Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במכונית אותה אני רוצה לקחת לבדיקה הוחלפה דלת שמאלית אחורית עקב תאונה.

המוכר מספר שביציאה מהרמזור, עת ביקש לפנות שמאלה, רכב במסלול השמאלי יותר רצה להמשיך ישר וכך נכנס בו. הסיפור הוא לא כיצד התרחשה התאונה אלא המהירת בא נסעו כלי הרכב.

המוכר הראה לי דו"ח שמאי ששם מפורט כל מה שהוחלף (כאמור דלת) ותוקן (גם הכנף השתפשף מעט), סה"כ נזק של כ4500 ש"ח.

הדלת הוחלפה (לטענת המוכר) מכיוון שהאוטו היה חדש באחריות בעת התאונה.

שאלתי היא האם לוותר על האוטו עקב תאונה זאת או שאולי כן כדאי לי לקחת לבדיקה ולגלות אם הדבר לא נורא כל כך.

לזכות האוטו יצויין כי הוא שמור מאוד, מטופל באדיקות במוסך מרכזי, יד ראשונה וקילומטרז' נמוך

לתשובתכם אודה מראש.

פורסם

יש דוח שמאי מפורט, המוכר נותן לך את כל הפרטים על התאונה, כל העבודה בוצעה במורשה,

יד ראשונה, קמ נמוך, מטופל לפי הספר במורשה, כל זה נשמע כמו מציאה. לפסול בגלל החלפת דלת? ההיפך, הייתי נותן קרדיט למוכר על גילוי הדברים בטרם נלקח לבדיקה.

ובמילא דלת שהוחלפה אין לה משמעות "שלדתית" כזאת או אחרת, אני אישית לא הייתי פוסל אותו בכלל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תמיד תמיד לקחת לבדיקה. גם אם האוטו היה צח כשלג. מעבר לכך אני מסכים עם דברי קודמי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם הפגיעה לא הגיעה לאחת הקורות אז זה אולי לא נעים, אבל גם לא נורא.

אם שאר הפרמטרים של הרכבים נראים לך (מחיר, מצב מכאני וכו') - כדאי להתקדם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם הפגיעה לא הגיעה לאחת הקורות אז זה אולי לא נעים, אבל גם לא נורא.

אם שאר הפרמטרים של הרכבים נראים לך (מחיר, מצב מכאני וכו') - כדאי להתקדם.

זאת בדיוק השאלה.

רציתי להבין דרככם מה המשמעות של החלפת דלת ותיקון שכזה.

האם בכלל יש מצב שהחליפו דלת (למה להחליף אם אפשר לתקן?) ותיקנו כנף והקורה לא ניזוקה?

מה לגבי "הכתם" שיש לאוטו תאונה, האם זה צריך לבוא לידי ביטוי במחיר?

מה יקרה כשאני ארצה למכור את הרכב?

אין לי ספק בכלל שאני לוקח כל אוטו לבדיקה טרם אני שם כסף, השאלה היא ספציפית לגבי המקרה הנ"ל, האם לא חבל על הכסף של הבדיקה?

פורסם
לפי מה שאתה מתאר זה רכב משנתון גבוה,גם ללא החלפת הדלת הייתי ממליץ לך לעשות לרכב בדיקה במכון.

תמיד תמיד לקחת לבדיקה. גם אם האוטו היה צח כשלג. מעבר לכך אני מסכים עם דברי קודמי.

הוא לא שאל אם לקנות את האוטו ללא בדיקה או לקחת לבדיקה, הוא בכל מקרה רצה בדיקה אבל שאל האם לוותר מראש על הרכב בגלל החלפת הדלת.

החלפת דלת היא עיניין רציני המוכר נשמע אמין ומראה לך את דוח השמאי אז אין סיבה לוותר על הבדיקה.

תקח את הדוח שמאי אם אתה קונה את הרכב כדי שכשתמכור תוכר להראות את זה.

שיהיה בהצלחה

פורסם

ממש לא חבל על הכסף, לפי מה שאתה מצייר הרכב עצמו מציאה, ואם מצבו המכני באמת תואם את התיאור זה רכב שצריך לחטוף ויפה שעה אחת קודם.

דלת החליפו במקום לתקן כי היה מעורב ביטוח. ולמה לתקן ולעשות עבודה~חצי-עבודה של פחחות מי-יודע-מה ולכער את הרכב (עוד כשהוא היה חדש) אם אפשר פשוט להחליף את הדלת שיושבת על 3~4 ברגים ולסגור סיפור?

פגיעת בקורות וירידת ערך אמור להיות מפורט לך בדוח שמאי שיש לבעל הרכב אחרי התאונה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...