Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קסרה 2,000 סמ"ק בנזין, שנת 2001

הרכב עבר עדכון תוכנה בפעם האחרונה ב-28.4.2006, כרגע לא נראית בעיה כלשהי בתפקוד התיבה, אך הרכב מוריד הילוכים באופן אוטומטי לקראת עצירה ברמזור, כך שבערך ב-40 קמ"ש הרכב מוריד הילוך לשם בלימת מנוע ופעם נוספת בסמוך לעצירה. אבקש לדעת האם קיים עדכון תוכנה לגיר המבטל את בלימת המנוע באמצעות הורדת הילוכים.

קראתי כאן בפורום הודעה של משתמש עם C5 שסיפר שהוריד עדכון בשנת 2008 שביטל לחלוטין את הורדות ההילוכים היזומות לשם בלימת הרכב.

פניתי ללובינסקי בכדי לברר האם קיים עדכון דומה אף לגיר של הקסרה, העבירו אותי בין שלל המחלקות ולבסוף במחלקה הטכנית נאמר לי שאינם יכולים לספק לי את המידע המבוקש.

1. האם ידוע למישהו על עדכון כאמור לקסרה?

2. בהנחה שהרכב מתפקד, האם כדאי להוריד עדכון במידה וקיים או שעדיף לא לגעת בכדי לא לפתוח פתח לצרות?

תודה,

אסף

פורסם

למרבה ההפתעה, אין אף שני גירים AL4 זהים. לכן התחושות אחרי עידכון תוכנה עלולות להיות שונות.

העדכון אצל היצרן הוא אוטומטי, וללא אפשרויות בחירה (תקן אותי איציק אם אני טועה). שמעתי גם על חברה שעושים כל מיני עידכונים שאינם מקוריים. לא ממש יצא לי לבחן את העניין.

כדאי לבדוק בעיות מנוע שעלולות לגרום לתחושות האלו (יניקת אויר מסעפת יניקה, מצערת גבוהה או לא תקינה וכו'), ובדר"F עדכון תכנה ישפר את תחושות הנהג.

פורסם

סתם בשביל ההתעניינות ,מה רע בבלימת מנוע?

אם הקורולה הרובוטית אני משתמש בזה הרבה ,זה חוסך לי הרבה לחיצה על הברקס.

פורסם

אתה יכול לשכוח גם להוריד הילוכים, ולנסות להתחיל נסיעה בשלישי זה לא כיף.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
סתם בשביל ההתעניינות ,מה רע בבלימת מנוע?

אם הקורולה הרובוטית אני משתמש בזה הרבה ,זה חוסך לי הרבה לחיצה על הברקס.

ממש לא רע כפי שציינת, אבל זה תלוי במה הנהג מרגיש.

זו תכונה אופיינית לגיר הזה, שבעזיבת הגאז, ובניגוד לגירים אחרים שנוטים במצב זה להעלות הילוך - ה-AL4 לא יעלה הילוך, ואף יאט את הרכב.

לפותח השרשור - סיפרת שביצעת בעבר עדכון תוכנה. אם תוכל לספר מדוע, ואיך השתנתה אז התחושה לאחר מכן ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...