Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב סיטרואן C5 שנת 2008 עם 90K קילומטר.

הכנסתי את הרכב לטיפול של 90K אתמול. הרכב נסע חלק במהירויות גבוהות.

ומהרגע שהוצאתי את הרכב מהטיפול אז הרכב רועד יחד עם ההגה כשאני מגיע למהירות של 90 קמש ומעלה. רעידות בלתי נסבלות שלא היו לפני הטיפול.

הטיפול כלל החלפת ברקסים קדמיים, תומכי מנוע וכל שאר הטיפול הרגיל.

מה הסיבה שיש רעידות כאלה? ברור לי שיש קשר ישיר לטיפול שעשיתי.

אך מה הסיבה לכך? אני רוצה להגיע מוכן למוסך.

תודה לכל העוזרים :-)

פורסם

התושבות לפי מה שנאמר לי מקוריות, זה אבסורד שבמידה שאכן התושבות המנוע הם הבעייתיות אז עם התושבות הקודמות הרכב נסע חלק ועם תושבות חדשות הרכב רועד.. במידה וזה אכן הבעיה יש מה לעשות?

עוד נתון שלא ציינתי, הגלגלים חדשים כמעט לגמרי..

כמו כן אני אשמח לשמוע עוד דעות.

שוב תודה

פורסם

אם זו אכן הבעיה תדרוש את החלפת התושבות שוב והפעם תוודא שהם מקוריות, אבל אני לא מבין למה לך לשבור את הראש? פשוט תיגש למוסך תסביר מה הבעיה ושהיא לא הייתה לפני הטיפול ותן להם לשבור את הראש זה לא אמור לעניין אותך מה הבעיה אתה רק רוצה שהרכב יסע כמו שצריך ובטח לא יותר גרוע אחרי טיפול. אם זה מוסך נורמלי הם יקחו אחריות ויפתרו את הבעיה.

פורסם
הרעידה יכולה לנבוע או מהצלחות הקדמיות או מתושבות המנוע יכול שהתקינו לך תושבות תחליפיות במקום מקוריות.

תושבות מנוע?!! על מה ולמה? אין כלל קשר לתושבות מנוע במיקרה ספציפי זה. תושבות מנוע שאינן מקוריות לא ייגרמו לבעיה שכזו ואם הם אכן יהוו בעיה ירגישו זאת ברעידות ב-N/D במצב עמידת הרכב. כמו כן גם לצלחות לא אמורות להיות השפעה על מצב שכזה כל עוד לא מעורבת פה בלימה של הרכב. גש חזרה למוסך ובקש שיבצעו איזון גלגלים. אם אתה מרגיש בנוסף שהרכב מושך לאחד הצדדים בנסיעה בקש גם כיוון פרונט. כמובן שתנסה להוציא את כל זה על חשבונם בעיקבות כך שזה התחיל אחרי שהיית אצלם.

:)
  • תוכן חדש...