Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכולם, כיום יש חוק שאוסר על רעש אזעקות ממכוניות ועוד כמה דברים. אני כמובן מתמקד באזעקות של מכוניות.

לרוב חברי הפורום שלנו, חובבי המערכות למכוניות, כנראה יש אזעקה כזאת או אחרת באוטו כדי להגן על האוטו עצמו מגניבה אבל אני מאמין שבעיקר כדי להגן על מערכת היקרה והאהובה שלנו (שלרוב גם לא מבוטחת).

אם אסור לנו להתקין אזעקה שמצפצפת ברגע שיש פריצה לרכב, מה אנחנו אמורים לעשות?

אתם עדיין עם אזעקות רעשניות ומסתכנים בקנס?

יש לכם אזעקות כמו "ביפר" וכו' שאפשר לשים על מצב שקט?

מה אתם חברי הפורום היקרים עושים?

אני מקווה שהרבה מכם יספרו על רעיונות ומה עושים היום עם החוק הבעייתי.

עידן

פורסם

לא שמעתי מימיי על החוק הזה..זה היה בעיתונות?:shock:

המדינה הזאת מדרדרת מהפח אל התחת. עדיף כבר לגור בדרום סודן.

אם החוק הזה אמיתי אז כנראה שאני עבריין ואמשיך להיות כזה.

פורסם
לא שמעתי מימיי על החוק הזה..זה היה בעיתונות?:shock:

המדינה הזאת מדרדרת מהפח אל התחת. עדיף כבר לגור בדרום סודן.

אם החוק הזה אמיתי אז כנראה שאני עבריין ואמשיך להיות כזה.

כן כיום כל מכוניות החדשות לא באות אם אזעקה שאם מישהו פורץ את הרכב הוא מצפצף

בגלל "הפרעה לציבור" לפי מה שהבנתי ולפי מה שאני יודע אסור להתקין כבר אבל למי שהיה מותקן לא צריך לנתק

זה מה שאני הבנתי אני לא יודע אם זה 100 אחוז נכון

פורסם

חוק פופוליסטי זול, אני לא מבין על מה ההתרגשות. צריך להיות באמת בעל מזל נאחס כדי לקבל דו"ח על אזעקה. מעבר לכך אני לא בטוח אם הוא כבר נכנס לתוקף.

מי שרוצה לישון טוב בלילה ולא לעבור על החוק מוזמן להתקין אזעקת ביפר במצב שקט או אזעקה מתקדמת יותר שמסוגלת להתקשר לסלולרי שלו ולדווח כמעט על כל מה שקורה ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי ברכב אזעקה מאד דומה לביפר (חיישני נפח ותזוזה ב4 דלתות מכסה מנוע ובגאז')

רק שהיא ללא השלט של הביפר.

לא מזמן הוספתי סירנה שנשמעת כמו ציפור לצופר הקיים של האזעקה. (שאני פותח וסוגר את הרכב התוכי של השכן שלי עונה לה :D )

חוק לא חוק- עד שלא יבואו ויעירו לי על זה באופן אישי הסירנה נשארת גם אם היא הייתה נשמעת כמו צופר אוויר

פורסם

החוק די נכנס לתוקפו אמנם עדיין אין אכיפה שלו אבל למתקינים כבר אסור להתקים סירנות עד כמה שאני יודע התקנת סירנה נעשית באישור חתום של בעל הרכב

לגבי מהות החוק ניתן להתווכח על בעד ונגד ואני מניח שרוב חברי הפורום יהיו נגד (מטבע העיניין כמובן שכל אחד פה רוצה וצריך לשמור על רכושו ועל המערכת שלו)

אני בהחלט יכול למצוא סיבות לכך שהחוק הוא חוק חיובי כי המון פעמים מכוניות מוזעקות סתם ומטרידות את כל העולם כשבעל הרכב בכלל לא נמצא בסביבה

מה קורה בבניינים משותפים כשרכב מתחיל להזעיק בשלוש לפנות בוקר ומעיר את כל השכונה (זה פשוט ביזיון כשזה קורה) ובעל הרכב יורד לרכב כהרגלו ב 7.30 לעבודה כי הוא אפילו לא שמע את הרכב מזעיק בלילה

הסירנות האלה מיותרות והנכון הוא באמת להרכיב אזעקות סגנון ביפרים וכנל"ים

לגבי אכיפת החוק אז קנסות יחולקו ואין פה עיניין של מזל נאחס או לא

שרכב יצפצף ויזעיק בלילה או אפילו ביום מספיק שאחד השכנים יתקשר ובום טראח 500 ש"ח על החלון

פורסם

אני אישית שאלתי אותכם מכיוון שהשבוע החלפתי רכב והתקנתי בו את הביפר שהיה לי ברכב הקודם. אתמול בבוקר אזעקת הרכב פעלה וזה היה כל כך חזק שאנ בעצמי רציתי לברוח מהאוטו! האזעקה חוברה לצופר של הרכב.

אני ילך היום לנתק את הצופר ושיהיה דממה. כמובן שיש את השלט שיגיד לי מה קורה עם האוטו.

פורסם

אזעקה שקטה לביפר זה קישקוש.

אף אחד שגר בבניין לא ירד למטה ב 3 בבוקר כי קיבל אזעקה בביפר. מי שיעשה כך עלול להיתקל בשלושת המצבים הבאים:

1. יגלה חתול שמן שיושב לו על הרכב.

2. יחטוף מכות רצח מהגנבים (אולי אפילו איזו דקירת סכין נחמדה באיבר חיוני).

3. אם בעל הרכב לא פראייר, אולי בטעות יפצע קשה או יהרוג את אחד הגנבים, ואז יזכה לבלות בכלא שנים רבות.

בסה"כ, אם אין אזעקה, ומישהו רוצה לגנוב את הרכב, עדיף שכבר יגנוב (רק חשוב לבטח גם את המערכת). את הפיצוי נקבל מהביטוח. אני חושב שביטול האזעקה הוא עניין בעייתי יותר לחברות ביטוח, מאשר לבעל הרכב.

פורסם

מה שמדהים זה שאנשים כאן באמת חושבים שצופר יבריח פורץ ויגן על המערכת ועל הרכב שלהם...

קוראים לזה חוק השקט ותודה לאל שיש מישהו בארץ שפועל למען הערך העליון הזה.

אתם רוצים להגן על המערכת שלכם? אז:

1. אל תדליקו אותה באזור שאתם חונים בו - בין אם אתם מגיעים או עוזבים.

2. אל תפתחו תא מטען סתם.

3. אל תשוויצו לחברים ולכל העובר ושב - בוא תראה את המערכת שלי.

4. אל תתקינו את המערכת בצורה רהבתנית - בלי שופוני.

5. אל תשאירו ברכב שום דבר שיכול לגרום לפריצה שלו - תיקים, מטבעות, צעצוע יקר, טלפון נייד, מחשב וכו' וכו'

6. אל תקנו רכב מדגם מבוקש ע"י גנבי רכב.

7. ביטוח.

אני היום לא קורא לאזעקה "אזעקה" בכלל - אני קורא לזה מערכת נוחות כי היא פותחת וסוגרת את הרכב ומעלה את החלונות במידה ושחכתם להעלות אותם.

כל השאר - אם מישהו פרץ לי לרכב, אני מעדיף לא לדעת, לא להתעסק איתו.

במהלך החיים שלנו עלולות להגנב לנו יותר ממערכת אחת - אבל חיים, פעם אחת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שמדהים זה שאנשים כאן באמת חושבים שצופר יבריח פורץ ויגן על המערכת ועל הרכב שלהם...

אני היום לא קורא לאזעקה "אזעקה" בכלל - אני קורא לזה מערכת נוחות כי היא פותחת וסוגרת את הרכב ומעלה את החלונות במידה ושחכתם להעלות אותם.

האזעקה לא תבריח מקצוענים שיודעים מה הם עושים, אבל כן תבריח חובבנים (נערים, מסוממים וכו').

פתיחה וסגירה של הרכב והעלאת החלונות לא קשורה לאזעקה. יש לי את הדברים הללו ברכב ואין לי אזעקה.

פורסם

זה נקרא חבילת נוחות במונחים שיווקיים - זה מוח של אזעקה בפועל רק שלא חיברו סירנה ואולי גם לא חיברו חיישני מכסים\נפח\תנועה וכו' וכו'

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תשמע, אם הרכב נמצא בסוף הרחוב במקום חשוך יכול להיות שאזעקה לא תבריח את הפורץ.

אבל יש הרבה חניות שנמצאות במרכז של כמה בניינים שעוטפים אותן ואזעקה כזאת מעירה לפחות 20% מהתושבים.

(שכמובן לא ינקפו אצבע אבל זה אולי יספיק להרתיע את הפורץ).

אני ממש לא מתכוון לבזבז עוד כסף על התקנת אזעקה שקטה, המדינה הזאת מספיק חולבת אותי ואת כולנו.

הם רוצים שקט? שיממנו לי התקנת אזעקה שקטה.

פורסם

תגיד את זה לשופט במידה ואחד השכנים יתעצבן עליך

:-D

החופש הגדול הזה... קשה! קשה!

Pioneer TS-X150

פורסם

אם לא מחברים את האזעקה לצופר הרכב אין טעם באזעקה

תחשבו על זה גם כשאתם שומעים סירנה של אזעקה רגילה אתם לא תקומו מהספה לבדוק מאיפה ולמה זה.

אבל כששומעים צופר של רכב לא מפסיק ובשעות שממש שקט בחוץ רצים לחלון ליבדוק מי הבן ?ונה....

• תוכן חדש...