Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי חברה החלתתי להזמין מגבר מחול במחיר של עד 100 דולר..אפילו עד 110 אם זה יעזור

המגבר אמור להפעיל זוג סאבים

כל סאב 250 ארמס

עוד דבר

אם אפשר להפעיל עם המגבר גם רמקלים זה גם טוב אבל זה לא חלק כל כך חשוב העיקר הסאבים

אני בהתלבתות בקשר למגברים הבאים, תמליצו לי בבקשה מה לקחת ורק מנסיון

1)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18796&item=5705445283&rd=1

2)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=18796&item=5705361713&rd=1

3)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39734&item=5704176094&rd=1

4)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39744&item=5705777903&rd=1

5)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4950&item=5705771678&rd=1

6)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=39737&item=5705759613&rd=1

אם יש מגבר אחר ב100 דולר מחו"ל אשמח לקבל קישור

תודה לעוזרים :lol:

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

אם הוא הולך ליבא מגבר שמחירו בארה"ב 100 דולר הוא צריך עוד 100-70 דולר כדי ליביא את המגבר דרך מכס וMUSTOP וכו'..

פורסם

אייל אבל אולי לא יציעו אלייהם

אבל בוא נעזוב שנייה את המגברים בצד יותר חשוב לי הנושא של הייבוא

ועוד דבר כמה אני אמור לשלם על המכס?

כי לפי מחירים של הארץ עדיף לייבא מחו"ל ולשלם מכס עדיין יצא לי יותר זול.

אייל יכול להיות שאני הולך על הלאנזר כמה יעלה לי לייבא אותו דרך MUSTOP אין לי משהו בחו"ל.

אני רוצה להבין על מה אני משלם כשאני מזמין אותו לארץ

תודה על העזרה פשוט אני אין לי מושג בנושא של לייבא לארץ מחו"ל

פורסם

חיפשתי ומצאתי צריך לשלם 32%

עכשיו אייל למה אתה חושב שאני לא יצליח להוציא את הJL או את הרוקפורד ב100 דולר?

אולי לא יציעו עלייהם כי יש עוד כמה ימים או שבועות אם אני זוכר

ויש מצב שיכולים לעבוד עליי? כאילו שלא ישלחו לי את המגבר כי זה לא חדש חלק ממנם

חבר'ה למה אתם לא מייעצים לי על מה כדאי???.....איך הלאנזר מהסדררות החדשות?...את הVIEB אני מכיר ושמעתי .

פורסם
חיפשתי ומצאתי צריך לשלם 32%

עכשיו אייל למה אתה חושב שאני לא יצליח להוציא את הJL או את הרוקפורד ב100 דולר?

אולי לא יציעו עלייהם כי יש עוד כמה ימים או שבועות אם אני זוכר

ויש מצב שיכולים לעבוד עליי? כאילו שלא ישלחו לי את המגבר כי זה לא חדש חלק ממנם

חבר'ה למה אתם לא מייעצים לי על מה כדאי???.....איך הלאנזר מהסדררות החדשות?...את הVIEB אני מכיר ושמעתי .

1. כי אתה לא תצליח להוציא את ה-JL ב-100$. כבר הציעו עליו מס' הצעות (12 עד כמה שזכור לי) וזה כמו מכרזים בארץ, בשעות האחרונות כל האנשים מרביצים עליו מחירים בקצב וזה גם יעבור את ה-200$ בשקט. 8)

2. הם יכולים לעבוד עליך, המשתמש שמוכר את המוצר הזה, הוא משתמש חדש ב-eBay, לא היו לו מכירות לפני זה. אני הייתי חושב פעמיים אם ללכת על זה. הם לא פחות טמעים מאיתנו. :roll:

3. לגבי לאנזר, לא שמעתי את הסדרות החדשות, אז אני לא רוצה להמליץ לך סתם. :?

בכלליות, אני מציע לך לחשוב פעמיים לפני שאתה קופץ לכל מכירה שנפתחת ב-eBay. יש הרבה שעובדים עליהם, ויש גם כאלו שרואים שהמכירה שלהם לא משתלמת, ונכנסים עם היוזר השני שלהם, ומעלים את המחיר למחיר המתאים להם/למחיר זכייה. :twisted:

אורן.

פורסם

35%

תחכה ותראה אם זה באמת נסגר ככה. כשאתה קונה ממוכר עם פידבק נמוך אתה מסתכן. לא כולם שולחים לישראל.

יחד עם המיסים והמשלוח אני לא בטוח שקניה מארה"ב תהיה משתלמת. לייעץ לך מה לבחור מבין כל אלו זה בזבוז זמן (מהסיבה שאתה לא יודע אם הם בתקציב).

פורסם

אוקי

קודם כל תודה רבה לכם על העזרה, הבנתי עוד כמה דברים שלא ידעתי על קיומם

אולי אני יחסוך עוד כמה דולרים ויקנה משהו מחנות אמינה שהפידבקים שלה גבוהים ואני יעקוב אחרי המגברים האלו

תודה רבה

פורסם

אפילו אתה מוציא ב100 דולר משהוא אתה תיהיה צריך עוד 50 אחוז מבסכום הזה כדי ליביא אותו לארץ וכו'...

מאוד נדיר שתוציא רוקפורד וכו'...

אתה יכול ליקנות איזה לנזר שם אבל ליביא אותו יצאה לך בידיוק מחירו בארץ אולי ב100 שקל יותר זול ....

עכשיו לא ממש כדי ליבוא דברים ...אלה עם מדובר על חברות גדול כמו JL וכו' ששם המחירים שלהם דיי נמוכים אפילו עם היביאו שלהם לארץ..

כדי להביא מגבר איכותי וטוב אתה תיהיה צריך 300 דולר ואפילו יותר!

ככה אני הבאתי את הרוקפורד שלי ...הכול עלה לי 320 דולר!

המגברים שאתה מראה בקישור זה יד שנייה וזה סיפור ליקנות אותו ולהגיעה בתיאום מלא עם המוכר והלקוח ולך תדעה באיזה מצב הם מבפנים...

מסוכן ולא כדי...

פורסם

המגבר של JL הוא כ-300 דולר גם הROCKFORD תנסה להמר אליו ולא תצליח כי יש מישהוא שקבע להם סכום מינימלי שבו הוא ימכר אני גם ניסיתי באותה דרך ובסוף ראיתי שמשתלם יותר בחנות כי זה גם יותר אמין וגם אתה לא צריך לעבור תהליך רישום דרךPAY PALL חוץ מזה אתה חייב כרטיס בינלאומי כדי לעשות זאת!

פורסם
המגבר של JL הוא כ-300 דולר גם הROCKFORD תנסה להמר אליו ולא תצליח כי יש מישהוא שקבע להם סכום מינימלי שבו הוא ימכר אני גם ניסיתי באותה דרך ובסוף ראיתי שמשתלם יותר בחנות כי זה גם יותר אמין וגם אתה לא צריך לעבור תהליך רישום דרךPAY PALL חוץ מזה אתה חייב כרטיס בינלאומי כדי לעשות זאת!

זה מאוד מאוד מסוכן ליקנות משומש בחו"ל אפילו שזה של חברה מצויינת...

עם נישרף לאן תילך?? למעבדה? :lol:

פורסם

זה מאוד מאוד מסוכן ליקנות משומש בחו"ל אפילו שזה של חברה מצויינת...

עם נישרף לאן תילך?? למעבדה? :lol:

lol!!!!!!!!

(בדיחה פנימית)

אבל ברצינות, לא ממליץ לקנות משומש (מנסיון אישי בלבד)

גל

פורסם

גם אם אתה קונה חדש בחו"ל זה סיכון, לשלוח אותו לתיקון יעלה לא מעט כסף.

סך הכל מאז עידן האינטרנט התמחור של המוצרים בארץ השתפר לטובה. יש עדיין מוצרים שנמכרים במחיר מופרז אבל קל לצרכן הנבון להיכנס לאינטרנט, לראות כמה הם עולים בחו"ל ולהשוות.

סך הכל אם אין לך מוצר ספציפי על הכוונת שעולה בארץ יקר לעומת חו"ל (או כזה שלא ניתן להשיג בארץ) הרבה פעמים משתלם יותר לקנות בארץ (אחריות, שירות, תשלומים וכו').

אבל זה שיקול אישי של כל אחד.

• תוכן חדש...