Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאוורר המנוע שלי (אקסנט 1999) הפסיק לעבוד . ראיתי שאכן התקלה היא בו כי גם חיבור מתח ישירות אליו לא עזר. לאחר כמה מכות עליו הוא החל לפעול ומאז (שבוע כבר) הוא עובד כמו שצריך

מה אתם אומרים להחליף (זה דיי יקר בערך 600 ש"ח) או לחכות לראות אולי הכל בסדר והוא סתם נתפס מלכלוך?י

דרך אגב ראיתי אותו בארה"ב ב 50$ ממש מעצבן פער המחירים הזה

פורסם

מישהו נסה את זה פעם? ראיתי רק התיחסות אחת לנושא

חשבתי לפרק את המאוורר לפתוח את המנוע ולקחת למשפץ אלטרנטורים, נראה לי שהוא בטח גם יכול להחליף למנוע מאוורר. מה אתם אומרים?י

נראה לי קצת מוגזם לשלם 600 ש"ח למאוורר תחליפי, ומפירוקיה בכל מקרה לא יודכעים מה המצב הפנימי

פורסם

אף פעם לא תדע מה המצב הפנימי.

שאל את המומחים כאן האם מאוורר רדיאטור של אקסנט חדישה יותר גם יכול לבוא בחשבון - אם כן, אתה יכול לשים אחד מדגמי 2004 ולהסתכן פחות.

בכל מקרה - אם לא מתאים לך לשלם 600 ש"ח, האופציה של פירוק פתוחה בפניך - אם המאוורר בפירוק תקין, הרכב אותו וסע לשלום. לך תדע, אולי הבעלים של הרכב המושבת דווקא החליף בדיוק לפני שנה את המאוורר בעלות של 600 ש"ח :lol:

פורסם

תודה לעונים. אתחיל מפירוקיה ונראה.

יש למישהו מושג אם מאווררים של אקסנט משנתונים מאוחרים יותר יתאימו לאקסנט 1999?י

ודן, אני יודע שיש מכוניות עם חלקים הרבה יותר יקרים - יש לי גם מגאן :-)ג

פורסם

אני לא יודע איך זה ביונדאי,אבל ברוב המכוניות זה מנוע פחמים והפחמים מיתבלים(מיתקצרים)וזו הבעיה כניראה אצלך(אמרתה מכה וזה עובד).לכן מנוע מפרוק זה הימור.הכי טוב וזול ,לפרק את המנוע ,ליבדוק פחמים,ולהחליף אים צריך.פחמים ,פורסמו כאן מקומות,חיפוס.

פורסם

קניתי בפירוקיה ב 200 ש"ח + 15 דקות עבודה בבית. בנתיים עובד. נקווה שימשיך

בשביל האתגר והסקרנות (וכבשביל שיהיה לי אם יתקלקל) אני מתכוון לפרק את הישן ולתקן פחמים. נראה איך ילך

תודה לכולם על התגובות!!י

• תוכן חדש...