Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נורדאו 4 יהוד

הכי טוב והכי זול

כמה עולה שם?

בד"כ זה 100 ש"ח, אני מחפש זול יותר.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

אם יש לך מזגני "דור חדש", המבוססים על פריאון (סימון גז F-134A אם אני לא טועה), אז אתה יכול לקנות באוטו דיפו סט למילוי עצמאי ב140 שקל. הסט מספיק לכ-3 מילויים. אני מניח שניתן להשיג גם בזול יותר.

הכי טוב FSI!

פורסם

המילוי במקום הכי זול, אינו נותן בהכרח את התוצאות היעילות ביותר.

לפעמים יש צורך לבדוק שאין דליפה או להחליף אטם זה או אחר, דבר שבמקומות הזולים - סביר להניח שלא יבוצע.

אם מדובר במכונית שנת 91 קרוב לודאי שהגז במערכת המיזוג הוא ישן R12.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם ידוע שהצורך הוא במילוי בלבד - אז עשה זאת בעצמך. לגבי גז מסוג ישן, אני פשוט לא יודע מה המחיר.

ברור שאם אתה מעוניין בבדיקה מקיפה, ריקון בואקום והחלפת אטם, אז אל תלך על הזול ביותר, אלא על המומלץ ביותר.

הכי טוב FSI!

פורסם
נורדאו 4 יהוד

הכי טוב והכי זול

כמה עולה שם?

עולה בסביבות ה120 ש"ח בשביל לחסוך 40 ש"ח אתה מתקמצן ??

זה מחזיק לך לשנה- שנתיים .

שא ברכה .

פורסם
נורדאו 4 יהוד

הכי טוב והכי זול

כמה עולה שם?

100 זה פחות מעלות של טנק דלק...

קצת פרופורציה בחיים לא הרגה אף אחד.

רון.

-אין כסף, אין מיזוג-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תלמד איך עושים את זה (כולל ואקום), קנה מיכל גז, ערכה למילוי +הסבת מדחס מקרר ליצירת הואקום - ויש לך אפשרות למלא לכל החבר'ה גז למזגן במחיר כולל מוזל מאוד (ואם אתה מתעקש אפשר גם למכור לחבר'ה ואז אתה מחזיר את ההשקעה).

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...