Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

לא מיזמן קניתי סאב ומונובלוק של DD ואני מאד מרוצה!

בחיים לא היה לי באס כזה באוטו וביכלל לא שמעתי עוצמה כזאת של באס בחיים ופה מתחילה הבעיה

בהתחלה הכל היה טוב אבל עים הזמן התחילו לאט לאט להיפתפרק חלקים או להישתחרר ועכשיו יש קירקושים בזמן שיש באסים חזקים.....

איך פותרים את זה??? אני יכול ליקנות דיינמאט ולבודד האים זה יפתור את זה??

פורסם

יהיה לך קשה מאוד להתגבר על זה

חבל שלא חיזקת את כל החלקים כולל זיפות לפני

תנסה לבודד את מקום הרעש ותאטום בעזרת זפת והברגה מחודשת

קרקושים לצערי זו בעיה שהפיתרון שלה הוא בהתקדמות איטית של פירוק והרכבה של חלק חלק

דרור

פורסם

ניראה לי שאני לא יצא מיזה.....

שומאכר הסאב זה dd1512 ומונו גם של דיגיטל dd m1b למה?

האמת נהיתי מכור לבאס לא האמנתי שזה יקרה ואני רוצה להוסיף עוד אחד או לקנות מסידרה יותר גבוהה רק מפחד להכינס לשידרוגים של חשמל

מיסתבר שאין דבר כזה יותר מידי באס :)

היה לי w7 של גיי אל ואין בכילל מה להשוות רק שעכשיו היסתבכתי עם הרעשים האלו ונידבקתי במחלה של עוד ועוד

פורסם

legacy3r אתה צודק לחלוטין

קשה מאוד לצאת מבעיית הקרקושים לאחר שהיא מתחילה

בעיקר כי קשה מאוד לאתר את הנקודה הספציפית של הקרקוש ומיקומו

אבל ראיתי גם מקרים של ברי מזל שעלו על הנקודה בדיוק בפעם הראשונה

וכן אתה צודק לחלוטין גם בבעיה השניה קשה מאוד לצאת : ההתמכרות לבאס :lol:

מניסיון אני אומר לך שזה עובר לבד ואין טעם להילחם בזה

פשוט הגיל והצרכים משתנים וכך גם ההתמכרות הזו נעלמת לה מעצמה ואז חוזרים לשפיות של סאב SQ אחד קטן וחמוד ואחלה וסבבה

יום נפלא

דרור

פורסם

גם מסאב SQ קטן וחמוד יכולים להיות לך קרקושים - עוצמת הבאס בתוך הרכב מסאב שמוצהר לספוג 180 וואט סה"כ יכולה להגיע בתוך הרכב מעל ל120 דציבל.

לא תמיד קשה לצאת מזה ולפעמים קל מאוד אפילו לאתר מאיפה מגיע הרעש - מספיק שתנסה לקרב את האוזן צמוד צמוד לחלקים ברכב עד שאתה פשוט תשמע את מקור הרעש - לפעמים הפעלת לחץ על עם האצבעות משתיק אותו ואז אתה יודע בוודאות שזה בינגו.

הבעיה היא כאשר אתה מגיע לאזור קשה לטיפול... למשל בקורולה 96 שלי החוטים של תאורת הגג כנראה התייבשו והתקשו לגמרי והם פשוט מזמזמים להם - אני יודע, זה הזוי אבל לפרק גג ברכב שנת 96 אני לא חולם אפילו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון לפעמים הבעיה מאוד פשוטה לטיפול, אצלי כשהייתה לי פיאט פונטו 2010 אחרי איטום וכו' הקרקוש היחידי בא מכיוון המנורה הגג ודחפתי שם ספוג של כיסא והכל הסתדר.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

קרקושים- מובן.

"להתפרק או להשתחרר" -לא מובן.

בידוד נכון באמצעות דיינמאט וחומרי עזר אחרים כמו ספוגים מסויימים יכולים להפחית את הקרקושים בעשרות מונים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...