Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה בפורום ובעולם המערכות בכללי

יש לי סובארו אימפרזה 95 ואני רוצה לשים לה מערכת טובה כולל הכל (סאב בתיבה,מגבר,טוויטרים,רדיו דיסק וכל מה שצריך)

חשוב לי שהסאב יהיה חזק וישמעו בפנים ובחוץ גם מרחוק (ראית אצל אחד שאמר שיש לו ???2000rms)

התקציב הוא 5000 מעט גמיש אמרו לי שזה המון,בעוד 2.5חודשים אני מקבל ג׳יפ שברולט קפטיבה ומתכנן להעביר אותה אליו

תודה לעוזרים

SUBARU IMPREZA 1995

SUB: ROCKFORD P2D212 MONO: ROCKFORD 500-1 AMP: BOSS CX600 6X9: ROCKFORD P1694C COMP:LIGHTNIN AUDIO S4.65C

פורסם

אתה מודע לכך שהתקנה טובה תעלה סכום לא מבוטל והפירוק כולל משיכת כל החיווט יעלה עוד כמה מאות ?

בכל מקרה- התקציב כולל התקנה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

רמקולים ורדיו דיסק אני משאיר מתכוון להעביר רק את הסאב+מגבר ומה שצריך יש בקפטיבה מערכת של 8 רמקולים וטוויטרים ועוד כמה דברים

מזה אומר עלות לא מבוטלת יש לי חבר כל פינה ברכב יש לו איזה מכשיר שקשור למערכת שמומעים אותו ממש ממרחקים והוא שילם 3700 כולל התקנה סאב+מגבר+6 רמקולים+2 ריבועים קטנים לא יודע מזה ועוד משהו כמו גליל בגודל של המגבר +3 רמקולים קטנים

SUBARU IMPREZA 1995

SUB: ROCKFORD P2D212 MONO: ROCKFORD 500-1 AMP: BOSS CX600 6X9: ROCKFORD P1694C COMP:LIGHTNIN AUDIO S4.65C

פורסם

בגלל שהוא קנה אותם ליד צפת איפה שהוא גר וזה רחוק לי ואין לי קשר איתו ברגיל רק פעמיים בשנה שאנחנו נפגשים

SUBARU IMPREZA 1995

• תוכן חדש...