Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בתהליכי בדיקה של רכיבי מערכת לחבר.

נתנו לי הצעה טובה על כמה רכיבים ורציתי לשאול את דעתכם.

המערכת תותקן בקיא ספורטאג' חדש, והחבר לא מעוניין להחליף HU בשום מצב.

לכן דרוש מגבר עם יציאות מתאימות או מנחת.

קיבלתי הצעה טובה על הרכיבים הנ"ל:

מגבר הרץ EP4X

סט הרץ היי אנרג'י.

וסאב ES300 10-12 אינצ'.

רציתי לקבל את דעתכם על הרכיבים.

יש לי סט מדגם אנרג'י ואני די לא מרוצה ממנו, הטוויטרים פשוט לא עושים את העבודה ורציתי לדעת האם היי הוא שונה?

לגבי המגבר איך הוא ועד כמה אדם בלי נסיון בתחום ישים לב להבדל באיכות של יציאות היי פאוור לבין קניית מנחת נפרד?

לגבי הסאב הבנתי שברמת המחיר מדובר בסאב טוב מאוד, ובכול זאת האם יש לכם הצעות אחרות?

עוד שאלה אני יודע שגם לסדרות האלה(של הסאב והקומפוננט) קיימים כמה דגמים מה מהם הוא המומלץ ולמה?

האם יש רכיבים אחרים ברמת המחיר של הרכיבים האלה שיותר מומלצים?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המערכת ניראת בסדר. לפי מה שהבנתי הוא רוצה להישאר עם יחידת ראש המקורית,לכן הוא יצטרך מנחת טוב שנע בין 300-700 תלוי מה התקציב,ואת המגבר הייתי מחליף ל1004 של JBL מטעם כך ששמעתי את שניהם והJBL אהבתי יותר נותן סאונד טיפה יותר מפורט אבל זו דעתי האישית,לגבי הסאב שניהם מצויינים אם אין לו בעיית מקום ברכב שילך על הגירסה של ה12אינטצ.

בברכה ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ג'ינו שלום

המגבר הזה הוא מגבר שמגיע עם יציאות היי פאוור ולכן לא מצריך מנחת להבנתי.

המחיר של הJBL לעומת זאת זול יותר אז עניין המנחת מתקזז.

אני לא יודע עד כמה בנאדם כמוהו ישים לב להבדלים בין מגברים שונים ברמת המחיר הזאת, ולא רק הוא.

אשמח לקבל עוד תגובות לגבי הרכיבים ולגבי שאר השאלות ששאלתי.

פורסם

כניסת היי פווואר מאופיינת לרוב בסאונד לא משהו בכלל ומומלץ להשתמש במנחת,כמובן שאם התקציב הא בעייתי תמיד אפשר לעבור לרכיבים מיד שניה.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
המערכת ניראת בסדר. לפי מה שהבנתי הוא רוצה להישאר עם יחידת ראש המקורית,לכן הוא יצטרך מנחת טוב שנע בין 300-700 תלוי מה התקציב,ואת המגבר הייתי מחליף ל1004 של JBL מטעם כך ששמעתי את שניהם והJBL אהבתי יותר נותן סאונד טיפה יותר מפורט אבל זו דעתי האישית,לגבי הסאב שניהם מצויינים אם אין לו בעיית מקום ברכב שילך על הגירסה של ה12אינטצ.

בברכה ג'ינו.

עשית השוואה ראש בראש על אותו סט באותו רכב עם אותם כיוונים? איך אתה בכלל יכול לשמוע מגבר? לא ברורה לי הקביעה הזאת.

לפותח השירשור , הציוד טוב השאלה בכמה הציעו לך אותו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

כן באותו רכב מיצובישי קולט אם אותם כיוונים של הקומפוננט והJBL גרם לרמקולים לישמע יותר נקי,אין מה להיתווכח עם אוזניים של בנאדם כל אחד והשמיעה הייחודית שלו.

פורסם

אין מה להתווכח על ענייני טעם.

הארת קצת את עיני מכיוון שיש הבדלים במחיר בין המגבר של הרץ למגבר של JBL וכנראה באמת אני בכול מקרה ימליץ לחבר שלי לקנות מנחת בלי קשר ככה שצריך לעשות את השיקול.

אני יחכה לראות אם יש תגובות נוספות, האם מבחינת איכות הבניה והרכיבים יש איזה הבדל של לכאן או לכאן מבחינת המגברים וכו'.

מנחתים של אודיסון נחשבים למנחתים טובים?

פורסם

ג'ינו, אתה אומר את זה מניסיון ארוך ופרטני עם שני המגברים אני מבין, נכון ?

זה שסטאפ עם JBL נשמע לך טוב יותר מסטאפ עם הרץ- לא אומר כלום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני ממליץ לך להשקיע קצת יותר

ובמקום EP4X

לרכוש JBL GTO 1004 +Alpine PXE-H660

ה-Alpine PXE-H660 הוא פרוססור\מנחת שישפר לך את איכות

הסאונד משמעותית ,מEBAY ניתן להביא אותו ב-1400 שח

פורסם
ג'ינו, אתה אומר את זה מניסיון ארוך ופרטני עם שני המגברים אני מבין, נכון ?

זה שסטאפ עם JBL נשמע לך טוב יותר מסטאפ עם הרץ- לא אומר כלום.

כן ישראל ברור אני לא זורק דברים באוויר,התקנו אצל חבר שלי באוטו את שניהם כל אחד היה איזה יומיים באוטו לשמוע עם כיוונים והJBL הוציא יותר מהרמקולים מניסיון,מי שחושב אחרת זה לא ניתן לוויכוח כל אחד והאוזן המוזיקלית שלו כמובן.

ג'ינו.

פורסם

King נראה מעניין מאוד תודה על ההכוונה, ואני חושב שזה יכנס גם בתקציב.

עד כמה פרוססור כזה ישפר את הסאונד ברכב בהשוואה לסתם מנחת רגיל?

שוב אני יזכיר מדובר בחבר שלי אין לו ניסיון בתחום והוא כנראה לי יגע בפרוססור הנ"ל לאחר ההתקנה האם עדיין שווה להשקיע בזה?

• תוכן חדש...