Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SQL: Born to Rock, Mk.II

s3t
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרייברים - מחו"ל (EBAY). נמכרים בזוגות, כ100$ לזוג - פעמיים הזמנתי, ולא שילמתי מכס (התמזל).

יש אותו דגם ב4OHM, אך סביב 130$ לזוג + כנראה מכס.

[under construction]

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המזל היה לצידי גם.. 300 דולר עלו לי החלקים כולל משלוח. שילמתי רק מע״מ 92 ש״ח.

אבל כשהבאתי את ה12 לפני 4 שנים עלה לי 450 דולר כולל משלוח ומכס היה קרוב ל850 ש״ח חח.. חתיכת עקיצה!

פורסם

עם בניה ולא בקו ישר כן. אלא אם כן לא איכפת לך לבנות את כ-ל הדיפון מחדש ואולי גם לוותר על תא האחסון שם.

8 אינטש בודד יכנס לך שם לדעתי בבנייה וזה כבר עדיף על זוג מידבאסים בהינתן המצב הנוכחי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זהו שדווקא אני מעוניין לבנות משהו שיתלבש על הדלת ולא לחתוך את כל הפאנל. כי אני מתכנן להחליף אוטו שנה הבאה וכשיגיע הזמן למכור אני מעדיף להחזיר הכל למצב מקורי כמה שיותר. זו דילמה גדולה. מישהו הציע לי לבנות תיבות למידבאס ולשים מתחת למושב, אבל זה פתרון מאוד לא מציאותי

פורסם

מקסימום תקריב מידבאסים במכירת הרכב - אל תלך על רכיבי בוטיק כמו סקאן ספיק, פירלסים כמו שסטס הלך עליהם או כל דבר אחר בסגנון שאתה תהיה מוכן להקריב.

מעבר לכך עם הרכב מאוד ישן ולפי מצב הריפוד אני מניח שמדובר ברכב ישן - מצב הדיפונים בזמן המכירה שלו לא בדיוק ישנה הרבה מהמחיר שתמכור אותו בו...

אם אתה ממש רוצה - תחפש דיפונים מפירוקית ותבנה עליהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה רעיון דווקא להביא עוד סט דיפונים ולבנות עליהם, זה לציה דדרה אני מקווה שאוכל למצוא. אז אתה אומר שעדיף 8 בודד מאשר שתיים 6.5? אני צריך משהו שיעמוד בקצב של ה18.. יש כלכך הרבה אופציות כבר השתגעתי מלעבור על דרייברים על גבי דרייברים כל פעם נכנס בי ג׳וק למשהו אחר חח.

פורסם

מה הסיכוי למצוא דיפונים חליפיים לדדרה?

מעבר לזה, אם אתה לא מבצע את הבניה בעצמך, לא יודע אם השקעה כזו משתלמת לשנה אחת.

בכל מקרה בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

כל הבניה יבוצע על ידי. תביה לסאב, בניה לפרונט סטייג, הגברה חוייט הכל הכל.

רומק תודה על הקישור. זה בניה של מישהו או מוצר מוכן למכירה?

פורסם

סוף סוף משהו מעניין!

יש היום נגנים עם יציאה אופטית?

לא בדיוק הבנתי מה זה ה-HU הזה, איזשה מעגל DAC עם כפתור ווליום? אגב הווליום אנולוגי?

איפה מוכרים HU כזה?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אחלה רעיון דווקא להביא עוד סט דיפונים ולבנות עליהם, זה לציה דדרה אני מקווה שאוכל למצוא. אז אתה אומר שעדיף 8 בודד מאשר שתיים 6.5? אני צריך משהו שיעמוד בקצב של ה18.. יש כלכך הרבה אופציות כבר השתגעתי מלעבור על דרייברים על גבי דרייברים כל פעם נכנס בי ג׳וק למשהו אחר חח.

לא רק שעדיף דרייבר אחד של 8 על שניים של 6.5

גם מבחינת מהירות ל18 אינטש עלולה להיות בעיה גדולה לעקוב אחרי שני דרייברים הרבה יותר קטנים ממנו, לעומת זאת לעקוב אחרי מהירות של דרייבר 8 אינטש סביר להניח שיהיה לו באופן תיאורטי - קל יותר. זה בתנאי שמדובר על דרייברים מאותו יצרן ואותה סדרה - אז אפשר בהחלט לאמר את מה שכתבתי.

שומאכר

יש לו נגן של IRIVER אם אני לא טועה H120 - יש לו יציאה אופטית PL (לא TOSLINK)

הוא שינה את הקוד של מערכת ההפעלה שלה בכל מה שקשור ליציאה האופטית בכדי שהווליום יהיה נשלט, במקום יציאת RAW הוא הפך אותה ליציאת PWM ובנוסף לזה הוא הוסיף שם פיצ'ר של TC היות והכל דיגיטלי ויש לנגן הזה כנראה רכיב DSP אז הוא מצא דרך להפעיל בו את הפונקציה הזו.

אבל אם אתה תקרא את מה שהוא כתב, כנראה שהמעבד של הנגן הזה לא מספיק חזק בכדי להריץ את הפיצ'ר הזה כמו שצריך - או שלפחות לוקח זמן עד שמצליחים לכוון אותו. אפרופו בעיניי זה רעיון לא טוב כי הTC שלו ברגע שהוא יוצא מיחידת הראש כלפי כל שאר המערכת - דופקת את הסאב...

Pioneer TS-X150

פורסם

מחיר פצצה אבל תזכיר לי דבר אחד בבקשה - אתה הולך על סט שני חלקים או שלושה?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...