Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SQL: Born to Rock, Mk.II

s3t
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שני חלקים.. מידבאסים וטוויטרים זו העדיפות, וקרוס אקטיבי.

דיוויד

אני לא בטוח שהHDS יהיו רעיון טוב במיוחד בשביל זה

הסיבה לזה היא שלמרות שטווח התדרים שלהם מציין שהם יכולים לעלות עד 4K הרץ, זכור לי שסטאס ציין פעם שאחרי שהוא עשה להם בדיקה - הם מנגנים טוב עד 2K ואחרי זה - זוועה.

עכשיו - טוויטר נורמטיבי - לא מנגן טוב עם נקודת החיתוך יורדת מה3K הרץ

מה שאומר שמפה ולשם יהיה לך איזה בור קטן באזור הכי קריטי של תדרי המיד - בין 2K ל3K ולדעתי עבודת אקולייזר רק תכניס כאן עיוותים היות ואתה תצטרך להוסיף והרבה.

מה שאני הייתי עושה אם הייתי רוצה להיות כאן בשני חלקים -

1. מביא רכיב פול ריינג' 3 אינטש שיכול לעלות עד אזור ה17K - רכיב כמו HAT L3 היה עושה כאן עבודה מצויינת. אני מדבר על הSE.

2. מביא במקום טוויטר - ריבון שיכול לנגן טוב כבר מ1.5K הרץ

3. הולך על סט שלושה חלקים...

אפשרות 2 נראית לי הכי מעניינת כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר למצוא לא מעט במדיסאונד.

יכול להיות שדרך צ'יפר עדיין אפשר אפילו להשיג את הריבונים של ETON (יקרים...)

ואני רק אומר שראיתי לאחרונה סט שלם של סוני XES למכירה!!! שמורכב משני סאב וופרים 12 אינטש, שני מידבאסים ושני ריבונים - פנינה אמיתית ונדירה של תור הזהב של עולם האודיו - אני חושב שזה היה יכול לגרום לי להזיל ריר או פשוט להתפגר במקום אם רק הייתי זוכה לשמוע כזה דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או, שאפשר למצוא מידבאסים אחרים. למרות שהמחיר הזה כלכך דורש להזמין 4 יחידות ברגע זה, אבל חבל להוציא כסף על משהו שלא ממלא את הצרכים שלי.. אז צריך לברר עוד אופציות.

עכשיו נגיד ונלך על אופציה 2, כמה יעלה לי זוג טוויטרים ריבון, ומה הגודל שלהם? בד״כ הם מלבנים גדולים, צריך מקום להכניס טוויטר כזו בצורה נורמלית.

פורסם

סדר גודל המחירים יכול לנוע בין 30 דולר ליחידה עד לאיזה 500 דולר ליחידה

יש מרובעים ויש עגולים יותר וקטנים יותר, יש מלבניים - אתה צריך לחפש - אבל בהחלט אפשר למצוא כאלו שיהיה אפשר לבנות אותם בקורות או בקיקים בלי יותר מידי בעיות.

היתרון העצום כאן הוא שהם לא דורשים נפח והצליל שלהם כמו הורנים גם כן נזרק כלפי מעלה בצורה טבעית ולכן התקנה שלהם בקיק פאנלים צריכה לתת תוצאה מעולה בלי להתאמץ יותר מידי. מהנסיון שלי, גם טוויטרים בהירים וחזקים יתנו תוצאה טובה מאוד מהקיקים.

Pioneer TS-X150

פורסם

פול ריינג׳ של דייטון אודיו nd105 או ns3 של אורה יעשו את העבודה? או שכבר עדיף לי לשדרג למידבאס יותר רציני?

הבמה הקידמית הזו משגעת אותי!!

פורסם

בנתיים אני לא יכול להמליץ על הHDS האלו - לא מצליח להשתלט עליהם מבחינת SQ ושאר ירקות.

מידריינג הצלחתי להוריד עד ל300-400-500HZ, שזה די מטורף. לקח לי המון זמן כדי לגרום לו להשמעה סביר בעייניי. כרגע זה מתוק ומפורט יותר מDAC טוב + מגבר אוזניות טוב + sennheiser HD650. על מידריינג.

עדיין יש פאק ענק במידבאסים. הם נשמעים כמו WOOO WOOO WOOO, מעצבן.

יום שישי - סאשן של RTA וניסיונות לנקות את המידבאס מכל הרזוננסים המעצבנים, ואולי גם לקבל קצת יותר חדות בבאס.

[under construction]

פורסם

אתה מדבר על הצ'וקומוקו הזה שעל הדש בורד שלך? 300Hz?!

אני צריך לשמוע את זה, פרונטו.

לגבי הוופרים בדלתות, באיזה תדרים הם עובדים?

מתחדשת*

פורסם

לא ממש 300, משהוא באזור של 400. ב300 שומעים את המידריינגים ומידבאסים מנגנים. ב250 רק מידבאסים.

הHORN מוסיף איזה 10DB... שהורדתי עם EQ וחיתוכים.

המידבאס... סביב 40-50HZ למתה, ובאזור 300-400 למעלה (בהאזנה), אך ממש לא ברור איך הוא חתוך מבחינה אלקטרונית (EQים הזויים).

[under construction]

פורסם

עדיין יש פאק ענק במידבאסים. הם נשמעים כמו WOOO WOOO WOOO, מעצבן.

נשמע כמו פיק ב LOW MID.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נשמע לי הזוי מידי בכדי שהם באמת ינגנו את התחום הזה טוב ונכון - תשאיר HDS אחד בכל צד ותביא מידריינג' 6 אינטש במקום ותסגור את הבעיה עם קרוס פסיבי בינם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...