Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

היום (13.8) נסעתי ברכב ופתאום שמעתי מהכיוון שליד הנהג (הצד השמאלי של הרכב) מן רעשים קטנים, מעין "טק טק".

יש לציין שהמערכת מותקנת ברכב בערך שבוע וחצי, הסט הקדמי חדש.

הסטאפ:

פיוניר 5250 (שעשה לי מההתחלה רעשי אלטרנטור חזקים במיוחד, יכול להיות שזה קשור?)

מורל דוטק אוביישן חדשים מהשקית

רוקפורד R3004

מונו רוקפורד P3001

הסט מוגבר בצורה פאסיבית בגישור זוג יציאות לכל קרוס.

עוד משהו שאני יכול לציין זה שהרעשי אלטרנטור גרמו לכך שלפעמים במעברי שירים אותו הצליל שהזכרתי שקורה בהתחלה, היה קורה אך בעוצמה גבוהה יותר.

מה גם שאפשר להגיד שאתמול אימצתי את כל הסטאפ בצורה קצת כואבת, לא הגזמתי זה ברור והגעתי למצבים אליהם לא צריך להגיע, אבל אפשר להגיד שנתתי לסטאפ להתאמץ.

אני לא בדקתי בעדיקות אבל לדעתי הצליל יוצא מהוופר ולא מהטוויטר (יותר הגיוני לא?).

בגדול מה יכולות להיות הבעיות? הדברים הראשונים שקופצים לי לראש זה חיווט, כבלים רופפים שלא מחוברים כמו שצריך או פגיעה בחיווט? יש לציין שהחיווט חדש מהקופסא, חיווט של רוקפורד( 8 גייג' אם זה רלוונטי). או שאולי במקרה הרע זה שקרה משהו לרמקול.

מה לדעתכם יכול להיות העניין? מחר אני אבדוק יותר בקפידות אך עדיין יהיה קשה לסדר או לעלות ישר על הבעיה כי הרכב יהיה אצלי רק בשעות הערב, וזה אומר שגם אני לא אוכל להתייעץ עם המתקין שלי.

אנמי אשמח לתשובות שיוכלו לכוון אותי.

ליאור.

• תוכן חדש...