Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גועל נפש של משטרה.

מתעסקים באמת בשטויות: מפברקים דו"חות לאנשים על עבירות שלא ביצעו, מתעסקות במהירויות שלא הפחיתו את כמות התאונות (רק מכניסות הרבה כסף לקופת המדינה, ואפשר לחשוב שאחזקת רכב בארץ היא ממש זולה).

המהירויות בכבישים מתאימות למכוניות מימי הפלמ"ח. אולי כשסבא שלי הוציא רישיון לנהוג 80 קמ"ש בכביש בינעירוני דו סיטרי היה תקין. היום רכבים אוחזים את הכביש הרבה יותר טוב ולא נזרקים, ויכולים להחזיק במהירויות גבוהות יותר.

כנ"ל לגביי כביש 6 ושאר הכבישים הבינעירוניים החד סטריים בארץ - למה רק 90 קמ"ש? אפשר 100-110 קמ"ש בכיף בכבישים הללו.

הכביש לצאלים למשל גם בו יש קטע אידיוטי - יש בסיבוב חד תמרור שמורה לרדת ל50 קמ"ש. מה אני נ.נ או ריאו? רכבים פרטיים עושים טובה אם הם מאטים שם את המהירות לאיזור ה90 קמ"ש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין למה לשוטר במשטרת ישראל יש את הכוח להיות גם הרשות השופטת.

מדוע בערים כאשר מקבלים דו"ח על חניה הפקחים מצלמים את הרכב (לצורך הוכחה) ומשטרת ישראל לא מחוייבת בכך?

הגיע הזמן שמילה של שוטר לא תספיק והוא יצטרך לספק גם הוכחה מצולמת לעבירה.

בצורה זאת נשיג שני דברים:

1) לא יהיו יותר דוחות מונפצים.

2) יופחת העומס הרב על בתי-משפט, כי אם יש הוכחה מצולמת, אין ממש מה לעשות נגד זה.

טוענים, ולא בצדק, כי לכאורה אין לשוטר אינטרס לטפול באזרח תמים האשמות שווא ועל בסיס טענה זו מעדיפים את גרסת השוטר על פני גרסת האזרח. לאור קיום מכסת דו"חות (הדבר נחשף בעבר ואין סיבה להאמין כי אין זה פועל בצורה זו כיום), לאור חשיפת מקרים כמו המקרה הנ"ל (ויש עוד רבים כאלה), אכן יש הגיון וטעם רב בדרישת הוכחה מצולמת של העבירה לכאורה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

במצלמה שלי לדוגמה כל קובץ של 3 דקות שוקל כ-300 מגה בייט.

כניראה במצלמה שלך אין דחיסה. איזה דגם המצלמה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
טוענים, ולא בצדק, כי לכאורה אין לשוטר אינטרס לטפול באזרח תמים האשמות שווא ועל בסיס טענה זו מעדיפים את גרסת השוטר על פני גרסת האזרח. לאור קיום מכסת דו"חות (הדבר נחשף בעבר ואין סיבה להאמין כי אין זה פועל בצורה זו כיום), לאור חשיפת מקרים כמו המקרה הנ"ל (ויש עוד רבים כאלה), אכן יש הגיון וטעם רב בדרישת הוכחה מצולמת של העבירה לכאורה.

את הטענה המטומטמת הזאת, אני מכיר, אבל לאור ההוכחות החותכות הרבות כ"כ, הגיע הזמן לשנות את שיטת מתן הדוחות בארץ.

אין הוכחה - אין קנס.

זה פועל בכל שאר משורי החוק, מה עושה את משטרת התנועה שונה?

הלוואי וימצא האדם שיערער את כל שיטת השוחד המחורבנת הזאת בארץ והפוך אותה באמת ובתמים לאכיפת החוק.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני הצעתי להנהיג הוכחות מצולמות כבר בדניס#1 .

בהתחלה זה יסרבל מאוד את עבודת השוטר ויצריך עבודת מטה ועוד שעות משרדיות. בגלל זה לאף אחד אין אומץ לשנות (ואין מערכות שפוחדות משינויים יותר מזאת).

לדעתי בכלל עדיף אכיפת איכות כזאת: ניידת סמויה קולטת עבריין מועד, אוספת חומר (מצולם) למשך 5 דקות והזמנה לדין עם הורדה מהכביש לשנים רבות.

פורסם

Freak_Miky, אני לא מכיר את הדגם, אבל מצלמות DOD מעולות. בדוק במדריך משתמש אם יש אפשרות לשנות. רוב המצלמות מסוג HD מקליטות בקבצים עם סיומת AVI (שזה יכול להיות כימעט כל פורמט בפועל) או MP4.

ייתכן שאתה מקליט על איכות הכי גבוהה, אני חושב ש720P זה מעל ומעבר לזיהוי לוחיות רישוי וכל מה שנמצא מסביב.

לשיקולך כמובן ותלוי מגודל כרטיס זיכרון, פשוט נוח לי שיש לי כמה ימים להסתכל אחורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באמת הופתעתי כשראיתי את אותו אדם נתפס שוב. איפה הוא נוסע? :shock:

יכול להיות שלשוטרים האלה יש מכסת דוחות שהם צריכים להגיע אליה, עומדים בדרכים מעצבנות שהרבה עוברים על חוקי התנועה בהם, ופשוט עוצרים כל רכב שני שרואים. גם הסקודה שלו שחורה ומנקרת עיניים.

בבית משפט שמעתי שהשופט לא מקבל שום וידאו כהוכחה, אלא רק מסמכים... עכשיו זאת מילה שלך מול מילה של שוטר.

פורסם

בבית משפט שמעתי שהשופט לא מקבל שום וידאו כהוכחה, אלא רק מסמכים... עכשיו זאת מילה שלך מול מילה של שוטר.

נשמע מגוכח, עדות מצולמת היא הראיה הכי חזקה שיכולה להיות.

פורסם
לא מכירה את הרחוב אין לי מושג באיזה עיר הוא צולם,

אני רק משערת שהוא נעצר מספר מטרים אחרי ולא מספר ק"מ ממקום בו מוצב התמרור.

(בדומה לסרטון הקודם שלו בו הוא צולם).

אם תמצא מצלמה כזו תעדכן אותי בה"פ.

אני רוצה לשדרג את הקיימת שיש לי.

ל'

מה הביג דיל ? המצלמה הפשוטה שלי (40$) מצלמת בלי שום קפיצות, יש אפילו חפיפה של שניה אחת בין סרטון אחד לשני.

כל סרטון של דקה הוא בגודל של כ-50-60M מקודד בH.264, פורמט AVI, באיכות 720P.

בכרטיס זכרון של 16G אני מקליט מעל 4 שעות של וידאו.

עוד מידע יש בשרשורפלצת של מצלמות DVR בכללי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ואיזה מצלמה יש לך?

ראיתי שיש עכשיו מצלמה חדשה DVR207 שהיא השיפור של 027. השאלה אם זה זבל שמנסה לנצל את השם של 027 או שזה באמת שיפור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
באמת הופתעתי כשראיתי את אותו אדם נתפס שוב. איפה הוא נוסע? :shock:

יכול להיות שלשוטרים האלה יש מכסת דוחות שהם צריכים להגיע אליה, עומדים בדרכים מעצבנות שהרבה עוברים על חוקי התנועה בהם, ופשוט עוצרים כל רכב שני שרואים. גם הסקודה שלו שחורה ומנקרת עיניים.

בית משפט מקבל וידאו כראיה. אם יש צילום של האירוע אין לבית משפט סיבה להתעלם מכך. אבל אם יש וידאו שמוכיח חפות כדאי לפנות לתביעה מראש ולהסביר להם את זה וסיכוי גדול שבכלל יבטלו את התביעה עוד לפני שמגיעים למשפט.

• תוכן חדש...