Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SQL: Born to Rock, Mk.II

s3t
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם דרייברים שנמצאים בישראל?

דוטק, פוקלים למינהם, הייבריד אודיו וכו'.

ינגנו את התחום שאתה צריך בלי בעיות והם די זמינים.

מתחדשת*

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

QTS גבוהה אומר על כך שהם יכולים לנגן טוב בדלת ולא להשתולל.

זה אומר שהמתלה של הרמקול קשיח יותר אבל זה בא על חשבון FS שלו שיחסית גבוהה ולכן הדריבר לא יורד נמוך כל כך.

פורסם

ST3,

ראית לפני כשנתיים מה עלויות המשלוח של PE.. בהחלט יקר ולא שווה את השקעה. ולגבי המכס העניין כבר ידע לי, כיצאתי עם קנס של 800 שקל מכס+דמי טיפול מDHL כשקיתי את הTC שלי לפני כמה שנים, לעומת זאת במדיאונד קיבלתי הצעות מחיר על משלוח דיי סבירות של כ70דולר לרבעיית מידבאסים. גם אני קניתי דברים משומשים מפורום SMD, CACO.

ROMEK,

יש לך המלצות מסויימות? לא מחפש להשתגע היי אנד, רק זוג קומפוננטים שיהיו איכותיים. תכלס רציתי משהו יוצא דופן ומיוחד כמו ST3, אבל אני מבין כבר שלהתעסק עם דרייברים מחו'ל זה ללכת על עיוור. תקציב של 1.5K יספיק לשתי סטים של קומפונטים סבירים? אולי מורל?

תודה,

דיוויד

פורסם

המלצות?

אם ללכת על דאבל מיד ושיכנס ב 1.5K, אולי זוג מידים של דוטק משומשים (אבל מאותה סדרה), זוג הרצים אנרג'י, אולי משהו של פוקל.

אגב, יש לפחות שני אנשים בפורום שיש להם וופרים 7" של האבוק.

יורדים נמוך ודי חזקים.

גם ישאירו לך הרבה עודף מהתקציב שלך :wink:

מתחדשת*

פורסם
ראיתי עכשיו סט דוטק MKII עולה כ750 שקל.. שתיים נכנסים לתקציב.

מה זה ההאבוק המדובר הזה?

דיוויד

אני אחד מהשניים לדעתי - אני מחזיק את ההאבוק אצלי כי התייאשתי למכור אותם.

הם מבוססים על דרייברים 7 אינטש של אאורה עם מגנט פצפון אבל הם עברו שיפורים - ממברנה מקרבון שזור ופייז פלאג ונדמה לי שגם יש להם שיפורים בספיידר.

בכל מקרה - הם וופרים שעובדים נהדר עד ה1K הרץ אבל מטפסים לא רע בכלל גם עד 2K הרץ והם מאוד מאוד חזקים.

דבר איתי בהודעה פרטית כי כשאני חושב על זה - יתכן ואוכל לעניין אותך בעוד משהו שישלים לך את זה לסט חזק ביותר! (במחיר בדיחה)

אפרופו - האבוק זו הסדרה (הסדרה הגבוהה) של AA שהם בעצם אסנדנט אודיו שיש להם המון במשותף עם FI וREAUDIO וכמובן אם האיש שמאחורי הקלעים - SMD

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק 4 מידבאסים של הדוטק? האמת שאין לי מושג.

יש אפשרות לקנות רכיבים ישירות ממורל?

lanosforce,

אני מכיר את AA, ואת הבעלים הקודמים של RE אני גם מכיר, ממנו קניתי את החלקים ל18 :)

אז מדובר במידבאסים של AA.. מכיר מכיר.

תכף שולח לך הודעה

דיוויד

פורסם

looks like i've killed that resonance.

The main source was door's inner metal sheet. It was extremely filmsly despite of 2+ layers of dynamat.

I've added some mdf 28mm stick, screwed it in the middle of the door, and got much less resonanses. The bass began to sound articulated.

[under construction]

פורסם

אני שמח לשמוע שסידרת את הבעיה הזו! אני אשמח מאוד גם לשמוע את הדלתות עם ההורנים, זה בהחלט סידור מיוחד ויוצא דופן!

דיוויד

פורסם

בקיצור סטאס מה שאתה אומר זה שהוספת מקל עץ בעובי רציני לדלת והמסה שלה גדלה - מעניין אם זה לבד היה פותר לך את הבעיה מראש... זה די הופך את חומר הבידוד לבדיחה עצובה אם זה כן פותר את זה לבד.

לא נראה לי שצריך באמת יותר משכבה אחת ועוד כמה חתיכות קטנות במקומות מאתגרים במיוחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת אין לזה משקל - זה קרש שהולך על כל הרוחב של דלת, תפוסה חזק עם 5-6 ברגים - זה חיזוק של "ממברנה" שנוצרה על ידי פח של הדלת ודיינה-מת.

שום דיינה-מת לא היה עוזר.

[under construction]

פורסם

שום גימור עד שמערכת לא תישמע בסדר. :)

יש לי עוד לחזק את דלת השנייה, וגם לעבור עם חיזוקים האלו במקומות נוספים. זה ממש קל, כולו חתיכות אץ וברגים קודחים על מברגה.

היום בטח יבואו החיזוקים, מחר יבוא RTA + סידור חיתוכים\EQ, ועוד כמה דברים...

סוף סוף קיבלתי זוג טויטרים קטנים לצרכי השלמת אוויר בבמה - חסר קצת פירוט עם השופרים האלו בתדרים הגבוהים (8-12K ומעלה).

[under construction]

• תוכן חדש...