Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מוכרח לציין שהסרט על רוסיה הרג אותי מצחוק... כמה טיפשים אנשים יכולים להיות

ולזה שמעלי, בתאילנד קוראים להם "תוקתוק"ים

לא, הטוקטוקים אלה מוניות תלת-גלגליות.

ה"טקסי-בייק" אלה קטנועים לכל דבר שהבעלים שלהם מסיעים תיירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואוו זה פשוט טירוף לגמריי, מה נסגר עם האסיתאים האלה, הם לא אלו שהמציאו את כל המכוניות והטכנולוגיה??

ואמורים להיות קפדנים ומדוייקים? איך הם נוהגים ככה. לא שמעו שם על איתות, תמרורי עצור, זכות קדימה?

או שביפן זה לא ככה? רק בתאילנד??

זה מטורף, קשה לי להאמין שגם בארץ זה ככה? אולי רק בצמתים מסוכנות? למרות שאישית אני לא נכנס עם הרכב שלי לרמת גן או תל אביב בשעות העומס. אין סכנת חיים אבל יש הרבה אחוזים של לצאת עם מכה או דפיקה על הרכב.

מה הקטע הזה של המצלמה, מרוב שהם לא יודעים ם לנהוג שם לכל רכב יש מצלמה שידעו מי אשם בכל תאונה?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

הולי שיט על מקל !

הלב נצבט על כל אותם מסכנים שפשוט נכנס בהם איזה מתדיין בת*ת, סתם כך- כי הוא דפקט.

שמנזר, לא רק אתה- אני קודם כל מגיב.

-מה?! מה לעשות, אני לא אוהב לצפור.

רק במקרי קיצון.

הרבה פעמים אני פשוט לא רואה טעם בצפירה בכלל- אני עוד אעיר מישהו ואז אני בכלל לא אוכל לצפות מה הוא הולך לעשות.

עצוב, אבל אמיתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסרטון הזה מרוסיה עם קצת תצלומי תקריב יכול להיות אחלה פתיח לburnout paradise...

גם אני לא מבין למה הם סתם צופרים במקום לנסות להתחמק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עניין של מנטליות. אני אישית במצבים מסוכנים קודם מסובב את ההגה/בולם ואחר כך קולט שצריך לצפור, אבל זה אני.

אני צופר ועושה את כל הפעולות הדרושות להציל את המצב הכי טוב שאפשר ברגע הנתון ובמקום הספציפי

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
איך לאנשים בסירטון יש זמן לצפור,במקום לבלום ולהסיט את ההגה,הרי אם אתה צופר אין מצב שאתה יכול לסובב אותו גם.

צודק, 90% מהתאונות נגרמו בגלל צופר, ורק אז בגלל טיפשות.

צריך להוריד את הצופר.

הקטנועים בתאילנד לא יודעים לנהוג, תראו את הטוקבק שלי, קוראים לי שם נהגוס.

פורסם

ושוב הצופר הוא עריכה

וגם הרעש של ההחלקות וגם הרעש של התאונה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

זה ידוע שהאסייתים לא יודעים לנהוג.

כל הזמן צוחקים על זה בסדרות טלוויזיה, כנראה שהסטיגמה הגיעה ממקום מוצדק.

פורסם

זה אחד הסרטוני תאונות הכי מצחיק שיצא לי לראות בזמן האחרון

יותר מזה, שמתם לב שבדקה 0:46 לבחור יצא הגלגל מהרכב באמצע נסיעה?????

Opel Adam S 2017

פורסם

הגלגל הימני אחורי של הטנדר, ויוצאים ניצוצות מהמתכת שנגעה בכביש.

זכיתי לחויה (כנוסע) של אבדן גלגל בזחל"ד. היה די משעשע לראות את הגלגל הימני בורח לנו במהירות. למזלנו זה היה במהירות איטית בחול טובעני וגם כך הכלי כבד, כך שהבעיה היחידה היתה ההמתנה לחילוץ. השינה על מכסה המנוע היתה טובה כי היה חמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סירטון נחמד, אבל ממש לא מייצג את כל המזרח הרחוק.

הנה הרשמים שלי מהביקורים האחרונים שלי:

סין- כל חוקי התנועה הינם בגדר המלצה, נהגים עוקפים שם על שוליים מצד ימין וחותכים בלי סוף, אין דבר כזה לאותת והחגיגה האמיתית מתחילה בצמתים, שם התנועה זורמת לתוך הצומת מכל הכיוונים (ללא תלות למי יש ירוק ולמי אדום) ואתה צריך להסתכל לכל הכיוונים כדי לוודא שאתה לא נכנס במישהו ולהפך, פשוט סיוט.

הנחמה שלי היתה שנסענו ברכב של לקוח שלי, סידרה 7 חדשה, כך שיצאתי מנקודת הנחה שמי שיכנס בנו יסבול יותר.

:wink:

טאיוון- מאוד דומה לסין, אבל שם המכה המרכזית היא נהגים מתלהבים שנוהגים בכל מיני סידרה 7, S class או לקסוסים למינהם וטסים בין הנתיבים בלי להתחשב בכלום.

השיא היה שנהג שלקח אותי לשד"ת פירק את כל צד שמאל של הלקסוס LS על איזו טרנטה שחתכה לנו לנתיב, אני ראיתי את התאונה שעומדת לקרות לפחות 100 מטר לפני שהיא קרתה, הנהג שלי היה עסוק בפוזה וקיק דאונים ופשוט טס לתוך הטרנטה, עצר כ-30 מ' מאיזור התאונה, יצא מהרכב, סידר את המראה שעפה ממקומה והמשיך בנסיעה כרגיל.

כעבור 10 דקות שהוא נרגע מהתאונה הוא חזר לסורו, כמעט עשה תאונה נוספת וזכה בעקבות זה לקבל ממני בעיטה הגונה שיישרה אותו להמשך הנסיעה.

מעבר לזה העיר מפוצצת בקטנועים מעצבנים.

מיאנמר- מכוניות מאוד מאוד מאוד מאוד ישנות, תנועה מאוד מסודרת בלי יותר מדי דרמות.

סינגפור- תענוג צרוף!!! עיר מדהימה (אויי אבי, התאהבתי!), תנועה מסודרת, כבישים מצויינים.

תאילנד- די מסודר בגדול, למעט המון קטנועים (כמו בטאיוון) ובלאגן בחלק מהצמתים, רוב הבעיות שם הן לא מהמקומיים אלא מהתיירים שמגיעים לתאילנד ומקבלים פתאום ביצים לשכור קטנוע מבלי שמעולם רכבו על קטנוע בעבר, ועוד לעשות את זה בלי קסדה.

התאילנדים רגילים לחוסר הסדר הזה, התיירים לא, והם מפרנסים היטב את בתי החולים המקומיים.

הונג קונג- תנועה מאוד מאוד מסודרת וקל להשתלב בתנועה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא מבין ממה אתם כל כך מופתעים?

כל התאונות שאתם שומעים שיש במדינה זה בדיוק אותו דבר כמו בסירטון,רק שבארץ הם לא מצולמות.

ההגה הוא עגול!

• תוכן חדש...