Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

ערב שישי, יצאתי לבילוי באחד המועדונים פה באזור.

חניתי רחוק בחניה רחוקה יחסית, איפה שלא מסתובבים אנשים, על מנת לשמור מפני שיכורים וקקות למיניהם.

אך זה לא הספיק, ולשם הגיעו כמה טמבלים והתחילו לריב מכות.. עכשיו כנראה שאחד עף לכיוון האוטו, ונפל על הדלת שמאלית אחורית. הנזק, כמעט ובלתי נראה, אבל בגלל שאני כזה פנאט אני חייב לברר עלויות/שיטות תיקון. הצבע שלם, אין אפילו שריטה,

אבל כשמסתכלים מהצד, רואים כמו שקע בפח, ממש קטן אבל מפריע לי. הצבע שלם, פשוט יש שקע שגורם לפח להראות לא ישר, ממש בקושי רואים. שמעתי על כל מיני שיטות עם פומפות ופאנים לשיער, אני מעדיף לתת לבעל מקצוע להתעסק בזה. השקע הוא בגודל של משהו כמו 3-4 סמ"ר, ככה כשמסתכלים לא רואים את המכה, רק בהשתקפות האור על הדלת מהצד.

אם אפשר המלצות לבעלי מקצוע מאזור נצרת/נצרת עילית/עפולה/מגדל העמק וכו' שיודעים להתעסק בדברים כאלה, אני אשמח.

ומה הסדר גודל של המחיר לתיקון בערך? תודה מראש.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

ובכל זאת?:wink:

פורסם

אם בא לך לנסוע לחלק המערבי של העמק, יש לבן דוד שלי מוסך לפחחות וצבע במתחם המועצה האזורית מגידו (ליד יקנעם/מושב עין העמק).

אתה יכול לגשת לשם ולשאול על כדאיות תיקון, הצעת מחיר וכ'. אני מראש "מזהיר" שמדובר בבן אדם אמיתי מאוד, כלומר אם לא כדאי לתקן הוא ימליץ לך בחום לא לתקן, וכבר ראיתי לקוחות שרצו תיקון על דברים ממש מטופשים והוא המליץ לא לתקן.

נ"ב

אני מהמר על מועדון הנונט בקיבוץ גניגר...

פורסם

לא מדובר על הנונט, אלא בפאב כלשהו בנצרת עילית, שעדיף שאני לא אנקוב בשמו.. :/

ואפשר פרטים על העסק של דוד שלך? מיקום, טלפון וכו'?

פורסם

מדובר על "מוסך קשת" שנמצא במתחם המועצה האזורית מגידו (מאחורי מוסך ראם - יש להם שם שטח גדול). בעל המקום הוא שמשון (דוד שלי) והטלפון במוסך הוא: 04-9935001.

מדובר על צבע בתנור (יש להם 2 תנורים, אחד מהם גדול יותר ומותאם לרכב מסחרי). המוסך נמצא על שטח עפר.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש לא לנסות עם פומפה בעצמך לי באופן אישי זה עזר מאד בשקע בכנף בלאנסר חדשה...

נ.ב להבא שאתה יוצא לאגבה תחנה את הרכב מרחק הליכה גדול יותר :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הפומפה לא עזרה כ"כ.. וכן, פעם הבאה אני אחנה רחוק יותר..:-D

• תוכן חדש...