Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מסכים, לי נראה שהתמרור הוא בקו הגלגלים שלו.

+1. העצירה היא בדיוק על הקו. בכל מקרה זה יהיה טיעון עלוב מאוד מצד התובע במשפט. ישה, עורך דין כבר לא תהיה :wink:

נו, מתי זה משודר בערוץ 2? אין לי צל של ספק שזה יגיע בימים הקרובים לעודד בן עמי.

איתמר.

המצלמה בקו הזגוגית דהיינו יש כמטר עד לגלגלים

את השלטים בצדדים המצלמה רואה בלי שטח מת.

המצלמה (קרי החלון ) עוברים את השלטים. גם את השטח הנמוך שבאי התנועה המסמן את תחילת מעבר החציה , וקו העצירה כאמור עוד לפני מעבר החציה בחצי מטר לפחות.

בוא נראה כיצד יתפתח העסק.

באופן אישי שייתלו את שני השוטרים שמתעסקים בזוטות ואת המפקדים שלהם להטביע באמבט של מים רותחים, ששולחים בחורים חסונים כאלה להתעמת עם נהגי ישראל הזהירים במקום להתעסק עם הפשיעה האמיתית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אני באמת לא מבין למה אתה ממשיך להתעקש. נכון, יש את החוק היבש ולפיו אולי אתה צודק, אבל לפעמים הגיון והוגנות מנצחים את החוק היבש, וכאן זה מקרה כזה בדיוק. לכן, לומר "הנהג אשם" כמו שאמרת זו פשוט דמגוגיה. אף שופט עם טיפת שכל לא ירשיע את הנהג הזה בשוק עבירה, כי ברור לחלוטין שהוא נסע בצורה בטוחה מאוד. זה מה שחשוב. לא בכמה סנטימטרים הוא עבר את הקו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעניין איפה נהגת שודים. חשבתי שהיא תבוא לסנגר על המשטרה.

כנראה שאפילו לה אין מה להגיד על ביזיון כזה.

אני רוצה להתקין מצלמה על הקטנוע שלי. הבעיה שהיא צריכה להיות עמידה בכל מזג אוויר ובעלת אפשרות לשליפה מהירה כאשר חונים ברחוב. למישהו יש הצעות?

תקנה קסדה עם מצלמה (אולי אפשר להביא מחו"ל בזול)

פורסם
מעניין איפה נהגת שודים. חשבתי שהיא תבוא לסנגר על המשטרה.

כנראה שאפילו לה אין מה להגיד על ביזיון כזה.

אני רוצה להתקין מצלמה על הקטנוע שלי. הבעיה שהיא צריכה להיות עמידה בכל מזג אוויר ובעלת אפשרות לשליפה מהירה כאשר חונים ברחוב. למישהו יש הצעות?

חבר שלי הביא מאיביי, אם אתה רוצה אני אברר יותר פרטים.

http://www.youtube.com/watch?v=vIrvcEe2_LA&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

כן, אני אשמח לעוד פרטים, תודה.

ישה - למצלמה עדשה שמצלמת ב 120 מעלות, כלומר יש לה שטח מת של 30 מעלות מכל צד. העובדה שלא רואים את השלטים כאשר הרכב עומד, אין פירושה שהוא עבר אותם. מכסה המנוע של הסקודה יסתיר את רובו של מעבר החציה גם כאשר הרכב עומד וגלגליו על הקו.

פורסם
ישה, אני באמת לא מבין למה אתה ממשיך להתעקש. נכון, יש את החוק היבש ולפיו אולי אתה צודק, אבל לפעמים הגיון והוגנות מנצחים את החוק היבש, וכאן זה מקרה כזה בדיוק. לכן, לומר "הנהג אשם" כמו שאמרת זו פשוט דמגוגיה. אף שופט עם טיפת שכל לא ירשיע את הנהג הזה בשוק עבירה, כי ברור לחלוטין שהוא נסע בצורה בטוחה מאוד. זה מה שחשוב. לא בכמה סנטימטרים הוא עבר את הקו.

עמדתי האישית , זנות לשמה של השוטרים.

עדיין בבית המשפט רוב שופטי ישראל יוציאו את הנהג חייב בדינו כי זה החוק, ואם תסתכל בחוץ כתוב על הבנין בית משפט ולא בית צדק, לכן הוגנות לא במשוואה בכלל.

מספר המזוכים בבית משפט לתעבורה הוא אפסי

גם מהירות של 10-20 ק"מ מעל המותר בכביש בו במדינה אחרת היה ניתן לנסוע בו חוקית במהירות כפולה הוא בטוח לחלוטין ועדיין תקבל את הצינור אם תלך למשפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עדיין בבית המשפט רוב שופטי ישראל יוציאו את הנהג חייב בדינו כי זה החוק, ואם תסתכל בחוץ כתוב על הבנין בית משפט ולא בית צדק, לכן הוגנות לא במשוואה בכלל.

אני מאוד מקווה שאתה טועה. בכל מקרה, כמו שאני מצפה ששופט לא ירשיע בנאדם שנתפס על 96 בכביש של 90, אני מצפה שהוא לא ירשיע בנאדם על שעבר בחצי מטר את קו העצירה כשהראות מצוינת לכל הצדדים. נכון, במקרה הראשון זה בכלל לא היה מגיע למשפט כי אף שוטר לא היה עוצר אותך על 96 בכביש של 90, אבל אותו הדבר אפשר להגיד על המקרה הזה - אף שוטר לא היה נותן דו"ח על עצירה חצי מטר אחרי קו העצירה. רק שכאן השוטר בכלל לא ראה עצירה כי הוא אפילו לא הסתכל על האוטו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עכשיו שודר הקטע בחמש עם... בערוץ 10.

המשטרה בתגובה: זכותו של הנהג לערער על הדוח כמו כל אזרח ולהציג את הראיות...

פורסם

אכן, הרגע הראו את הסרטון בערוץ 10.

תודה רבה לכל אלה שעזרו, לכל אלה שאכפת להם, לכל אלה שראו את הסרטון והגיבו, לכל אלה ששיתפו!

ותודה אישית לחברי פורום, בעלי תפקידים במוסדות שונים, שפנו אליי בפרטי עם הצעות עזרה! בזכותכם הסרטון הזה הגיע רחוק!

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אתם יודעים מה, יותר מהכול מקומם אותי היחס שהפגין השוטר כלפי האזרח.

חוסר היחס, אי ההסתכלות בעיניים, חוסר התגובה, הדיבור.

כנראה שמישהו פה שכח שהתפקיד שלו זה לשרת את האזרחים ולא את החוק.

מקווה מאוד שהשוטר הזה יחטוף פעם אחת ולתמיד.

ויודעים מה, אני מוכן לארגן גם הפגנה בבית המשפט כשהדיון שלו יתרחש, אם הבחור הזה יורשע זה פשוט פשיטת רגל סופית של המדינה הזו.

פורסם
המצלמה בקו הזגוגית דהיינו יש כמטר עד לגלגלים

את השלטים בצדדים המצלמה רואה בלי שטח מת.

המצלמה (קרי החלון ) עוברים את השלטים. גם את השטח הנמוך שבאי התנועה המסמן את תחילת מעבר החציה , וקו העצירה כאמור עוד לפני מעבר החציה בחצי מטר לפחות.

בוא נראה כיצד יתפתח העסק.

באופן אישי שייתלו את שני השוטרים שמתעסקים בזוטות ואת המפקדים שלהם להטביע באמבט של מים רותחים, ששולחים בחורים חסונים כאלה להתעמת עם נהגי ישראל הזהירים במקום להתעסק עם הפשיעה האמיתית.

ישה, זו עדשה סופר רחבה כמו בכל העדשות הקטנות האלו ולכן אתה ממש לא ממש ניתן להסיק הייכן נמצא בדיוק קו העצירה יחסית לחרטום הרכב. מעבר לכך, הוא לא קיבל קנס על עצירה לאחר קו העצירה, אלא על אי עצירה בתמרור עצור.

העצוב הוא שלכאורה, נדמה כי השוטר הזה פשוט עוצר רנדומאלית נהגים, כי הצומת הזו הרי מועדת להכשיל נהגים שכן שדה הראיה פתוח לכל הכיוונים ורוב הנהגים מתייחסים לעצור כאל מתן זכות קדימה. זה בדיוק לחפש את הנהג מתחת לפנס. אותו הדבר ניתן למצוא גם המצלמה הניידת (על מאזדה 6 לבנה) בכביש 431 לכיוון מערב לא הרבה אחרי שהמהירות המותרת המרבית המותרת מתחלפת מ-110 ל-100 (לא ברור מדוע בכלל). זו קבלנות קנסות מכוערת.

פורסם

האמת שקרה לי בדיוק את אותו המקרה עם מתנדבים בפנסיה וכמובן שלא היתה לי מצלמה יצאתי מהרכב והתווכחתי ועמדתי במקום שהמתנדב עמד והבהרתי לו שאני לא מתכוון לוותר , לבסוף הוא ויתר אבל נתן לי דו"ח על חגורה למרות שזה היה 5 בתים מהבית שלי סוף הרחוב שלי אבל קיבלתי את הדו"ח על חגורה מאשר על תמרור עצור .

בכל אופן זה מעצבן בטירוף המשאבת כסף הזאת

• תוכן חדש...