Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טסט לאוטו בעוד חודש,ואני סטודנט ויש לי מבחנים שהולכים וקרבים,לכן אני חושב שאני אלך מחר ואסיים עם כל זה.לכן אני רוצה לדעת כמה דברים מראש,כמו שאומרים להיות מוכן "לקרב" עם חומר בידיים.

איזה טסט אתם ממליצים (אלו שלא גנבים,שישר שיראו פיאסטה 95 וישר יגידו לי שצריך 1000 תיקונים) ??

שמעתי שיש 2 די טובים בגבעת שאול שבירושלים. טסט ליין או בסט טסט. איזה מהם מומלץ להעברת רכב ישן (אבל שמור) פיאסה 95 ??

כמו"כ האם שווה "לאיים" עליהם ולומר להם ש"וואי יש פה יותר מידי הערות למרות שהרכב שלי שמור אז לכן אני הולך לתקן ומעביר טסט במקום אחר" ?

אגב,כלכלית,למה יוצא להם מזה שהם מכשילים בכוונה? איזה רווח? הרי את התיקונים אני לא הולך לעשות אצלהם ואני אומר זאת מראש שיש לי "מוסך משלי" שהוא אמין (בנצ'י,למי שמכיר,בירושלים ליד סנטר 1.אחלה מוסך!!)

תודה(:

פורסם

כמו"כ האם שווה "לאיים" עליהם ולומר להם ש"וואי יש פה יותר מידי הערות למרות שהרכב שלי שמור אז לכן אני הולך לתקן ומעביר טסט במקום אחר" ?

:

אם התחלת את הטסט במכון מסוים,

אין לך אפשרות לעבור למכון אחר.

בקשר לתיקונים,

אתה יכול לתקן בכל מוסך שאתה רוצה.

פורסם
אם התחלת את הטסט במכון מסוים,

אין לך אפשרות לעבור למכון אחר.

בקשר לתיקונים,

אתה יכול לתקן בכל מוסך שאתה רוצה.

תודה.

אז מה עדיף,בסט טסט או טסט ליין לרכב ישן פיאסטה 95 ??

פורסם

מנסיון ארוך עם מספר רכבים - "טסטליין" נוטים להיות קשים , וסיכויי המעבר לא גבוהים. כמעט תמיד תוכשל על לוחית זיהוי ,

ללא קשר למצבה (מה הפלא יש להם שירות הנפקת לוחיות בחצר האחורית).

"בסט טסט" חדשים , בערך כשנה. ניגשתי לשם די בהתחלה עם רכב גרוטאתי למדי , שתמיד עשו לו בעיות במכונים שונים בירושלים .

במקום החדש "בסט טסט" עברתי בקלילות .

ההסבר די פשוט - מכון וותיק מקושר למוסכים מסביבו ומספק להם עבודה (תראה מה יש סביב טסטליין ואילו בתלפיות). מקום חדש

מחפש לעשות רושם חיובי על לקוחות שיפיצו המוניטין ויחזרו , וכנראה עדיין לא "מקושר" לסביבה.

מקווה שהמצב עדיין נשאר כך לגבי "בסט טסט".

פורסם

שלום

מנסיון אישי עם שני המכונים, לך רק לבסט טסט.

בטסט ליין שנים ארוכות הייתי נפסל קבוע על שטויות [מספרי רישוי פגומים. למשל]

בבסט טסט מתעכבים על הדברים החשובים המהותיים והבטיחותיים.

גם אורך התור בטסט ליין לא עושה לי טוב.

[מלבד סיפור מזעזע שהייתי עד לו עם טסט ליין, שרכב שלא עבר טסט בגלל נורת abs, עבר אחרי שמאתיים ש"ח החליפו ידיים].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על בסט טסט.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני ממליץ על בסט טסט. בעבר היתי הולך לטסט ליין וכל פעם נפלתי על לוחית רישוי.

היום הייתי בבסט טסט וקודם כל מבחן הלוחית עבר (היא לא היתה חדשה אבל כן היתה תקינה).

הלך מהר ועזרו לי להכניס מידת צמיגים לרישיון (מידת הצמיגים לא תאמה אבל היה לי אישור ישן של משרד התחבורה 185/55R14 לסקסו למי שמתעניין).

פורסם

בלי ספק!!!!!!

"טסט אריה" במעלה אדומים,הכי סבבה שיש.

ותשאל גם את בנצי איך כל המיניבוסים הגרוטאות עוברות טסט.

בהצלחה!

פורסם
יש לי טסט לאוטו בעוד חודש,ואני סטודנט ויש לי מבחנים שהולכים וקרבים,לכן אני חושב שאני אלך מחר ואסיים עם כל זה.לכן אני רוצה לדעת כמה דברים מראש,כמו שאומרים להיות מוכן "לקרב" עם חומר בידיים.

איזה טסט אתם ממליצים (אלו שלא גנבים,שישר שיראו פיאסטה 95 וישר יגידו לי שצריך 1000 תיקונים) ??

שמעתי שיש 2 די טובים בגבעת שאול שבירושלים. טסט ליין או בסט טסט. איזה מהם מומלץ להעברת רכב ישן (אבל שמור) פיאסה 95 ??

כמו"כ האם שווה "לאיים" עליהם ולומר להם ש"וואי יש פה יותר מידי הערות למרות שהרכב שלי שמור אז לכן אני הולך לתקן ומעביר טסט במקום אחר" ? אין צורך.

אגב,כלכלית,למה יוצא להם מזה שהם מכשילים בכוונה? כשאתה חוזר לבדיקה של התיקונים, אתה משלם על כך.

איזה רווח? הרי את התיקונים אני לא הולך לעשות אצלהם ואני אומר זאת מראש שיש לי "מוסך משלי" שהוא אמין

(בנצ'י,למי שמכיר,בירושלים ליד סנטר 1.אחלה מוסך!!) למה שלא תבקש עצה מהמוסך (בדר"כ למוסכים יש מקום "קבוע" שהם מעבירים שם טסטים ללקוחות, ויתכן ויש להם מילה שמה.

תודה(:

12345

פורסם

גם אני לא ממליץ לך על טסט ליין... לא היתה פעם אחת שלא הכשילו אותי שם על משהו והרכב שלי חדש. בפעם האחרונה זה היה על פנסים ורק אחרי שהסברתי לבוחן שככה נראים הפנסים שלי ברכב (הוא חיפש את אורות החניה שלא דלקו) הם הסכימו להעביר אותי וגם זה אחרי שממש התאמצו להכשיל אותי בזיהום אוויר...

אני ממליץ לך ללכת לדינמומטר בתלפיות, לשם אני הולך בשנים האחרונות ועובר בקלות.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות :)

פורסם
בלי ספק!!!!!!

"טסט אריה" במעלה אדומים,הכי סבבה שיש.

ותשאל גם את בנצי איך כל המיניבוסים הגרוטאות עוברות טסט.

בהצלחה!

לגבי טסט אריה, אני וכל מי שהיה איתי בתור נדרשנו להחליף לוחיות רישוי, למרות שאצל חלקנו הלוחיות היו במצב חדש.

לטסט ליין אני לא מתקרב, כי אין סיכוי לעבור גם אם הרכב מתוחזק בהשקעה רבה.

דינמומטר היו הוגנים איתי לאורך השנים

בפעם האחרונה ניגשתי לבסט טסט, העברתי רכב שחיצונית לא נראה במיטבו אך מבחינה מיכאנית היה מתוחזק כראוי, נכשלתי על לוחית ומגבים ולדעתי די בצדק, כך שגם בשבוע הבא כנראה אחזור אליהם.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה

נעזרתי בשרשור ואני מרגיש צורך להחזיר את תרומתי הצנועה.

חיפוש קצרצר יעלה שמכון "בסט טסט" נסגר לזמן קצר לאחרונה בעקבות ליקויים.

כמו כן השבוע העברתי טסט את הקסנטיה האהובה שנשארה במשפחה. אחת המחשבות היתה:

וואי וואי, נמצאו שם ליקויים עכשיו יחמירו בבדיקות. המחשבה הזאת עברה הלאה משום שכבר הייתי מכוונן לעבור את הטסט ב"בסט טסט". אני לא מהאזור ולא מכיר את המכונים ולא רציתי להתחיל לחפש את דרכי למעלה אדומים.

התוצאה: הקסנטיה עברה בטסט ראשון (שזה לא מדד משמעותי בעייני). המקום (בסט טסט) נגיש עם חניה, מרגיש נעים, והיחס מצויין, לדוגמה: העירו לי לחזק את ה-וו שמחזיק את הגלגל החלופי מתחת לאוטו, ובצדק, מבלי להכשיל בטסט כמובן.

והכי חשוב: לא דחפו לוחית רישוי (זה כן מדד משמעותי מבחינתי!).

המקום מככב לטובה גם בפורומים של חרדים :shock: .

אני לא מתיימר כמובן להעיד על אף מכון רישוי אחר באזור!

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי

אשמח אם משהו יוכל להמליץ על מכון רישוי עדכני

שמעביר בקלות ולא מחפש להכשיל

משהו בירושלים עיה"ק

2022 תשפ"ב

• תוכן חדש...