Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גי'מקאנה במסלולים + תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא כולם מודעים לג'ימיקאנות?

אתם יודעים כמה זמן אני מחכה לג'ימיקאנה הזאת?? (כמובן מאז האחרונה, שאליה לא יכולתי להגיע, וזאת שלפניה שגם כן לא פורסמה ברבים)

רמי

מועדון הספורט סגר את שעריו ולא קולט חברים חדשים (לפחות כך פורסם באחד הפורומים)

כך שאני זוכר שגם אתה וגם אני ששלחנו טפסי הצטרפות

וזכינו להתעלמות מוחלטת...

:roll:

נו מה אתם רוצים ?

הרי התחום המוטורי כ"כ מפותח בארץ, יש יותר מסלולי מירוץ מכבישים ציבוריים וכל אוטו שני על הכביש זה למבורגיני או פרארי, אז מי סופר אתכם בכלל ?

ככה זה בישראל, הם מספיק טיפשים כדי לא להתייחס לאנשים שרוצים להצטרף אליהם.

:mad:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה וכל הכבוד לאלון205cti למארגנים השמיכו כך אני בטוח(מקוה)שיש פה עוד אנשים שמוכנים לתרום לעזור עד שהנושא יתפתח.

היתה פאדיחה שמשהו ירד מהמסלול לקח איתו ממטרה :oops:התרגשות או טעות?

אה זה היית אתה? :lol: מה קרה לך שם? :wink:

ובאמת שכחתי להגיד כל הכבוד לאלון שמארגן את כל האירועים!! הוא וכל מי שעזר לו בארגון!

קולטים בליהפסילות הייתי מקום 12 ולא 19!!! :cry: אבל מה החכמה בלי פסילות...

וואלה לא ידעתי שאתה זה אתה...דברנו שאלתי למה ירדת..זוכר?

צוחק עלי???לי לא נכבה 3 פעמים :wink: (טוב אוטומט... 8) )

לא לקחת אישי

אני לא זוכר פשוט לקחתי סיבוב גדול מדי ומישל כזה עושה פרצוף אני מחזיר לו ופתאום אני קולט משהו נגרר...אחרי זה ישר יצאתי...כמו משהו פה...

שבת שלום

צביקה

אמרת הכל :splat:

טוב, זה קצת קשה להניע אוטו כשאתה כל כך לחוץ...מסתבר :)

פורסם

אתם יודעים כמה זמן אני מחכה לג'ימיקאנה הזאת?? (כמובן מאז האחרונה, שאליה לא יכולתי להגיע, וזאת שלפניה שגם כן לא פורסמה ברבים)

רמי

נו מה אתם רוצים ?

הרי התחום המוטורי כ"כ מפותח בארץ, יש יותר מסלולי מירוץ מכבישים ציבוריים וכל אוטו שני על הכביש זה למבורגיני או פרארי, אז מי סופר אתכם בכלל ?

אני לא יודע איפה פורסם שהמעודון סגר את שעריו ולא קולט חברים חדשים,אבל זה לא נכון,ואולי זה היה רק זמני. [בגלל בעיה עם המחשב].

לגבי חברות במעודון,דברו עם אלון [205CTI] הוא הבחור שאחראי על העניין הזה,סך הכל אני הבנתי שהייתה בעיה עם המחשב[נפרץ או נגנב,לא זכור לי בדיוק] בכל מקרה,דיברתי עם אלון כרגע ואם אתם רוצים להצטרף ,תוכלו לתפוס אותו מחר בטלפון: 0545-777353 ולקבל פרטים נוספים.

יש לציין שהחברות במעודון הספורט המוטורי לא באה על חשבון חברות במעודון אחר.

לגבי מועד הג'ימקאנות והפרטים,פירסמנו במספר פורומים את הפרטים בנוגע לאירוע,כמו גם לאירוע נוסף שיערך בחודש הבא.

אלון.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

רמי

נו מה אתם רוצים ?

אני לא יודע איפה פורסם שהמעודון סגר את שעריו ולא קולט חברים חדשים,אבל זה לא נכון,ואולי זה היה רק זמני. [בגלל בעיה עם המחשב].

לגבי חברות במעודון,דברו עם אלון [205CTI] הוא הבחור שאחראי על העניין הזה,סך הכל אני הבנתי שהייתה בעיה עם המחשב[נפרץ או נגנב,לא זכור לי בדיוק] בכל מקרה,דיברתי עם אלון כרגע ואם אתם רוצים להצטרף ,תוכלו לתפוס אותו מחר בטלפון: 0545-777353 ולקבל פרטים נוספים.

לגבי מועד הג'ימקאנות והפרטים,פירסמנו במספר פורומים את הפרטים בנוגע לאירוע,כמו גם לאירוע נוסף שיערך בחודש הבא.

אלון.

פרסמו גם כאן!

יש כאלה שלא מבקרים בפורומים אחרים אלא מבקרים רק כאן...

וכן, שלחתי אין ספור טפסי הצטרפות גם לאלון ועוד כל מיני אי-מיילים שהופיעו פה ושם... קיבלתי התייחסות ממישהו? לא? קיבלתי הודעה על משהו? רק בג'ימיקאנה השניה, וזהו...

חבל

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

רמי

נו מה אתם רוצים ?

אלון.

פרסמו גם כאן!

וכן, שלחתי אין ספור טפסי הצטרפות גם לאלון ועוד כל מיני אי-מיילים שהופיעו פה ושם... קיבלתי התייחסות ממישהו? לא? קיבלתי הודעה על משהו? רק בג'ימיקאנה השניה, וזהו...

חבל

רמי

רמי.

לא פירסמנו בפורום הזה מסיבות שאני מעדיף לא לדבר עליהם מעל דפי האתר.

אני מאוד מצטער על כל מה שטרחת,אבל שוב,לא אני הבנאדם לדבר איתו על זה,אלא עם אלון [205CTI],צור איתו מחר קשר בסלולרי ותאמין לי שאתה תקבל את כל התשובות שאתה שואל. אם הייתי יכול לעזור לך,הייתי עוזר ברצון,אבל אני לא הכתובת לכך.

אלון

פורסם

עוד אירוע נפלא מאורגן היטב מבית היוצר של מועדון ספורט מוטורי ומארגן המרוצים מישל גדז'. המספר המצומצם של האנשים גרם לכך שיכולנו לנהוג שלוש פעמים במקום פעמיים. ג'רמי הפליא בביצועיו עם ה 309 ורקד איתה בין הפילונים במיומנות רבה. גם אייל פרייהוף הרשים בביצועיו וקבע זמן מעולה במיוחד בהתחשב בכך שזו הג'ימיקנה הראשונה שלו.

ולסיום: היחידים שהפסידו היו אלה שנשארו בבית. להתראות בג'ימיקנה הבאה.

second is the first looser

פורסם
שוב מחקו את תגובתי...

רציתי לאמר ש....

מצונזר!

מצונזר!

מצונזר!

תנו לנו חופש ביטוי.....

כל ההתנהלות הזו לא תורמת...

:?

אלון

עוד דבר...

כל השאלות שיש לכם אלי - נא להפנות למנהלי הפורום.

אשמח אח"כ לקבל את תשובתם.

אלון (שמתחיל להעצבן מבזבוז הזמן).

פורסם

אלון, אתה מוזמן להגיב לעניין.

לגבי פרסום\אי פרסום של האירוע בפורום - ההחלטה כולה נתונה בידי מנהלי הפורום ותבחן לפני האירועים הקרובים.

אך כל קשר בין זה לבין הודעה לחברי מועדון הספורט המוטורי על כך שמתקיים אירוע - לא קיים.

אם רמי או הרמן לא קיבלו הודעה על קיום האירוע, למרות שהם רשומים כחברי המועדון - הפתרונים אצלך ולא אצלנו, לא כך?

אם יש לך תגובה כלשהי הקשורה לארגון האירוע וכו' - אתה מוזמן.

אם יש איזושהיא בעיה עם ההתנהלות - אתה מוזמן לפנות אלי (או לכל מנהל אחר) בה"פ כדי שנבחן את המשך השת"פ בעתיד.

** הודעה זו נכתבת בפומבי למרות שמיועדת רק לאלון **

:-)

פורסם
אלון, אתה מוזמן להגיב לעניין.

לגבי פרסום\אי פרסום של האירוע בפורום - ההחלטה כולה נתונה בידי מנהלי הפורום ותבחן לפני האירועים הקרובים.

אך כל קשר בין זה לבין הודעה לחברי מועדון הספורט המוטורי על כך שמתקיים אירוע - לא קיים.

אם רמי או הרמן לא קיבלו הודעה על קיום האירוע, למרות שהם רשומים כחברי המועדון - הפתרונים אצלך ולא אצלנו, לא כך?

אם יש לך תגובה כלשהי הקשורה לארגון האירוע וכו' - אתה מוזמן.

אם יש איזושהיא בעיה עם ההתנהלות - אתה מוזמן לפנות אלי (או לכל מנהל אחר) בה"פ כדי שנבחן את המשך השת"פ בעתיד.

** הודעה זו נכתבת בפומבי למרות שמיועדת רק לאלון **

אריאל,

קודם כל - תודה על ההתייחסות.

לגבי האירוע אין לי מה להוסיף. ההתייחסות שלי הייתה בקר לחברי CARSFORUM שאינם חברי המועדון שלנו ששאלו מדוע לא הודענו פה באתר, כי "לא כולם חברים בפורומים אחרים".

אני חושב שחבל שחברי הפורום הזה שכנראה מרכז אליו מספר רב של חובבי רכב לא ידעו על פעיליות כאלו. בייחוד שהן לא למטרות רווח אישי אלא לקדום ספורט מוטורי בארץ. וגם לאור העובדה שהספונסרים שלנו הסכימו לספסד גם את חברי CARSFORUM כאילו היו חברי מועדון. אני בטוח שאחת ממטרותיכם פה בפורום היא לקדם פעילות כזו. האמן לי שאילו הייתי יכול הייתי דואג למממן אצלכם מודעה בתשלום. אני כבר קראתי גם מעל גבי אתר זה לכל הקוראים וחברי המועדון שלנו לתרום לכם לאתר - כמו שעשיתי בעצמי בעבר. אבל - כרגע כל עוד אנחנו ממנים את האירועים האלו מכיסנו ועל חשבוננו אין לנו תקציב לשלם עבור פרסום. אני רוצה גם להדגיש שאנחנו לא מועדון מתחרה ואין לנו פורום מתחרה וכו' למרות שהציעו לנו בעבר. אני חושב שיש אינטרס משותף גם לאתר לפרסם את פעילותינו - זה יכול רק להוסיף חברים לפורום - בטח לא לגרוע.

בכל מקרה העברתי לרוני הזמנה אישית עבורכם ואשמח להפגש או לשוחח איתך/כם בכל זמן ומקום שתבחרו.

אלון

פורסם

אריאל,

קודם כל - תודה על ההתייחסות.

לגבי האירוע אין לי מה להוסיף. ההתייחסות שלי הייתה בקר לחברי CARSFORUM שאינם חברי המועדון שלנו ששאלו מדוע לא הודענו פה באתר, כי "לא כולם חברים בפורומים אחרים".

אני חושב שחבל שחברי הפורום הזה שכנראה מרכז אליו מספר רב של חובבי רכב לא ידעו על פעיליות כאלו. בייחוד שהן לא למטרות רווח אישי אלא לקדום ספורט מוטורי בארץ. וגם לאור העובדה שהספונסרים שלנו הסכימו לספסד גם את חברי CARSFORUM כאילו היו חברי מועדון. אני בטוח שאחת ממטרותיכם פה בפורום היא לקדם פעילות כזו. האמן לי שאילו הייתי יכול הייתי דואג למממן אצלכם מודעה בתשלום. אני כבר קראתי גם מעל גבי אתר זה לכל הקוראים וחברי המועדון שלנו לתרום לכם לאתר - כמו שעשיתי בעצמי בעבר. אבל - כרגע כל עוד אנחנו ממנים את האירועים האלו מכיסנו ועל חשבוננו אין לנו תקציב לשלם עבור פרסום. אני רוצה גם להדגיש שאנחנו לא מועדון מתחרה ואין לנו פורום מתחרה וכו' למרות שהציעו לנו בעבר. אני חושב שיש אינטרס משותף גם לאתר לפרסם את פעילותינו - זה יכול רק להוסיף חברים לפורום - בטח לא לגרוע.

בכל מקרה העברתי לרוני הזמנה אישית עבורכם ואשמח להפגש או לשוחח איתך/כם בכל זמן ומקום שתבחרו.

אלון

כדי לסגור את הנקודה של האירוע שהיה אתמול -

פרסמו גם כאן!

חבל

רמי

אני מעריך שאם הכל היה בסדר זה לא היה עולה בכלל.

מנהלי הפורום מאוד רוצים לקדם את הספורט המוטורי בישראל, זו הרי המטרה של כולנו.

בכל מקרה - אני מעריך שנהיה בקשר :)

שבוע טוב לכולם.

:-)

פורסם

אשמח לראות עוד תמונות - אם יש למישהו.

אף אחד לא צילם את חלוקת הגביעים???

טוב, לפחות צלם הטלויזיה צילם.... הסרט של האירוע אמור לעלות לשידור בקרוב בתחנות המקומיות - ערוץ 3 או משהו כזה.... אני אבדוק ואודיע....

בנוסף ברצוני להודות לכל מי שעשה מאמץ והגיע.

ותודה מכל הלב לאלון (לא אני - השני) שעושה את כל עבודת המזכירות.

להתראות בקרוב...

אלון

פורסם
אשמח לראות עוד תמונות - אם יש למישהו.

אף אחד לא צילם את חלוקת הגביעים???

טוב, לפחות צלם הטלויזיה צילם.... הסרט של האירוע אמור לעלות לשידור בקרוב בתחנות המקומיות - ערוץ 3 או משהו כזה.... אני אבדוק ואודיע....בנוסף ברצוני להודות לכל מי שעשה מאמץ והגיע.

ותודה מכל הלב לאלון (לא אני - השני) שעושה את כל עבודת המזכירות.

להתראות בקרוב...

אלון

הסרט ישודר היום בערוץ 3 הוט במהדורת חדשות מקומיות לא ידוע לי אם כל הארץ אבל בדקו ערוץ 3 בכבלים 18:30(עוד רבע שעה)

אם משהו ראה שיעדכן.

פורסם

בנוסף יש שידור חוזר בשעות 9 וחצי ו-11,לפי מה שהבנתי זה משודר רק בערוץ המקומי [איזור אשדוד,ראשל"צ,חולון,רחובות...].

פורסם
בנוסף יש שידור חוזר בשעות 9 וחצי ו-11,לפי מה שהבנתי זה משודר רק בערוץ המקומי [איזור אשדוד,ראשל"צ,חולון,רחובות...].

תודה על העדכון אני רואה עכשיו שידור חוזר :D

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תוכן חדש...