Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה זמן ניתו לאכסן דלק?

MTKS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אם אני ממלא דלק בג'ריקן, האם יש הגבלה חמורה על הזמן שאפשר לאכסן אותו כך? האם ניתן לאכסן אותו חודש-חודשיים?

מדובר על אוקטן 95.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ע"פ ספר הפעלה (דווקה מגנרטור) שם זה 95 עם תוספת שמן שתי פעימות ...

אז רשום שאסור לאכסן יותר מחודש

למרות שזה לא מדויק לפי מה שאני יודע לדלק יש יכולת עם הזמן לייצר משקעים ואחרי זה גם בקטריות(כן כן ראיתי את זה בעיני )

תעשה ניסוי שם דלק בבקבוק שקוף ותראה אחרי כמה זמן יש משקעים

תעדכן

.

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצלחתי להניע רכב עם דלק ששכב 6 שנים במיכל הדלק של המכונית, הבעיה היא במיכלי הפלסטיק (בקבוק קולה וכד') שנמסים לאחר זמן מסויים ויוצרים משקעים בדלק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה לאכסן דלק עד חודש, ברצוני להשתמש בו אחר כך אז אני לא רוצה לעשות ניסויים. כל הדלק יהיה בבקבוקי פלסטיק.

האם לדעתכם זה סביר?

מבחינת הדלק הוא יהיה תקין. אפילו דלק עד גיל שנה הוא תקין. דלק המיועד לשימוש אחרי זה מוטב שיעורבב עם תוסף המונע התפרקות שלו. לגבי הבקבוק אם הוא יימס זוהי שאלה טובה. אגב, בארצות הברית זה נגד החוק למכור לך דלק למיכל שאיננו מיוחד ומיועד לדלקים. אלה הם הגרק'נים האדומים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שנאמר, אין בעייה לאחסן דלק למשך חודשיים. רצוי למלא את המיכל לחלוטין כדי לצמצם חשיפה לחמצן.

שמור במקום מאוורר ובטוח.

אם אתה חושש ממשקעים, השתמש במסנן דלק מנייר כשאתה מחזיר את הדלק לרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...