Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

אני רוצה להודות לעידן שלקח את העניין לידיו כפי שהבטיח וסגר את הסיפור לשביעות רצוני.

טוב שיש אנשים כמוהו בפורום הנפלא הזה.

המשך יום טוב לכולם.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עם 013 עוד מתקופת ה56K , כשהייתה חברה נפרדת בשם ברק , מאז שהם התחברו אין לי שום טענה והשירות מצויין ואיכות הגלישה גם.

לעניות דעתי , ומבלי לפגוע פה באף אחד , הכל עניין של התנהלות והבנה של המערכת שלהם.

אני לא צועק , לא מתעצבן , לא מתווכח עם נציגי שירות , בכלל , ברגע שאני צריך שירות כלשהו שאינו בסיסי מהחברה (שדרוג כלשהו , עניין פיננסי , חידוש חוזה) אני אף פעם לא מדבר עם הנציג קו ראשון שעונה לי , תמיד עובר לקו שני (מנהל\שימור) ואפילו קו שלישי.

ככה עשיתי עם יס והוצאתי שדרוג ליס טוטאל ויס מקס ללא עלות (וחודשיים ספורט5 HD מתנה , 2 התקנות ללא עלות וערוץ רוסי פרימיום חצי שנה חינם) , ככה עשיתי עם נטוויז'ן ושדרגתי בתוספת של 5 שקלים לחודש למהירות 10 מגה (וחודשיים חינם) , עם אורנג' בכלל לא דיברתי ועשיתי ניוד וקיבלתי אייפון.

בכלל ברגע שמגלה בעיה כלשהי אני מקליט שיחה ושולח מייל חריף לפניות ציבור ואז הכל מסתדר (אם צריך).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מקס , אני אף פעם לא צועק , תמיד מדבר רגוע יפה ומנומס.

תמיד קיבלתי מה שרציתי - בכבלים (אשתי בדיבור נחמד ו2 שיחות ניתקה את הוט בשבוע ללא קנס) , בחברות הסלולאר (שיחה יחידה - דיבור לעניין ואדיב תמיד השיג לי מה שאני רוצה) וכך ברוב נותני השירות ה"בעייתיים" שהייתי צריך.

אני איתך לגמרי - דיבור ענייני ואדיב משיג ב99% מה שצריך יותר טוב מכל שיטה אחרת.

בנטוויז'ן תוך ניסיון להבין אותם ולדבר בנחמד - במשך שנה! גבו מאיתנו כסף ללא הצדקה (שילמנו 40 ש"ח על המנוי + 20 ש"ח על תיבת מיל נוספת - שלא בשימוש מעל 5 שנים + 40 ש"ח על אנטי וירוס ואנטי ספאם - למרות שציינו כל פעם בפירוש שגם בחינם אנחנו לא רוצים את הזבל הזה) , לאחר שהחלטנו להתנתק - עדיין גבו מאיתנו 40 ש"ח ללא חשבון פעיל אצלהם - רק על מייל (זה שלא היה פעיל כן?) ואנטי ספאם (זה שלא רצינו).

גם עידן שראה את זה קצת נדהם בזמנו, ועד שהוא אישית לא טיפל בזה - לא נמצא לזה שום פתרון בתירוצים כאלו ואחרים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבילות "גיימר" למיניהן הן עושק אחד גדול.

כל פעם שהתקשרתי וכעסתי שאני לא מקבל את רוחב הפס שמגיע לי הנציג הציע לי לעבור לגיימר.

שהסברתי לו שאני לא עובר לשום גיימר, ושאני רוצה את רוחב הפס שאני משלם עליו והוא לא עושה לי שום טובה בזה שהוא נותן לי את מה שהוא מקבל כסף לתת לי זה הסתדר פתאום.

לקבל את מה ששילמת עבורו זה לא משהו מקובל היום.

ד"א - מיכאל קרחת, תאמין לי שהסיפור הזה הזיק לנטוויזן מספיק והיה שווה להם לתת לך את מה שמגיע לך בהתחלה. אני לא רוצה שכשתהיה לי בעיה אני אצטרך "קומבינה" בשביל לפתור אותה.

פורסם

נקמצ'י - עושק עושק , אבל לפחות יש רוחב פס בצורה קבועה לחו"ל כל שעות היום.

קודם רק בבערך 50% מהזמן היה.

וגם הפינגים השתפרו פלאים.

כל עוד אין חוק כמו בארה"ב שאסור להגביל סוג של תעבורה - זה מה יש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תשמע ליביו ברוב המקרים זה עובד , יש מקרים כמו שלך שהחברות מתעקשות , ותמיד טוב שיש מישהו מבפנים (כמו האקסית שלי שסידרה לי ולעוד כמה חברי פורום את האייפון) , אבל תמיד אפשר לקבל מה שרוצים גם בלי עזרתו של עידן (בלי לגרוע מכבודו ומכבודך) , כמובן בגבולות הטעם הטוב (פעם עבדתי בבזק , והתקשרה מישהי שהתחילה לצעוק שעדיין לא קיבלה את הפיצוי שלה של קפה ומאפה ופיצה , לא צוחק.)

פורסם

ליביו - 2 דברים.

1) אם וכאשר תהיה הגבלה בארץ כמו בארה"ב,אני תוהה אם יהיה צורך בגיימר ושאר קומבינות בשביל לקבל את הרוחב פס שמלכתחילה היינו אמורים לקבל.

ההגיון אומר שלא,כי הספקיות ישחררו את כל ההגבלות,ייתנו ללקוחות לקרוע את הקו,לעבור מכסות,ויאללה לשלוף ארנקים ולשלם חריגות.

מצד שני אם גם אז נצטרך לשלם אקסטרה בשביל לקבל את החיבור הבסיסי והלא מוגבל(מבחינת מהירות,פינגים,יציבות קו וכדו' - לא תעבורתית),אזי מה הטעם באינטרנט שגם לא מקבלים רבע מהירות במרבית הזמן,וגם מוגבל בתעבורה?

2) " אני איתך לגמרי - דיבור ענייני ואדיב משיג ב99% מה שצריך יותר טוב מכל שיטה אחרת."

ומה עושים במקרים כמו סלקום,בב"ל,שנופלים איתם פעם אחרי פעם בנציגים שסליחה על הביטוי - צריך לבעוט להם בתחת חזק - והם פשוט מקצוענים בלייאש לקוחות? במקרים כאלה מעט הרמת טונים פותרת יופי טופי,ואני אשכרה עובר לנציג שהוא בנאדם נורמלי,עצמות ודם,שממש מוכן להקשיב לי (ואני לא) ושנינו (בד"כ) פותרים את הבעיה (שנגרמת 99% מהפעמים מהצד שלהם) על הצד הטוב ביותר.

כמו שאמרו חז"ל - קומבינה-לנד WE ARE :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמו בכל דבר בחיים,צריך לדעת להתנהל לפי המצב שבו אתה נמצא.

ברוב הפעמים שיחה עניינית ,רגועה אבל ברורה ומכוונת מטרה פותרת את העניין אבל יש מצבים שבהם צריך קצת להרים את הקול כי פשוט הצד השני אטום ולא עוזר,כל מי שרשם כאן שתמיד הוא השיג את המטרה בשיחה רגועה ובלי הרמת קול ,אני טיפה סקפטי אבל סבבה,יפה לכם.

לגבי עידן,אין ספק שהוא פשוט הקל עלי כי אין לי ספק שבסופו של דבר העניין היה מסודר,גם בלעדיו,פשוט איתו זה היה מהיר וקל ונעים יותר אם ניתן להעזר בחבר למען זה,למה לא?

לגבי כל המכפישים את נטוויזן,אני רושם את זה כמעט בכל שרשור שאני מגיב בו על נותני שירותים וחברות התקשורת בפרט,"זה נבלה וזה טרפה"(בלי לפגוע עידן),מי שרושם כמו בשרשור הזה או בשרשורים על הוט ,"אני בחיים לא אתחבר אליהם,אני מעדיף לשלם יותר מאשר לפרנס את זה או אחר" ,זה פשוט בדיחה בעיני,כולם גורמים עוול בסופו של דבר,ולכולם יש שירות שנוטה להיות בין גרוע לזוועתי ולכן החוכמה היא לנתב בין כל המגרעות,המחירים והתמורה למחיר,לשלול מראש ספק זה או אחר בגלל עוול שהוא עשה זה לא רציונלי כי בכל מקרה ספק אחר יעשה את זה בעתיד.אז מה לא נתחבר לאף אחד? הרי זה לא פרקטי.

בכל מקרה ,שוב פעם תודה לעידן ושכל אחד יעשה כטוב בעינו.

פורסם

כתבה טובה. לכשעצמי אני מנסה תמיד להסביר את הבעיה בהיגיון - ובד"כ מקבל פתרון. כשלא - מכתב עו"ד (הנה יתרון למקצוע שלי ;-) ) משיג את המטרה.

חריג יחיד: עיריית ת"א. רק צעקות משיגות משהו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כמו בכל דבר בחיים,צריך לדעת להתנהל לפי המצב שבו אתה נמצא.

ברוב הפעמים שיחה עניינית ,רגועה אבל ברורה ומכוונת מטרה פותרת את העניין אבל יש מצבים שבהם צריך קצת להרים את הקול כי פשוט הצד השני אטום ולא עוזר,כל מי שרשם כאן שתמיד הוא השיג את המטרה בשיחה רגועה ובלי הרמת קול ,אני טיפה סקפטי אבל סבבה,יפה לכם.

תשמע מיכאל , אני אף פעם לא הרמתי את הקול כי לא הצטרכתי , למה? כי אני בכלל לא מוכן לדבר עם נציגים בקו ראשון , כי אני יודע שאיתם אני ארים את הקול ומה שאני רוצה אני לא אקבל כי להם אין את הסמכות , ברגע שאתה עובר לשימור , או שחוזר אליך מנהל , אין צורך לצעוק כי אתה פשוט מקבל מה שאתה צריך (שוב , מלבד במקרים בעייתים דוגמת ליביו שבהם צריך יותר סבלנות והתעקשות)

נ.ב.

קראתי עכשיו את המאמר בכלכליסט ובתור נציג שירות לשעבר בבזק (שעוד נחשבים הרע במיעוטו) , כל מילה בסלע.

פורסם

בוקר טוב.

מקס,עד כמה שאני זוכר יש לי פור עליך של עשור בגיל,תאמין לי שיש לי מספיק ניסיון חיים בכלל וניסיון בשירות לקוחות בחברת תקשורת בעברי בפרט,כך שידע איך דברים עובדים ברורים ונהירים לי.

מה לעשות שזה לא מספיק תמיד ויש מצבים שצריך לשנות את הגישה הרגועה והשלווה כי פשוט אין ברירה,כבר רשמתי,אם לך זה עובד תמיד,אשריך.

• תוכן חדש...