Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

יש לי שאלה למי שעשה נסיעת מבחן או קנה וקיבל את הקיה פיקנטו הידנית.

 

עד כמה שאני יודע, נכון להיום במכוניות חדשות (אני לא יודע אם בכולן) דוושת הגז לא מכנית אלא אלקטרונית,

 

כלומר Drive By Wire. שמתי לב שבמכוניות האלה יש עיכוב קל בלחיצה על דוושת הגז, כלומר התגובה ללחיצה היא לא מיידית.

 

רציתי לשאול אם בדגם הידני של קיה פיקנטו החדשה מערכת הבקרה על ההאצה היא אלקטרונית, ואם כן, האם יש עיכוב בין לחיצה

 

על הדוושה לבין התגובה של המערכת, כלומר למתן הדלק למנוע?

 

אני לא מבין כל-כך בתחום, לכן, אולי לא הייתי לגמרי מדוייק.

 

תודה מראש!

פורסם

כבר למעלה מעשור שמערכות הזרקה משתמשות במצערת חשמלית. ברוב המקרים התגובה אכן אינה מיידית אבל ההשהייה אינה מספיק גדולה כדי ליצור אי נוחות או הפרעה כלשהיא לנהיגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין קשר בין ה-drive by wire לעיכוב בתגובת הדוושה. זה פשוט משהו מובנה שהיצרן מכניס לניהול המנוע מסיבה כזו או אחרת. יש יצרנים שעושים את זה ויש יצרנים שלא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...