Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין. העניין הוא שאני לא רוצה להתחיל לפרק פנלים די להתחקות אחרי חוטים ופלאגים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה יכול לנסות את הדבר הבא (על אחריותך בלבד):

1. נטרל את האזעקה.

2. פתח את 4 הברגים מאחרוני הצופר, ונתק את הפלאג.

3. זהה את שני החוטים הירוקים שבפלאג (אלו שבסרטוט הולכים לציור של המנוע) ואחראים על הניתוק ( לפי הסרטוט).

4. קח אטב נייר :

attachment.php?attachmentid=253568&d=1314364002

פתח אותו וקצר בעזרתו את שני החוטים הירוקים (בצד של הפלאג , לא של הצופר)- פשוט תכניס את שני הקצוות לשני החורים המתאימים בפלאג.

5. נסה להתניע .

6. במידה והרכב מתניע, כבה אותו, ונסה להתניע שוב ללא הקצר, על מנת לוודא שאכן זה הניתוק (הרכב לא אמור להניע).

7. אם הכל עבד, אתה יכול לעקוב אחרי החוטים הירוקים ולחבר את הניתוק במקור. אוו לחתוך את שני החוטים הירוקים מהפלאג ולגשר אותם.

פורסם

אוקיי תודה, אני אנסה לראות אם יש לי גישה לשם.

לא מצאתי סכמה באנגלית, רק ברוסית ולצערי אני לא דובר את השפה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הנה, תודה סרגיי.

אני מניח שמה שחשוב לי לדעת בשלב הזה זה מה שאינויז'ן תיאר - חוטים ירוקים אל המחבר לצופר.

כל מידע נוסף שאתה חושב שרלוונטי יתקבל בברכה.

אודי

Cobra 3800 alarm-instal.pdf

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה, אבל זה לא פותר לי את הבעיה מכיוון שהאזעקה עדיין פועלת - אין לי אפשרות לנעול את הרכב מבלי להפעיל את האזעקה, וזה משאיר אותי עם אזעקה שפועלת כל כמה דקות.

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב, המוח בידינו.

למרות הספק שהבעתי לעיל, פירקתי את המוח\צופר וחשפתי את הצמה. הרכב מניע ללא גישור ועם גישור. יש נעילה מרכזית וקיפול מראות אוטומטי (לא בדקתי הרמת חלונות אוטומטית).

כיסיתי את הפלאג באיזולירבנד חבלה ומתכווןן ליסוע ככה עד התקלה הבאה.

תודה רבה על הסיוע, אעדכן אם תהיינה התפתחויות.

Winston S. Churchill -

פורסם

כנראה שלא חיברו בכלל את הניתוק הנוסף של האזעקה בהתקנה (הסתמכו על הניתוקים המקוריים בלבד).

מבחינתך זה מצויין, אתה יכול לשכוח שהייתה אזעקה.

פורסם

אחלה, תודה, זו היתה הכוונה.

אני יכול לגזור את החיישנים כדי שלא יבלטו לתוך הסלון?

Winston S. Churchill -

פורסם

אוקיי.

אגב, איבדתי את הרמת החלונות האוטומטית עם נעילת הרכב. יש אפשרות להשמיש את זה בלי להרכיב מחדש את המוח?

Winston S. Churchill -

פורסם

ופתאום הרכב מת לי בעת התנעה, התאפס וחזר לנהוג כרגיל.

נראה לי שמקור כל הבעיות במצבר.

Winston S. Churchill -

פורסם
אוקיי.

אגב, איבדתי את הרמת החלונות האוטומטית עם נעילת הרכב. יש אפשרות להשמיש את זה בלי להרכיב מחדש את המוח?

יש לך מרימי שמשות ברכב , אז כנראה שניתן לסדר משהו ( או בהגדרות של הרכב, או לחבר איכשהו את המרים לאות של הנעילה המרכזית). אני מציע שלצורך זה תפנה למתקין שמכיר את הרכב, או תמתין לתגובה ממישהו שמכיר את הרכב. כעיקרון אני חושב שהחוט בצבע חום/לבן נותן "פיקוד מינוס" למרים (אבל אני לא בטוח בזה).

ופתאום הרכב מת לי בעת התנעה, התאפס וחזר לנהוג כרגיל.

נראה לי שמקור כל הבעיות במצבר.

אם הבעייה במצבר היא שגרמה לכל ההפעלות (דרך אגב יש חיישן נפילת מתח שיכול להפעיל את האזעקה - אבל זה לא "הקוד תקלה" שקיבלת). אתה יכול להחליף מצבר לחבר חזרה את המערכת ולבדוק מה קורה.

פורסם

הסיבה לניתוק החשמל היתה נעל מצבר רופפת. הידקתי ונראה מה קורה בהמשך.

לגבי הרמת השמשות, תודה על ההסבר, אחקור יותר לעומק כשיהיה זמן...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...