Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אני מצטער על ההרג המיותר והפצועים ומאחל להם החלמה מהירה.

שנית, אני מתגורר במושב השוכן בקרבה לכביש בו ארעה התאונה, וברצוני לציין שזה נס שעד היום לא ארעה תאונה דומה. בכל שישי ושבת רוכבי אופניים משתלטים על כביש 3 ועל כביש 383 (שערי אברהם-עזקה) ורוכבים בשיירות, לעיתים אחד ליד השני ולא אחד לאחר השני - פשוט סכנה, גם לרוכבים וגם לרכבים. אני מצאתי את עצמי מספר פעמים נאלץ לעצור עצירה מלאה באמצע הכביש וזה ע"מ לא לפגוע ברוכבים, כאשר הגיעה משאית ממול - כביש 383 הינו כביש צר ובעל עיקולים והפתעות (משאיות, טרקטורים).

רוכבי האופניים צריכים למצוא שבילים מוסדרים ולהשאיר את הכביש לרכבים הממונעים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצער מאוד לשמוע. יש פה כמה בעיות. השוליים זה לא מקום לרוכבי אופניים, זה מקום להימלטות של הרכב במצבי קיצון. לא קרה לכם מלא פעמים שסתם נסעתם בעיר לפני כיכר והנהג לפנכם חיכה לשניה האחרונה לתת בלימה חזקה ואז הייתם צריכים לברוח ימינה? או פתאום איזה ילד החליט לקפוץ לכביש ואתם צריכים לברוח לצד. מה היה קורה אם היה שם רוכב אופניים?

מילא שיש רוכבי אופניים בעיר, אבל פאק מי נכנס לרכוב באופניים בכביש 5? פשוט צריך לאסור על רוכבי אופניים להכנס לכבישים מהירים. ועוד דבר שהייתי משנה, זה להעלות את הגיל של נהג חדש לגיל 20 או 21! קודם כל שאותו נער ילך לצבא לשנה שנתיים, יתבגר קצת ואז שיעלה על הכביש. אם נהג נרדם והרג בני אדם, לדעתי זה כמו רצח, אם אתה עומד להרדם למה אתה נוהג בכלל.

איזה שטויות אתה מדבר.

נהג חדש עולה לכביש אם בגיל 17 או 18. ההגבלה היחידה שלו זה מס' הנוסעים, כך שאין קשר,אבל כרגיל ההצעות הזולות האלה של "בוא נעלה את הנהג חדש לגיל 30 ורישיון נהיגה מגיל 25 ומעלה" וכל זה על סמך מקרה 1.

בתור נהג חדש כשנה ו 7 חודשים ההגבלה היחידה שלי היא מס' הנוסעים ברכב וקנסות גבוההים יותר. כל השאר גורנישט.

אז איך העלאת תקופת הנהג חדש תעזור פה בדיוק? . קצת מחשבה לא הייתה מזיקה לך,אבל לא עדיף לזרוק את הרעל שלך ישר על גבי הפורום ולהשמיץ .

פורסם

אני מייחל מעומק ליבי שייסרו בחוק את הרכיבה בכבישים מהירים. כמעט מדי שבוע בדרכי לעבודה אני נתקל ברוכבים בכביש 5. החצופים מתנהגים כאילו הפריטו את הכביש ומותר להם הכול, כולל הנסיעות במקביל, כאשר לעיטים הם ממש תופסים את הנתיב הימיני. לפני כחצי שנה כמעט הפכתי לגיבור מדיר החדשות כאשר נבל אחד כזה הפתיע אותי על הנתיב מיד לאחר העלייה במקום בו לא היה ניתן לראות אותו. על מה הדביל חשב? ממש תעלומה. למזלנו שלי ושלו הנתיב שמאלי היה פנוי וכך הספקתי להסיט את הגה בחדות ולברוח ממנו. אך אילו היה שם רכב אחר – חיינו היו נקטעים: שלו בקבר ושלי בכלא. לפעמים גם רואים אותם מרחוק תופסים נתיבים. אם תנסה לצפור שיפנה את הנתיב – יראה עצבה משולשלת. אם יצליח – גם ייתן פנדל לרכב (לפני זמן מה הייתי גם עד התפרעות של רוכב המטיח את אופניו על מיצובישי חדשה אשר כביכול לא נתנה לו זכות קדימה בכביש סואן). בקיצור נוכחותם בכביש הופכת נסיעה שקטה ושלווה למסלול הרפתקאות של ממש.

פורסם
מצער מאוד לשמוע. יש פה כמה בעיות. השוליים זה לא מקום לרוכבי אופניים, זה מקום להימלטות של הרכב במצבי קיצון. לא קרה לכם מלא פעמים שסתם נסעתם בעיר לפני כיכר והנהג לפנכם חיכה לשניה האחרונה לתת בלימה חזקה ואז הייתם צריכים לברוח ימינה? או פתאום איזה ילד החליט לקפוץ לכביש ואתם צריכים לברוח לצד. מה היה קורה אם היה שם רוכב אופניים?

מילא שיש רוכבי אופניים בעיר, אבל פאק מי נכנס לרכוב באופניים בכביש 5? פשוט צריך לאסור על רוכבי אופניים להכנס לכבישים מהירים. ועוד דבר שהייתי משנה, זה להעלות את הגיל של נהג חדש לגיל 20 או 21! קודם כל שאותו נער ילך לצבא לשנה שנתיים, יתבגר קצת ואז שיעלה על הכביש. אם נהג נרדם והרג בני אדם, לדעתי זה כמו רצח, אם אתה עומד להרדם למה אתה נוהג בכלל.

תגיד לי אתה רציני?

תשלח בחור להגן על ארצו אם מאות אלפי שקלים של נשק כזה ואחר בהשיג ידו כדי לעצור ממחבלים לפגוע באזרחי המדינה אבל כשיצא בסופ"ש הביתה תגיד לו "לא אסור לך לנהוג זה מסוכן, אתה יכול להרדם ולהרוג מישהו בשוליים"

תגיד לי אתה שפויי?

לא כולם גובניקים בקריה, או שאתה ממליץ לעשות דיסקרמינתיה ולתת רישיון רק לקרביים?

אתה יודע... אולי זה רעיון לא כזה גרוע בסופו של דבר :puzzled:

פורסם
שמעתם חדשות גלגל"צ היום? אור ירוק מציעים לסגור כבישים מסויימים בזמנים מסויימים כדי לאפשר רכיבה בטוחה.:?

אין לי בעיה שיסגרו כל השבת כל עוד יום בשבוע יסגרו את נס הרים בשביל בעלי ספורטיביות. אה, רגע, זה לא שימוש לגיטימי בכביש, ואופניים כן? מעניין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למה, בגיל 30 ו40 לא נרדמים? לא מאבדים שליטה? לא מתפוצץ צמיג? זה משהו ששמור לנהגים חדשים?

ראיתי עכשיו תמונות בYNET של התאונה, מה לכל הרוחות עושים רוכבי אופניים על כביש מהיר דו נתיבי? מישהו חושב שבגרמניה רוכבי אופניים נוסעים בשולי האוטובאן, או שזה טמטום ששמור לישראל?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

איך אנשים מיושבים בדעתם בכל אורחות חייהם בעלי משפחות , לא תופסים כי ה"תחביב" שלהם שיש בו מסממני הפעילות הספורטיבית הבריאה הוא קמיקזה בלי מרכאות .

כביש משמש לייעודו תחבורה לא לספורט.

במפגש בין הרוכב לנהג התוצאות ידועות.

עדי טלמור שדרן גל"ץ נסע לסיים את חייו בשוויץ כי כאן אסור לסיים את החיים , אבל לרוכבים מותר להתאבד כמעט מדי שבת.

חבל!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המקרה שקרה בבוקר הוא נורא מאוד!!!

תאונות לא קורות חברים, תאונות נגרמות! תאונות נגרמות בגלל נהגים עייפים, מסטולים ושיכורים, בגלל מהירויות גבוהות ביחס לתנאי הדרך, בגלל ליקויים מכאניים ברכבים ועוד ועוד...

כמו כן תאונות נגרמות בגלל רוכבי אופניים שחושבים שהכביש שייך להם, בגלל אי אחראיות אישית ואי שמירה על ביטחון האישי והקבוצתי ועוד ועוד...

בתור רוכב אופניים (אומנם אני שטיחון ולא כבישון) אני מבין את האהבה הגדולה של האנשים לספורט ולתחביב.

אנחנו לא יודעים מה קרה שם בדיוק, לכן אני מציע לראות את התמונה אשר יציגו ממצאי החקירה ואז לשפוט!

אני רוצה להשתתף בצערן של משפחות ולאחל החלמה מהירה לפצועים. חברים תשמרו על עצמכם ועל הקרובים לכם.

...ותמשיכו לעסוק בספורט שאתם כל כך אוהבים, רק בבקשה תנקטו בכל משני זהירות האפשריים!

רומן

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

לא מבין איך המדינה נשארת אדישה לכל זה ולא משנה חוקים

+1 לישה

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם
איזה שטויות אתה מדבר.

נהג חדש עולה לכביש אם בגיל 17 או 18. ההגבלה היחידה שלו זה מס' הנוסעים, כך שאין קשר,אבל כרגיל ההצעות הזולות האלה של "בוא נעלה את הנהג חדש לגיל 30 ורישיון נהיגה מגיל 25 ומעלה" וכל זה על סמך מקרה 1.

בתור נהג חדש כשנה ו 7 חודשים ההגבלה היחידה שלי היא מס' הנוסעים ברכב וקנסות גבוההים יותר. כל השאר גורנישט.

אז איך העלאת תקופת הנהג חדש תעזור פה בדיוק? . קצת מחשבה לא הייתה מזיקה לך,אבל לא עדיף לזרוק את הרעל שלך ישר על גבי הפורום ולהשמיץ .

תעזור. איך? היום נהג חדש בגיל 17 מקבל רישיון, מורה הנהיגה מלמד אותו הכל, הוא יוצא לכביש לעשות פוזות כי זה הגיל.

אחרי הצבא הוא לא זוכר אפילו טיפה מכל מה שהמורה לימד אותו בנושא זהירות וכו' והוא בעצם יוצא לכביש ומתחיל להסתגל לג'ונגל.

אין שום סיבה הגיונית למה צריך לתת רישיון לילד בן 17. הוא יכול בתקופה הזו להתמודד בלי רכב (אוהו כמה הרוגים ייחסכו מכל הבילויים....).

מצד שני ניתן לאפשר רישיון נהיגה לבן 17 כמקודם למי שהולך לצבא לשמש נהג. הרווחנו שניים - בן אדם שמרוויח רישיון נהיגה בכמה שנים לפני הרוב, והצבא מרוויח בן אדם שיש לו אינטרס לשרת כנהג, תפקיד שרוב המועמדים לא ששים ללכת אליו.

פורסם
אל תמהר להטיל אחריות על הרוכבים, שנהגו לפי החוק.

הבעיה היא אופי הנהיגה חסר האחריות של מספר גדול של נהגים בישראל.

אתה מוזמן להגיע לקבר שלהם עם שלט שמסביר עד כמה הם היו צודקים ועד כמה הנהג שהרג אותם היה אשם בתאונה. אתה גם יכול לשלוח את זה כתוב לבני משפחותיהם. יש מצב שזה גם נכון (ניתן למשטרה לבדוק).

בקטן בצד אתה גם יכול לרשום כדי שאף אחד לא יראה שיש הבדל בין צודק לחכם שבמקרה הזה, בודאות, מבלי לדעת את פרטי המקרה, מבדיל בין צודק מת לחכם חי כי החכם פשוט לא היה רוכב על אפניים בכביש מהיר.

פורסם

האמת שאני לחלוטין בעד לסגור כבישים בשביל רוכבי האופניים האלה בשבת. עם כל הכבוד לזה שכבישים זה למכוניות, מותר ורצוי לטפח פה תרבות פנאי ועדיף לסגור להם כבישים שיהיו רק להם ולא לשום כלי ממונע אחר מאשר לקרוא חדשות לבקרים על התאונות האלה. הצעה טובה וראוי לשקול אותה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אנחנו לא יודעים מה קרה שם בדיוק, לכן אני מציע לראות את התמונה אשר יציגו ממצאי החקירה ואז לשפוט!

אני לא צריך חקירה, אני יודע בדיוק מה קרה שם: חבורה של אנשים מבוגרים החליטה לבלות את שבת בבוקר בשולי כביש מהיר בניגוד לכל הגיון או יצר שימור עצמי. זה בכלל לא משנה מה היה מצב הנהג שפגע בהם, הוא לא רלוונטי לעניין. הם לא אמורים להיות שם, נקודה.

פורסם

עופר אולי במקום לשים פלסטר על פצע שדורש תפרים, יעשו את מה שדרוש ?

כוונת המשורר במקום לסגור כבישים קיימים, אולי יקימו לעזאזל כבישים/שבילים שמיועדים רק לרוכבים ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
עופר אולי במקום לשים פלסטר על פצע שדורש תפרים, יעשו את מה שדרוש ?

כוונת המשורר במקום לסגור כבישים קיימים, אולי יקימו לעזאזל כבישים/שבילים שמיועדים רק לרוכבים ?

אלה לא רוכבים בפארק הירקון, הם צריכים עשרות ק"מ וגם יותר בשביל כל רכיבה כזו. אין לי בעיה שיסגרו עבורם כבישים בין חמש בבוקר לתשע בבוקר בכל יום שבת, אבל שיהפכו את זה לעבירה לסוע בשוליים ביתר הזמן. הם לא יסכימו לזה, כמובן - חלקם מתאמנים על בסיס יומי.

כצעד ראשון צריך להוריד אותם מכבישים מהירים כמו 4 ו5 (עוד לא ראיתי רוכבים בכביש 6 אבל גם זה יגיע, אני בטוח).

• תוכן חדש...