Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהמנוע - אופל אסטרה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתקופה האחרונה (כמה חודשים) אני שם לב לרעש לא שגרתי מהמנוע, רעש כמו של טרנזיט או מכונית דיזל 'גרררר'.

מדובר באופל אסטרה שנת 2001 שמורה.

ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם רק חלק במנוע שרופף עושה את הרעש? האם זו בעיה אחרת?

תודה.

פורסם

הרכב מטופל בזמן כמובן, החלפת שמן וכ'ו.

קילומטרים: 128000.

לפני כשנתיים-שלוש התקלקל האלטרנטור והוחלף לאלטרנטור חלופי (מאז לא היו בעיות עם האוטו).

פורסם

אני בעלים של אסטרה 1.6 בנזין ידנית מבציר 2002 , מרגע קניית האוטו ( לפני כשנתיים ) , המנוע היה רועש יותר ממנוע בנזין רגיל, חבר שהתיישב איתי ברכב שאל אותי אם רכשתי מנוע דיזל .

היום, לאחר כ40K ק''מ שעברתי ברכב זה תוך שימוש בשמן סינטטי מלא של RP אני עדיין שומע את הרעש ה"מיוחד" הזה.

P.S , המנוע נכון להיום עבר 175K .

אתה יכול לצלם את המנוע בזמן עבודה ולשתף את הסרטון באינטרנט , אני אשמע את הרעש ואגיד לך אם יש דימיון בין הדברים.

• תוכן חדש...