Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלחפת צבע לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן חברה, יש ברשותי הונדה סיביק בצבע ירוק כהה מטאלי

ואיזה בן יונה, שרט לי את האוטו ...

השריטות ממש בדרגה גבוה ושום חומר לא יעזור נסיתי כבר הכל רק צבע חדש....

וחשבתי אם כבר אז להחליף בכלל את הצבע של האוטו לכסוף או משהו ... האם זה אפשרי ? אם כן כמה זה אמור לעלות ואיפה הכי מומלץ לעשות את זה

תודה.

.Honda- more then a dream

פורסם

הכל אפשרי. עניין של כסף. העלות של צביעת רכב בצבע אחר היא גבוהה. משהו בין 7K-10K.

הכל שאלה של מקצועיות,והמוניטין של בית העסק.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

צר לי לשמוע ששרטו לך את האוטו, צריך לשבור את הידיים לאנשים האלו.

אני מכיר מקום בחיפה שיצבע לך את האוטו אבל....זה יעלה לך 4-5 אלפיות טובות לכל האוטו (שינוי צבע). צור איתי קשר ..

פורסם

מכיר מקום ממש טוב באזור חיפה מחיר סביר איך לא הכי נמוך בסביבות 5-7 אלפיות אה וישי אגרה על שינוי צבע ברשיון רכב...במשרד הרשוי.

פורסם

לא כדאי לבצע החלפת צבע כי תמיד יראו מקומות עם הצבע הישן כגון בתא המנוע, בתא המטען, בתוך הדלתות לאחר פרוק הרפוד וכו'. בזמן מכירת הרכב העובדה שהוא נצבע בצבע שונה תוריד ממחירו בנוסף לעלות הגבוהה לצביעתו בצבע שונה.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

האמת אחרי שקראתי את מה שאמר רפי לין אני בטוח שהוא צודק מכמה סיבות:

1. שינוי צבע הינו דבר חשוד ואף נדיר ברכבים.

2.בוא נצא מנקודת הנחה שצבע יעלה לך 5K כולל אישורים תוסיף פחת של האוטו, בעת המחירה אתה תגיע ל 9K שווה? אני לא בטוח..

3.לגבי התא כפפות וכל שאר חלקי הרכב זה לא מדויק מה שנאמר כי כאשר משנים את צבע הרכב קודם מורידים את המרקם הנוכחי ואז צובעים בכל המקומות...

4. הבנתי שיש לך שריטות ..צבע לכל האוטו יעלה לך משהו כמו 2000 ש"ח (באותו הצבע של הרכב) הרבה יותר הגיוני וראלי. תעדכן אותי מה החלטת לעשות.

פורסם

הממ אוקי תודה חברה על העזרה

ועזרתם לי בהתלבטות....

מה שאני כנראה יעשה זה יצבע את הרכב בצבע הנוכחי והסיבה העיקרית זה המחיר ....

תודה לכולם :lol:

.Honda- more then a dream

פורסם

תתפלאו אבל יש המון רכבים (בעיקר ישנים) שהחליפו להם את הצבע.

ברכב שלי לדוג' גיליתי רק כמה חודשים אחרי שקניתי אותו שבמקור הוא היה כסוף :shock:

ולא כי ראיתי נק' שמסגירות את זה. פשוט שהבטתי קצת בספר הרכב ובמסמכים המקוריים שלו (מלפני 20 שנה :!: ) רשום שצבע הרכב הוא בכלל כסף.

עד היום לא מצאתי שום נק' שמסגירה את צבעו האמיתי.

• תוכן חדש...