Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

עקב מקרים רבים בהם האזעקה מתחילה לפעול ללא סיבה נראית לעין, אני מעוניין לבצע לה המתת חסד.

איני צריך את האזעקה לצורך הביטוח, אך אני כן רוצה לשמור על הנעילה האוטומטית מרחוק ועל העלאת החלונות האוטומטית עם סגירת הרכב.

איך אני יכול לבצע את הניתוק? אילו נתונים אני יכול להביא למומחי הפורום כדי לקבל מדריך למהלך - צילומים של הצופר, לוח פיוזים וכדומה? איפה ע"ג המערכת אני יכול לראות את הדגם הספציפי של האזעקה?

תודה לעוזרים!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גש למתקין אל תיגע בחשמל ובמיוחד לא של סיטרואן. סט שלטי נוחות כולל עבודה עולה בקריות 250שח, את המערכת הישנה הוא כבר יפרק ויזרוק

מספיק שתחתוך חוט 1 לא נכון זה יעלה לך הרבה יותר

פורסם

תודה לירוי, אתה מכיר מישהו מקצועי בירושלים? (אני מבצע חיפוש בפורום).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למה לא לטפל בבעייה שגורמת לאזעקה לפעול סתם. יכול להיות שמדובר בבעייה פשוטה.

אתה יכול להתחיל בלספור את מס' ההבהובים של נורת הביקורת לאחר נטרול המערכת:

אחרי שהאזעקה פעלה מסיבה כלשהיא, נטרל את המערכת עם השלט. הפעם צריכים להשמע 4 צפצופים במקום 1.

ונורת הביקורת צריכה להבהב "קוד תקלה/סיבה".

attachment.php?attachmentid=253187&d=1314090649

קוד.jpg

פורסם

אני מצרף להמלצה ללכת למקצוען. אבל אתה צריך מקצוען אמיתי ולא כזה שיעשה לך סלט חוטים. אם תגע לבד אתה עוד עלול לשגר לווין לחלל.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אינויז'ן תודה. מצאתי החוברת המקורית של האזעקה ואבחן את הבעיה לפיה לפני פניה לחשמלאים.

Winston S. Churchill -

פורסם

לפי החוברת זה גלאי הנפח - שני הבהובים.

יש רעיונות איך לפתור את בעית אזעקת השווא?

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה משתמש אולי בסוכך שמש ? לפעמים קורה שהוא מתנתק מהשמשה ומפעיל את גלאי הנפח.

בנתיים יש בדרך כלל אפשרות לדרוך את האזעקה בצורה כזו שהיא מתעלמת מגלאי הנפח ( לרכב בעל גג נפתח לדוגמא)

מה הדגם של האזעקה שלך? איזה שלט יש לך?

פורסם

החוברת לא לידי, אם אני זוכר נכון זה קוברה 3800.

השלט הוא מקורי של סיטרואן (אולר).

התקלה מתרחשת גם בחניון תת קרקעי בו הרכב נמצא רוב הזמן, קרי זה לא קשור לסוכך השמש.

עריכה: העדיפות היא עדיין לניתוק כל מה שקשור באזעקה, כל החיווט הזה ממש מיותר לטעמי.

Winston S. Churchill -

פורסם

*כדי שהאזעקה תתעלם מגלאי הנפח: לאחר שהסוויץ כובה, תוך חמש שניות, לחץ על הכפתור של האזעקה שברכב (זה שליד הנורית) לחיצה ארוכה- עד להבהוב הנורית. עכשיו שתדרוך את האזעקה היא תתעלם מחיישן הנפח. את זה צריך לבצע כל פעם מחדש לפני הנעילה.

* אתה יכול לנסות לנתק את החיישן לגמרי- צירפתי קובץ עם תרשים של האזעקה. צריך להיות פלאג שמחובר לחיישנים.

*כדי לנתק לגמרי את המערכת כנראה שתצתרך לגשר את הניתוק של האזעקה ( הציור שהולך למנוע) ונראה לי שעדיף שתפנה למתקין לצורך זה. אבל אולי ניתוק חיישן הנפח בלבד יעזור.

פורסם

תודה רבה.

ראיתי בחוברת שניתן לנטרל את הגלאים, אך מכיוון שזה צריך להיעשות כל פעם זה לא פתרון מבחינתי.

לגבי ניתוק הגלאים, אני מניח שאתה מתכוון לרישום האחרון בסכמה שנתת, נכון? איפה אמורים להימצא הפלאגים לאורך החוט? האם הם קרובים לחיישנים עצמם או לצופר? האם בכל מקרה צריך להוריד פנלים?

אין לי בעיה לעשות את זה עם הוראות מדויקות.

שוב, תודה רבה ולילה טוב.

עריכה: ראיתי בחוברת האזעקה שלי תוספת בכתב יד שהוסיף הבעלים הראשון של הרכב, ובו הסבר לנטרול האזעקה - משהו עם נעילה והחזקה של החלון הקדמי, לחיצה של מספר פעמים על לחצן החירום ושחרור החלון, אתה מכיר כזו פרוצדורה?

Winston S. Churchill -

פורסם

זה מה שמצאתי על נטרול חרום:

attachment.php?attachmentid=253358&d=1314226339

אבל, אני חושב שברגע שתשתמש שוב בשלט זה יפעיל שוב את המערכת ( נראה לי שהנטרול הוא למקרה של אובדן שלט) .

הקוד הראשוני אמור להיות: 1111.

לגבי הפלאג אני חושב שהוא יותר קרוב לצופר, צריך לעקוב אחרי הכבל מהקונקטור.

פורסם

אם אני פשוט חותך את החיישנים מהכבל, או מכסה אותם באיזולירבנד, צפוי שאזעקת השווא תפסק?

Winston S. Churchill -

פורסם

תראה, אף פעם לא חתכתי חיישנים, ככה שאני לא יכול להגיד לך בוודאות מה יקרה. גם פעולה כזו יכולה להיות בלתי הפיכה, ולכן הצעתי לך לנתק מהפלאג ולראות מה קורה (אני לא משוכנע ב- 100% שגם זה יעבוד). תחשוב שאם המתקין החליף בין החיבור של הדלתות לבין זה של החיישן, אתה תקבל קוד תקלה עבור חיישן שפעל- ובכלל דלת פתוחה היא הסיבה להפעלת האזעקה (לא נראה לי המקרה אבל לך תדע). ככה שאני מציע לא לחתוך.

• תוכן חדש...