Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם הרכב הו סיטראון c3 טורבו דיזל שנת 2004 עם 32000 קילו מטר יש לי שתי בעיות אני לא יודע אם הם קשורים אחת לשניה. בעיה ראשונה הי שאני מחנה את הרכב בעליה המנוע לקיוון מעלה לא מצליח להניע את הרכב כי הדלק לא מגיע למנוע וחוזר למיכל

הבעיה השניה הי הרבה עשן לבן יוצא וזה רק לאחר עמידה של כמה שניות ברמזור שהרכב נוסיע כל הזמן לא יוצא

פורסם

לגבי העשן הלבן בעמידה.

יש מצב שזה גומיות שסתומים, אם המצב קורה גם בבוקר כשאתה מניע אחרי שהרכב עמד ולאחר מכן העשן נעלם כשהרכב מתחמם.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

עשן לבן = גומיות שסתומים או מזרקים דולפים מאוד חזק (מציפים את מערכת הפליטה).

גש למוסך לבדיקה מעמיקה יותר (יכול להיות שהרכב לא מניע בעליה בגלל שסתום אל-חוזר לא תקין).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...