Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתקרב בצעדי ענק לקראת הטיפול הראשון בג'טה שלי, 15,000 ק"מ.

למרות, ואולי דווקא בגלל, שהטיפול הזה יהיה בחינם - חשוב לי לקבל עצות להתנהלות מול צ'מפיון.

טיפול כזה הוא לא ביג דיל, אבל כשמדובר בצ'מפיון אני קצת חושש.

אני לא סומך עליהם, בטח שלא בעיניים עצומות והאמת שגם לא בעיניים פקוחות, אז אני רוצה לדעת מראש למה לצפות.

מה בדיוק אמורים לעשות שם? חוץ מהבסיס של החלפת פילטר אוויר, שמנים וכו'.. יש עוד משהו מיוחד שרלוונטי לרכב הזה? מדובר על ג'טה TSI 160, שנת 2010.

אני דיי בטוח שהם ינסו לדחוף לי עוד דברים, בתשלום, כדי להתקזז על הטיפול בחינם.. אולי רפידות בלמים כי הן לא חלק מהחינמיות של הטיפול? אני יכול לראות בעצמי מה המצב שלהן, אבל רק כדי לדעת מראש - זה סביר בכלל להחליף אחרי 15,000 ק"מ או שאין מצב שזה לא שקר מוחלט?

מבחינת שמן ברור לי שהם לא ישימו את הסוג הנכון, השאלה היא האם גם בזה יש חברות/דגמים/רמות שונות של שמן? ואם כן, האם מה שהם ישימו לי הוא ברמה טובה או שעדיף להיזהר מהם?

עוד דברים שכדאי להיזהר מהם?

בכלל.. אשמח לקבל הארות לגבי הטיפול.

תודה :)

פורסם

בד"כ בטיפול ראשון מחלפים רק שמנים, אבל תמתין למומחים שיש להם רכב דומה.

מה שבטוח 15K זה הרבה מאוד להחלפת שמן במיוחד למנוע שעובד בלחצים וחום מטורפים כמו שלך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טיפול ראשון (15000) בג'טה הוא טיפול קטן מחליפים רק שמן מנוע ופילטר שמן , הסר דאגה מליבך, לחגוג עליך הם יתחילו בטיפולים הבאים, אלו שלא בחינם כמובן. לגבי בלמים אם אתה נהג נורמאלי יש לך עוד המון זמן , אני הגעתי עם הג'טה 2.0 FSI שלי ל76000 קילומטר ועדיין לא היה צורך בהחלפה. (בינתיים האוטו כבר לא ברשותי)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

טיפול כזה הוא לא ביג דיל, אבל כשמדובר בצ'מפיון אני קצת חושש.

אני לא סומך עליהם, בטח שלא בעיניים עצומות והאמת שגם לא בעיניים פקוחות, אז אני רוצה לדעת מראש למה לצפות.

קשה לי להבין אותך.

מה כל כך מיוחד בג'טה עד שהיית מוכן לרכוש אותה מיבואן שדעתך עליו כל כך שלילית (ודי בצדק)?

טיפ קטן, רפידות בילום לא אמורות להשחק עד כדי החלפה, אבל אם יודיעו לך שהחלפה נדרשת תבקש לבחון בעצמך את עובי הרפידות.

פורסם

:-D לאן הגיעו בצ'מפיון,

בן אדם מכניס רכב לטיפול ראשון, כאילו יוצא למלחמה.. צריך להזהר שלא יעבדו עליו.

מה שמפתיע יותר ,זה שככל שיש יותר דעות שליליות על צ'מפיון, נדמה כאילו כל רוכש שלישי רוכש מהם רכב (סיאט/ ואג/ אודי),

שלא לדבר על הפורום הזה שבו בכלל ואג הוא שם קדוש.

בהצלחה בטיפול.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בטיפול הזה מחליפים רק שמן ופילטר שמן. במוסכים השונים של היבואן מוכרים מותגי שמן שונים- אני נתקלתי בפז, יורול, gulf, ועוד אחד שאיננזי זוכר כרגע. רפידות אין סיכוי שנגמרו אלא אם כן אתה נוהג כמו לאטוולה... מה שכן הייתי ממליץ לך לבדוק- אני לא בטוח בקשר לתקן השמן שנדרש במנוע שלך אבל אני חושב שזה התקן המחמיר ביותר, vw504.00. בדוק בספר הרכב שלך לפי המנוע שמותקן ברכבך ותדע בוודאות. בכל מקרה בדוק שהשמן שממלאים לך הוא מה שנדרש לפי הספר ולא לפי המהנדס התורן הנמצא במוסך. מניסיון שלי מחוסר ידע רצו למלא לי vw505.01 בסופרב חדשה בטענה ש"זה אותו דבר". רק אחרי ויכוח ממושך וטלפונים לכל מיני מומחים התברר שבאמת צדקתי...

פורסם

יש בספר הרכב רשימה של הוראות טיפול , לפי מספר ק"מ או שנה - קרא שם במדוייק .

וכאשר אתה מגיע למוסך , אתה יודע מה לבקש , ולרשום הכל בהזמנת הטיפול , אצל הבוחן המקבל .

לפעמים יש להחליף פילטר ( מסנן ) מזגן , במידה ויש , ואת זה לא יספרו לך במורשה יבואן בד"כ כדי לחסוך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
:-D לאן הגיעו בצ'מפיון,

בן אדם מכניס רכב לטיפול ראשון, כאילו יוצא למלחמה.. צריך להזהר שלא יעבדו עליו.

מה שמפתיע יותר ,זה שככל שיש יותר דעות שליליות על צ'מפיון, נדמה כאילו כל רוכש שלישי רוכש מהם רכב (סיאט/ ואג/ אודי),

שלא לדבר על הפורום הזה שבו בכלל ואג הוא שם קדוש.

בהצלחה בטיפול.

לא מלחמה, לא חיים ומוות (חו"ח), אבל טוב להקדים ולשאול לפני הטיפול, מאשר לפתוח שרשור אחרי תשלום (מופקע) לאחר מעשה.

תתפלאו, יש מוסכים טובים גם ברשת צ'מפיון.

לכן, מייד עם היכנסך למוסך - וודא שמבצעים מה שסוכם עליו.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שהפחדים שלך מוגזמים. שלוש מכוניות של פולקסווגן טיפלתי בשלושה מוסכים שונים (פליקס, מרכזי ו וכו') ומעולם לא הרגשתי שדוחפים לי משהו שלא סוכם עליו. מסבירים לך בהתחלה כשאתה מכניס את הרכב מה עומדים לעשות והכל נרשם על הטופס. אם מוצאים משהו שהוא מעבר למה שסוכם איתך מההתחלה מתקשרים אליך ומבקשים הסכמה. הניסיון שלי מוצלח מאוד מהמכוניות ומהשרות שלהם. בדרך כלל תמיד שומעים את המיעוט הקולני וכמו שאחד כתב פה למעלה, אם באמת יש כל כך הרבה בעיות איתם איך זה שכל מכונית שלישית בארץ זה שלהם?! כנראה שיש בזה משהו כי לא יכול להיות שכולם מפגרים ורק שלושה שנפלו בחוסר מזל על איזה מוסכניק טיפש וחמדן או פגם ביצור שקורה בכל מוצר, מבינים במכוניות.

תוודא שרושמים על הטופס להודיע לך לפני כל תוספת ותראה שיהיה בסדר.

ולזה שכתב שVAG זאת מילה קדושה בפורום שאסור לפגוע בה - זכור כי שנאת חינם הביאה לחורבן בית שני. יש למותג הזה הרבה מעריצים בארץ ובעולם וכנראה לא במקרה. תפנים.

פורסם
(פליקס' date=' מרכזי ו וכו') ומעולם לא הרגשתי שדוחפים לי משהו שלא סוכם עליו. [/quote']

צהריים טובים ג'וני בוי, תעשה פה חיפוש בפורום עם המילים שבציטוט ותבין כבר לבד.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
קשה לי להבין אותך.

מה כל כך מיוחד בג'טה עד שהיית מוכן לרכוש אותה מיבואן שדעתך עליו כל כך שלילית (ודי בצדק)?

אני בוחר את המוצרים שאני משתמש בהם בחיים שלי לפי המוצר עצמו, לא לפי היבואן שלהם בישראל.

תודה לכולם :)

• תוכן חדש...