Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום - בית חולים גדול וידוע במרכז הארץ. השעה 17:10 לערך, היום.

אינני יודע מה חשב לעצמו בעל הג'יפ הזה כשהחנה את הרכב שלו באמצע כיכר (שהרכב שלו הוא צמח ?! / רק חמש דקות ואני זז...). הדו"ח כבר ניתן (רואים אותו על השימשה), וסביב הרכב הסתובב פקח עצבני. לדעתי הגרירה כבר היתה בדרך אחרת הוא לא היה ממתין שם (אני, לא יכלתי להמתין, מצטער, למרות שזו יכלה להיות לדעתי אחת הגרירות שהייתי מזדהה איתה ביותר...).

איני יודע מה חשב לעצמו בעל הרכב - שהרכב שלו מפאר את הכיכר ?! שיש לו כסף להחזיק רכב כזה, אבל כסף לחנייה אין לו ?! (ושלא יספרו סיפורים!) שלא ייקנסו אותו גם ועל אף שהוא חונה בצורה ממש-ממש בלתי סבירה, בשטח בית חולים ?!

הרי בסוף החנייה הזו בוודאי תעלה לו כמה מאות שקלים, לעומת כמה עשרות, בחנייה (אפילו שהיא איננה זולה במיוחד). נכון, אין להשוות זאת למשל לתפיסת חניית נכים, אבל בכל זאת - יש אנשים שחושבים כנראה שהם מעל לחוק או מעל כל נורמת התנהגות סבירה.

מה דעתכם ?

אתם הייתם מחנים ככה רכב ?

תוספת - סאחה על העריכה של הכותרת !

IMG00438-20110707-1709.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

יש כאלה שיש להם כסף והם יכולים לעשות איתו מה שהם רוצים.

שכולם יראו אותו שהוא שם ז#ן על החוק.

או לחילופין שקרה משהו ולא היה זמן למצוא חניה.(לא יודעים מה גרם לו)

פורסם

חולגי, אני לא מצדיק את הבחור אבל לך תדע אולי הוא הרוויח עוד כמה דק' עם בן משפחה לפני מותו? אי אפשר לדעת ובמצבי לחץ חלילה מהסוג הנ"ל יוציאו כל אדם מכל הגיון סביר.. ואל תגיד שלא.

פורסם

אתה לא יכול לדעת מה קרה לבחור באותו רגע?

אולי הבן שלו נכנס לתאונה או משהו כזה, בכל אופן, יש לו ג'יפ, "מותר לו הכל".

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

אם כבר להיות גזען - האם מדובר ב"חיבר"?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חולגי, אני לא מצדיק את הבחור אבל לך תדע אולי הוא הרוויח עוד כמה דק' עם בן משפחה לפני מותו? אי אפשר לדעת ובמצבי לחץ חלילה מהסוג הנ"ל יוציאו כל אדם מכל הגיון סביר.. ואל תגיד שלא.

נכון. יכול להיות.

יכול להיות גם שבאו לבקר מישהו שנפלה לו שפופרת של טלפון על הרגל.

alfa 156 2.5.

פורסם

עזבו בולגרים ראיתם פעם בולגריות? לא סתם הן מכבות בסרטים שמשחקות בהם שחקניות שבאות ארה"ב עם חלומות גדולים ,אבל בסוף גומרות (במלוא מובן המילה) בוגאס עם רון ג'רמי :)

אני חושב שיש מקום להודעה שלך בשרשור החניות הגדול. השרשור שעונה לשם "רק על הקווים".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רכב בחצי מיליון שקל והוא מפוצץ אותו בניקלים בשקל וחצי האלה?

מה נסגר עם אנשים?! לדעתי בגלל זה הוא קיבל קנס.:-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

גם אני הייתי מחנה ככה את האוטו אם לצורך הדוגמא אם אמא שלי היית במיון ובסיכון.

אל תשפוט אנשים על דברים כאלה בטח לא בבית חולים!

אם זה היה מחוץ לקניון או סתם בשביל לדפוק סנדוויץ זה היה ממש אידיוטי!

פורסם

מזכיר לי שמתי שאני קופץ לקניון הזהב אני תמיד נתקל בבעלי ג'יפים מפוארים חוניים שם על ימין ועל שמאל.

על מדרכות,פינות אדום לבן ועוד.:|

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
רכב בחצי מיליון שקל והוא מפוצץ אותו בניקלים בשקל וחצי האלה?

מה נסגר עם אנשים?! לדעתי בגלל זה הוא קיבל קנס.:-D

איזה חצי מיליון, פחות מ200K ש"ח, מה זה כל התגובות האלו של "יש לו כסף אז הוא מרשה לעצמו"????

בסך הכל רכב שעולה קצת יותר ממאזדה 6, זה לא בוגאטי ווירון :roll:

• תוכן חדש...