 20-30 דולר.

רק תוודע שמדובר בטלפון ולא ב-expansion set.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הערכה הבעייתית היתה שלשה באריזה אחת. הערכה החדשה הגיעה ב-4 קופסאות וביצעתי תאום GAP.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשביל מה אתה שובר את הראש ? חפש מבצעים טובים בארץ. למשל: לפני כשלושה חודשים היה אחלה מבצע ברשת CAMERA (בחנויות) של טלפון DECT מתוצרת AEG בגרושים ! (משהו באיזור ה 70 ש"ח). קניתי בזמנו אחד לאחי מתנה והוא מאוד מרוצה ממנו.

נסה לבדוק בחנויות חשמל או רשתות עשה זאת בעצמך, יש להם לפעמים מבצעים טובים. לקנות ב 20-30 דולר טלפון אלחוטי (שזה בין 70 ל 110 ש"ח) מחו"ל כשבארץ אפשר גם להשיג במחירים האלו, זה מיותר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יום שבת אחד בבוקר הטלפון בבית התפגר, ידעתי שלא יהיה לי זמן להתעסק בבדיקה רצינית של איכויות ומחירים בשבוע הקרוב ולכן קפצתי להום סנטר קרוב שפתוח בשבת וקניתי את הטלפון אלחוטי הכי מאפן שיש, פאר תוצרת VTECH (מין מדבקת שקר שכזאת).

כבר שנה וחצי עובד כמו שעון שוויצרי.

אה, שכחתי את הפרט הכי חשוב, 49 ש"ח. :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יום שבת אחד בבוקר הטלפון בבית התפגר, ידעתי שלא יהיה לי זמן להתעסק בבדיקה רצינית של איכויות ומחירים בשבוע הקרוב ולכן קפצתי להום סנטר קרוב שפתוח בשבת וקניתי את הטלפון אלחוטי הכי מאפן שיש, פאר תוצרת VTECH (מין מדבקת שקר שכזאת).

כבר שנה וחצי עובד כמו שעון שוויצרי.

אה, שכחתי את הפרט הכי חשוב, 49 ש"ח. :lol:

צר לי להגיד לך אבל אף מילה ממה שכבת לא נכונה ולא קרובה למציאות (אל תכעס).

אם אתה לא מכיר את הייצרן אז הנה לך

http://www.vtechphones.com/vtechphones/

ולא 49 ולא שנה וחצי ולא מדבקה , ולא נעליים .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

you talk the talk, now lets see if you walk the walk

שח-מט!

הערה כללית, נא לחשוב פעמיים לפני שקוראים למישהוא שקרן בפרהסיה כי המכשיר כן נקנה ב 49 ש"ח (במבצע), כן נקנה לפני שנה וחצי וכן, במקרה באותה הזדמנות קניתי גם נעליים.

פורסם

מה אתה מראה בזה ?

שיש כזה טלפון ב 94 ש"ח ? אמרת 49 לא?

או שהם הוסיפו אותו בדצמבר 2010? מה זה אתר הום סנטר?

אתה לא קנית ב49 ש"ח בהום סנטר נקודה . ולא שזה מפריע לי שתכתוב , רק שאתה גם מזלזל במוצר , ובאינטליגנציה של האנשים .

אולי נראה גם סריקה של החשבונית קניה ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

עדיף לקנות טלפון בארץ באחד מהמכרזים באינטרנט. הפרש המחירים לא כזה גדול, לא שווה בגללו להכנס לסחבת של עיקובים במכס + אישורים ממשרד התקשורת במידה ויתפס.

אחריות על מכשיר שמועד לפורענות שווה לדעתי יותר מה20 דולר הפרש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בזמנו מכרנו בנטוויז'ן טלפונים כאלה של ויטק ב89 ש"ח.

דרך אגב, האחריות על המכשיר היא של יורוקום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מבלוגבסטר התקשרו ....

איזה קטעים, אתה לא רק חוצפן, אתה גם עילג! :lol:

פורסם

היום אפשר לקנות ב89-99 אפילו שתי שלוחות של כל מותגי השקר למיניהם (AEG, HYUNDAI ושאר הדברים שמוכרים באייס/הום סנטר)

אני לקחתי במכרז טלפון אלחוטי 2 שלוחות של יונידן , כולל ספיקר (שלא נמצא בכל הדגמים הזולים למיניהם) בסביבות ה150-160 ש"ח לפני שנה בערך.

פשוט הצעתי עד שלקחתי.

לפני כן קניתי בהום סנטר מותג שקר כלשהו והמכשירים היו באיכות ירודה וגם ללא ספיקר שזה עצבן אותי, אז החזרתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...